• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmis bir adam!

Boşanmış bir erkekle evlendim bin pişmanım baştaki söyledikleri ile şimdikinin arasında dağlar kadar fark var herşeyi yalan ben yandm kimsenin yanmasını istemem eğer ki adam olsaydı ilk evliliğini yuruturdu kadın aldatmşsa ayrılık olmuşsa o konuda bile kadına hak veririm oyle illet erkekler varki

anlaşamamış boşanmışlar bu doğal . ama kolay bitirebiliyorsa işte evliliklerini senin evliliğindede sıkıntı olabilir . kafası kızınca gidebilir yani .

Kizlar selamlarr! Simdi size birsey danismak istiyorum. Sizce evlenmis ama cocuksuz biriyle tekrar evlenmenin yararlari ve zararlari nelerdir? Erkek arkadasimla bosanmasindan sonra tanistim. Ilk zamanlar boyle biseyle yuzlesemem diye iliskiden uzak kaldim. sonucta bekar biriydim. Ama zamanla bu isin cok bir sorun olmadigini dusundum. Sadece 2 aylik bir evlilikmis. ama gecmiste 4-5 yillik bir iliskileri Varmis. Biz tanisdigimizda hala olayin sokundaydi cunku cok sancili surecler gecirmisti ama tamamen artik o olaylardan kurtuldugunu hissediyorum. Bana bosanmasinda onun cokta bir sucu olmadigini ispatladi diyebilirm. Butun mahkeme kagitlari ses kayitlari ve kizin bosanma gerecleri hepsi kizin bosanmak icin bahaneler urettigi yonundeydu. Tabi beni cok ilgilendirmez illaki kizinda gerekceleri vardir. Ama iste kafami kurcalayan ya bilmedigim seyler varsa? Evliligi yasamis ve hevesi kacmis biriyle nasil bir evlilik olur? suan bu tarz bir konusmamiz olmadi ama 2 yoldir birlikteyiz ve ikimiz icinde ciddi duruma biniyor bu Iliski. Tecrubeli arkadaslarin ve sizin goruslerine ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler
bosanmis olmasi degil, bosanma sebebi onemli.. hep ayni seyi soylerim bu konularda.. genelde bosanma sebepleri erkeklerle alakali oluyo ama istisnalar mutlaka ki var.. ses kayitlari filan ikna edici olmadi mi? belki de gercekten masumdur.. ote yandan, 2 yil az bi zaman degil, hosuna gitmeyen huylari var mi?

Mesele boşanmıs adam ,boşanmıs kadın, çocuklu boşanmıs adam ,çocuklu boşanmıs kadın değil artık böyle şeylerden kurtulalim yarın ne olacağımızı bilmiyoruz by gun evli olan yarin bosanmis olabilir ne yani Boşandıktan sonra 2.bahar olmasın mi yeniden aşık olunmasın mi öyle insanlar ocuk deyip koşarak kacilsin mi? Bence her türlü insanoğlu çiğ süt emmis her zaman dikkatli temkinli olmak gerekiyor ne çok insan var evlenmemis ama aynı evde yasamis bir çok sevgilisi olmuş ayrılmış sadexe imza atmadiklari için toplum gözünde bosanmamis oluyor . Herseyin kararını insanların yargılamasi bir imza ile yapılıyor. Siz 2 senedir berabersiniz bu 2 senede sizin tanıdığınız insan evlilik için uygun mu değil mi bunu düşünün her insan ayrı bir hikaye eski es başka siz başkasınız. Karşınızda ki geçmişi unutmuş mutlu olmak isteyen mutlu eden bir insan size uygun ise ama boşanmıs diye hüküm vermeyin.

Yorumlari okumadim ama yazilmistir mutlaka

Hic bi kadın (ar damarı catlamamıssa sayet)mutlu,huzurlu bir yuvayi guven veren durust, sadık, evine baglı bir adamı bırakip gitmez.

Bilmediğin bir şeyler yüksek ihtimal olabilir.
4-5 yıl üzerine evlenip 2 ayda boşanmak için ciddi mesele gereklidir çünkü çok ciddi!

Ne olursa olsun öğren bunu..

Ben yerinde olsam hatta o riske girme gereği duymazdım bile..

Boşanmış bir erkekle evlendim bin pişmanım baştaki söyledikleri ile şimdikinin arasında dağlar kadar fark var herşeyi yalan ben yandm kimsenin yanmasını istemem eğer ki adam olsaydı ilk evliliğini yuruturdu kadın aldatmşsa ayrılık olmuşsa o konuda bile kadına hak veririm oyle illet erkekler varki

Bir de kocişim nickli biri böyle yorum yapınca daha çok korkuyor insan:KK14:

Ne kadar sevsen de zor işte belli..

Boşanmaların kesinlikle geçerli sebepleri olduğunu düşünüyorum o yüzden boşanmış biriyle evlenmek cesaret ister.
Ama 2. evliliğini yapıp çok mutlu olan insanlar var.. Hayırlısı..

Bir kadin kolay kolay evliligini bitirmez. Eski esini kotuluyorsa , kesin suc erkek arkadasindadir . O yuzden cok tavsiye edilebilir bir karakteri oldugunu dusunmem ama ikinci , ucuncu vb. evlilik hakkinda olumsuz dusunmuyorum.
Katılıyorum

Kizlar acik konusmak gerekirse bana bikac ses kaydini dinletti mahkemeye sundugu. Ordada kizin kufurleri erk arkadasimin ailesine kufurleri insallah olurler falan demesi. Bide ailesi bu evlilige hep karsiymis erk arkadasim kurt oldugu icin. Ilk aylarinda falan kiz gidip annesinde kalmak istiyomus hergun oda. Haliyle kavgalsr olmus. Ben bi kac kere destim bu konuyu anlat bilmem lazim diye oyle ofrendim. Hic konusmak hep kapatir bu konulari ootu konusmaz yani. Benim 2 yildir tanidigim insan merhamertli eli acik. Aileme benden cok deger veren biri. hep fevriymis annesi dedi ama sanirim bu bosanma sureci onun istememesi borclarla tek basina ugrasmasi hepsi psikolojik durumunu zorlamis. Kizlar saolun yorumlariniz. Icin hepsini teker teker dusunucem olcucem tarticam. Sizide gelismelerden haberdar edicem

bı kadın kolay kolay bosanmaz
bosanıyorsa sorun vardır
erkek arkadasınızı ve aılesını cok ıyı arastırın derım

Back
X