Boşanmış bir anne bir erkegi öpebilir mi:/

Dnzzuzzmmn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
18
17
3
38
Merhabalar kızlar yine telefon değiştirdim şifreler iptal yeni üyelik olusturdum .
Şimdi sorum şu ki benim beynim kalbim okur bölündü. Başlıktan anlayacağınız üzere ben bekar bir anneyim. Büyük bir şirkette çalışıyorum. Bosanali 2 sene oldu belki gecti. Biri vardı işyerinde hep bir yakınlık hissediyorduk birbirimize ama o bekardı yani hic evlenmemiş. Ben de o nedenle hep geri durdum ilerisi olmaz diye düşündüm olmaz da zaten . Geçenlerde biriyle fena tartıştı bu kişi ve çok morali bozuktu . Ben de dostane şekilde aradım yanıma gelsene dedi o gün benim de çok moralim bozuktu zaten boşanmanin etkilerini atamadim henuz. Her neyse epey dertlestik ettik derken bu kisi bi anda bana sarıldı ve dudağımdan öptü ben direk ittim kendisini napıyorsun diye. Sonra ne yapıyorum kotu bisey mi seni yakin hissediyorum engel olma falan dedi. Yok mok desem de galiba bem de duygusal olarak bosluktaydim ona sarildim Öylece oturduk hatta konuştuk keşke imkanlar el verseydi senle olabilseydim ama biliyorum sonumuz yok dedi ben de zaten çocuğum var asla düşünmüyorum dedim ama o gün birkaç saat sanki sevgli gibiydik ne bileyim belki kızacaksınız ama bana o an iyi geldi . Sonra işyerinde hiçbirşey yok gibi devam ettik arkadaşca gerçekten. Aradan 1 ay geçmedi bu kişi nişanlandı görücü usulü ile . Sırf ailesi baskısından. Ha ben etkilendim mi hayır . Ama gelin görün ki kullanilmislik duygusunu ve çocuklarıma karşı ahlaksız bir anneymisim duygusunu atamıyorum üzerimden ne olur bana yardım edin sanki o kisiye sarildim optu beni diye ahlaksız kötü bi anne gibi hissediyorum nasıl geçecek bu duygu

Ahlaksızlık ne alaka? Siz anne olmaktan önce bir kadın, kendi başınıza bir bireysiniz. Beğendiğiniz bir erkekle sarıldınız, öpüştünüz diye ne çok anlam yüklemişsiniz. Bu yaftaları yapıştıran dışardan insanlara kızıyorken siz kendi kendinize bunu neden yapıyorsunuz? Kullanılmışlık diye bir şey yok ortada, her şey karşılıklı rıza ile olmuş. Siz de demişsiniz çocuğum var zaten ilişki düşünmüyorum diye o zaman adam dese sizin için beni kullandı haklı mı? Çocuklarınızı ihmal etmediğiniz sürece sevgiliniz de olur, öpüşürsünüz de, sevişirsiniz de. Kusura bakmayın bakış açınıza şaşırdım hayatı kendinize zorlaştırmayın bu kadar

Boşanmış bir anne, boşanmış çocuğu olmayan bir kadın, hiç evlenmemiş bir kadın, hiç evlenmemiş ama çocuğu olan bir kadın, eşi vefat etmiş ve çocuğu olmayan bir kadın ya da eşi vefat etmiş ve çocuğu olan bir kadın bir erkeği öpebilir. Bir kadını da öpebilir. Canı ne isterse onu yapabilir. Bu onu ahlaksız yapmaz. Eğer ki saymadığım bir seçenek varsa ekleyebiliriz 😊

Sizinle birlikte olmak istemiş ama çok ümitlenme seninle olmaz demeyide ihmal etmemiş gelecek hayali kurma diye. Muhtemelen ona ilgini hissetti ve birlikte olacaksın sandı ama beklediğini bulamadi. Kendini kötü hissetme sen anne olabilirsin ama duyguları hormonları olan bir kadınsın herşeyden önce

Şu kısma inanmadım sizde inanmayın.

+1 Bir ay sonra nişanlandıysa demek ki öncesinde de bir şeyler varmış. Adam iyi niyetli değil. Ama onun iyi niyetli olmaması sizin ahlaksız olduğunuzu göstermez. Siz anne olabilirsiniz ama öncesinde insansınız. Birisine yakınlık hissetmenizden daha doğal ne olabilir. Boşandınız ve çocuğunuz var diye hayat bitmedi. Tekrar sevmek ve sevilmek en büyük hakkınız.
Ayrıca lütfen kendinizi değersiz görmeyin. Siz boşandınız diye evlenmemiş birisinden daha değersiz değilsiniz. Bunun aksini söyleyen kimseye prim vermeyin lütfen.

Gercek kesit 8.bolum.
Aradan 1 ay gecmedı baskasıyla nısanlandı aile baskısı ile...

Ya forumda böyle görüştüğü adam başkasıyla nişanlanan herkes aynı şeyi diyor farkında mısın? Ne basiretsiz adamlarmış. Katiyen çok kadınla görüşüyor, koparabildiğinden bir şeyler koparıyor sonra aklına yatanla nişanlanıyor evleniyor değiller ama sadece aileye laf geciremiyorlar

Ya forumda böyle görüştüğü adam başkasıyla nişanlanan herkes aynı şeyi diyor farkında mısın? Ne basiretsiz adamlarmış. Katiyen çok kadınla görüşüyor, koparabildiğinden bir şeyler koparıyor sonra aklına yatanla nişanlanıyor evleniyor değiller ama sadece aileye laf geciremiyorlar
Hıc sorma, adamların yas ortalaması otuz falan. bu yazılanlara bakınca sanırsın adamlar onbesınde.

Hıc sorma, adamların yas ortalaması otuz falan. bu yazılanlara bakınca sanırsın adamlar onbesınde.
Hanımlar ama lütfen aile baskısı olmasa hangi adam seninle sonum yok biliyorum ama hadi gel seninle biraz sevgilicilik yapalım der?

Ahlaksızlık ne alaka? Siz anne olmaktan önce bir kadın, kendi başınıza bir bireysiniz. Beğendiğiniz bir erkekle sarıldınız, öpüştünüz diye ne çok anlam yüklemişsiniz. Bu yaftaları yapıştıran dışardan insanlara kızıyorken siz kendi kendinize bunu neden yapıyorsunuz? Kullanılmışlık diye bir şey yok ortada, her şey karşılıklı rıza ile olmuş. Siz de demişsiniz çocuğum var zaten ilişki düşünmüyorum diye o zaman adam dese sizin için beni kullandı haklı mı? Çocuklarınızı ihmal etmediğiniz sürece sevgiliniz de olur, öpüşürsünüz de, sevişirsiniz de. Kusura bakmayın bakış açınıza şaşırdım hayatı kendinize zorlaştırmayın bu kadar
Bilmem belki boşanmadan beri ilk defa bi başkasına dokundum ondan mi bilmiyorum bi de aile olarak biraz geri kafalı bir ailede buyudum

Niye kullanılmış hissediyorsun, sonuçta o an bir çekim olmuş ve bu yasanani sen de istemişsin
Bunun neresi kullanılmak??
Bence bu olay size ders olsun. Dertleşmedir şudur budur gibi boş sebeplerle çekim hissettiğiniz bir erkekle bir odada yalnız kalmayın. Çünkü hormon denen, anın büyüsü denen bir şey var.
Kötü hissetmeniz normal ama bir daha , daha kötü hissetmenize sebep olacak anların yasanmasina engel olacak bir şeydir belki şu yasanan.
Boyle düşün...

*Sana engel olan derken sen annesin öpüşmek koklasmak yasak sana, tüm hormonlarını çeyiz sandığına koy sakla demek istemiyorum.
Ama sana ayıplı mal gibi davranan erkeklerle , sonrasında seni uzececegine emin oldugun işlere girme diyorum. Yanlış anlaşılmak istemem

Sizinle birlikte olmak istemiş ama çok ümitlenme seninle olmaz demeyide ihmal etmemiş gelecek hayali kurma diye. Muhtemelen ona ilgini hissetti ve birlikte olacaksın sandı ama beklediğini bulamadi. Kendini kötü hissetme sen anne olabilirsin ama duyguları hormonları olan bir kadınsın herşeyden önce
Olay tam da böyle iste.. Bence de ilerisini düşündü ama ben engelledim şimdi bi de nişanlandı kendimi bi değişik hissettim kelimeye dökemedim tam

+1 Bir ay sonra nişanlandıysa demek ki öncesinde de bir şeyler varmış. Adam iyi niyetli değil. Ama onun iyi niyetli olmaması sizin ahlaksız olduğunuzu göstermez. Siz anne olabilirsiniz ama öncesinde insansınız. Birisine yakınlık hissetmenizden daha doğal ne olabilir. Boşandınız ve çocuğunuz var diye hayat bitmedi. Tekrar sevmek ve sevilmek en büyük hakkınız.
Ayrıca lütfen kendinizi değersiz görmeyin. Siz boşandınız diye evlenmemiş birisinden daha değersiz değilsiniz. Bunun aksini söyleyen kimseye prim vermeyin lütfen.
Çok teşekkür ederim gerçekten yorumunuz beni rahatlattı haklisiniz

Back
X