Boşanmış bir anne bir erkegi öpebilir mi:/

Iste şu sarsılmaya ihtiyacım var 🙄 çünkü o kadar haklısınız ki ben sırf bulunduğum ortamdan dolayı kendi dusuncelerimin dogrulugunu sorguluyorumkoca kadin oldum hala çocuk gibi utanıyorum. Çocuğunuz var mıydı ilk evlilikten
Evet vardi , cocugumu hicbir zaman ihmal etmedim ama kendimi de ihmal etmedim
Haftada bir gece onu uyutup anneme birakip disari ciktim , sabahlara kadar takildim , eglendim , istedigimi yaptim
Annelik farkli mevzu , insan olmak kadin olmak farkli mevzu
Siz kendinize ne gozle bakarsaniz , cevrenizdekiler de o gözle bakar
Kendinize ve hayatiniza bakis acinizi degistirin , saglikli bir durum degil bu dusunceleriniz

Evet vardi , cocugumu hicbir zaman ihmal etmedim ama kendimi de ihmal etmedim
Haftada bir gece onu uyutup anneme birakip disari ciktim , sabahlara kadar takildim , eglendim , istedigimi yaptim
Annelik farkli mevzu , insan olmak kadin olmak farkli mevzu
Siz kendinize ne gozle bakarsaniz , cevrenizdekiler de o gözle bakar
Kendinize ve hayatiniza bakis acinizi degistirin , saglikli bir durum degil bu dusunceleriniz
Teşekkür ederim haklisiniz ufacık bi öpücüğü epey buyuttum:/

Merhabalar kızlar yine telefon değiştirdim şifreler iptal yeni üyelik olusturdum .
Şimdi sorum şu ki benim beynim kalbim okur bölündü. Başlıktan anlayacağınız üzere ben bekar bir anneyim. Büyük bir şirkette çalışıyorum. Bosanali 2 sene oldu belki gecti. Biri vardı işyerinde hep bir yakınlık hissediyorduk birbirimize ama o bekardı yani hic evlenmemiş. Ben de o nedenle hep geri durdum ilerisi olmaz diye düşündüm olmaz da zaten . Geçenlerde biriyle fena tartıştı bu kişi ve çok morali bozuktu . Ben de dostane şekilde aradım yanıma gelsene dedi o gün benim de çok moralim bozuktu zaten boşanmanin etkilerini atamadim henuz. Her neyse epey dertlestik ettik derken bu kisi bi anda bana sarıldı ve dudağımdan öptü ben direk ittim kendisini napıyorsun diye. Sonra ne yapıyorum kotu bisey mi seni yakin hissediyorum engel olma falan dedi. Yok mok desem de galiba bem de duygusal olarak bosluktaydim ona sarildim Öylece oturduk hatta konuştuk keşke imkanlar el verseydi senle olabilseydim ama biliyorum sonumuz yok dedi ben de zaten çocuğum var asla düşünmüyorum dedim ama o gün birkaç saat sanki sevgli gibiydik ne bileyim belki kızacaksınız ama bana o an iyi geldi . Sonra işyerinde hiçbirşey yok gibi devam ettik arkadaşca gerçekten. Aradan 1 ay geçmedi bu kişi nişanlandı görücü usulü ile . Sırf ailesi baskısından. Ha ben etkilendim mi hayır . Ama gelin görün ki kullanilmislik duygusunu ve çocuklarıma karşı ahlaksız bir anneymisim duygusunu atamıyorum üzerimden ne olur bana yardım edin sanki o kisiye sarildim optu beni diye ahlaksız kötü bi anne gibi hissediyorum nasıl geçecek bu duygu
Şerefsiz adam Baska aklıma Bısey gelmedi inanın.

Boşanmış bir anne olmak biriyle duygusal yada fiziksel bir yakınlık kurmayı kötü yapmaz. Her şeyden öte bir insan olarak olarak duygularınız var, elbette sevgiliniz de olacak ister öpüşürsünüz ister koklaşırsınız, karşılıklı rızayla gerçekleşen bu eylem sizi kullanılmış yapmayacağı gibi tü kaka da yapmaz. Kendinize boşanmış bir anne yaftalamasını bırakıp hayatı zorlaştırmayın, içinizden geldiği gibi yaşayın. Boşanmış anne yaftalaması derken bu durumun kötü olduğunu anlatmak için değil sizin meseleye bakış açınızın yanlış olduğunu belirtmek için söylüyorum yanlış anlaşılmasın.

Merhabalar kızlar yine telefon değiştirdim şifreler iptal yeni üyelik olusturdum .
Şimdi sorum şu ki benim beynim kalbim okur bölündü. Başlıktan anlayacağınız üzere ben bekar bir anneyim. Büyük bir şirkette çalışıyorum. Bosanali 2 sene oldu belki gecti. Biri vardı işyerinde hep bir yakınlık hissediyorduk birbirimize ama o bekardı yani hic evlenmemiş. Ben de o nedenle hep geri durdum ilerisi olmaz diye düşündüm olmaz da zaten . Geçenlerde biriyle fena tartıştı bu kişi ve çok morali bozuktu . Ben de dostane şekilde aradım yanıma gelsene dedi o gün benim de çok moralim bozuktu zaten boşanmanin etkilerini atamadim henuz. Her neyse epey dertlestik ettik derken bu kisi bi anda bana sarıldı ve dudağımdan öptü ben direk ittim kendisini napıyorsun diye. Sonra ne yapıyorum kotu bisey mi seni yakin hissediyorum engel olma falan dedi. Yok mok desem de galiba bem de duygusal olarak bosluktaydim ona sarildim Öylece oturduk hatta konuştuk keşke imkanlar el verseydi senle olabilseydim ama biliyorum sonumuz yok dedi ben de zaten çocuğum var asla düşünmüyorum dedim ama o gün birkaç saat sanki sevgli gibiydik ne bileyim belki kızacaksınız ama bana o an iyi geldi . Sonra işyerinde hiçbirşey yok gibi devam ettik arkadaşca gerçekten. Aradan 1 ay geçmedi bu kişi nişanlandı görücü usulü ile . Sırf ailesi baskısından. Ha ben etkilendim mi hayır . Ama gelin görün ki kullanilmislik duygusunu ve çocuklarıma karşı ahlaksız bir anneymisim duygusunu atamıyorum üzerimden ne olur bana yardım edin sanki o kisiye sarildim optu beni diye ahlaksız kötü bi anne gibi hissediyorum nasıl geçecek bu duygu
Ya yalnış anlamayın ama siz kendi baskınızı ve bakış açısınızı degiştirmelisiniz.Siz anlıyorum annenisiniz fakat bekar bir bireysiniz.Bu tür konuşmalar her zmn canımı sıkmıştır.Bende boşanmıştım şuanda 9 yaşında kızım var. boşandıktan sonra kızımın masraflarını çıkarmak için işe başladım ve orda biriyle tanıştım.Ha ilk başta bende çekindim çekinmedim degil yaptıgımşwy doğru mu dwgil mi gaytette dogru bişey yaptım yine olsa yine yaparım o tanıştıgım kişiyle 3 sene konuştm o da hiç evlenmemiş bekardı ben is3 boşanmış çocuklu ama biz öyle düşünmedik allahıma binlerce kez şükürler olsun o tanıştıgım kişi şuanda benim eşim harika bir dügünüm oldu ve şuanda belirtilerim var hamileyim belkide yani demem o ki seviyorsan hiç kimseyi hiç bir şeyi düşünmeyeceksin evladın olabilir okey ama sen mutlu güçlü bir anne olursan evladına çok iyi bakabilirsin benim fikrim bu eger yanlış anlaşkldıysam kalp kıracak birşey söylediysem şimdiden özür diliyorum.

Ya yalnış anlamayın ama siz kendi baskınızı ve bakış açısınızı degiştirmelisiniz.Siz anlıyorum annenisiniz fakat bekar bir bireysiniz.Bu tür konuşmalar her zmn canımı sıkmıştır.Bende boşanmıştım şuanda 9 yaşında kızım var. boşandıktan sonra kızımın masraflarını çıkarmak için işe başladım ve orda biriyle tanıştım.Ha ilk başta bende çekindim çekinmedim degil yaptıgımşwy doğru mu dwgil mi gaytette dogru bişey yaptım yine olsa yine yaparım o tanıştıgım kişiyle 3 sene konuştm o da hiç evlenmemiş bekardı ben is3 boşanmış çocuklu ama biz öyle düşünmedik allahıma binlerce kez şükürler olsun o tanıştıgım kişi şuanda benim eşim harika bir dügünüm oldu ve şuanda belirtilerim var hamileyim belkide yani demem o ki seviyorsan hiç kimseyi hiç bir şeyi düşünmeyeceksin evladın olabilir okey ama sen mutlu güçlü bir anne olursan evladına çok iyi bakabilirsin benim fikrim bu eger yanlış anlaşkldıysam kalp kıracak birşey söylediysem şimdiden özür diliyorum.
Ne özrü olur mu öyle şey gayet iyi geldi bana yorumunhz teşekkür ederim Allah mutluluğunuzu daim etsin

Boşanmış olmanız sizin duygularınız olmayacağı anlamına gelmiyor. Bekar biri ile boşanmış bir kadın gayet de evlenebilir imkansız değil.
Ancak sizi kınamiyorum ama ilişkiniz bile olmayan bir adamin sarilmasina müsade etmeniz karşılık vermeniz hoş değil . Hele birde Anneysek daha da dikkatli olmak gerekir.
Bunun gerikafalilikla alakası yok anneniz böyle birşey yapsa hoş karsilamassiniz eminim.
Böyle şeref...z adamlar varken elbette kendiniZi korumalisiniz boşanmış hanimlarà böyle yapan zihniyetler çok duyuyorum terbiyesiz herif ler. . Kullanmak için böyle yapıyorlar pislikler..
Bi anda aile nedeniyle nişanlanmasi da değil o ,size ilerisi olamaz diyen birinin bu söylemine inanıp yazmanız beni sinir etti. Resmen sizı kullanmaya çalışmış sapık herif.

Sorsanız evlenemezler boşanmış kadinla ama demezler ki incinmis zor aşamadan geçmiş ,çocuğu da var Allah günah yazar hakına girmeyim demezler. Ama sorsan gelenekci..

Boşandım o benle evlenmez bu benle evlenmez diye düşünmeyin. Düşünmeyen bakmasinda . Boşanmak ayıp birsey değil nasip kismet... dikkatli olmanızı tafsiye ederim .

kımse aıle baskısıyla falan 1 ayda hemde :) nısanlanmaz
bırıyle opusmekten once daha buyuk bır sıkıntı var
hemen herseye ınanmanız
bu kadar kolay nasıl ınandınız buna yahu :)

ayrıca bosanmıs anne nıye bır erkegı opemesın onu anlamadım ? bırıyle opusmenızle daha once bosanmıs olmanız arasında baglantı yok ne varkı bosandıysanız nolmus

Boşanmış annenin opusmesi değil de adamın bir ay sonra nisanlanmasi sorun. Hiç evlenmemis olsaydiniz da kötü hissedersiniz.
Aile baskısı falan deyip kendinizi kandirmayin adam bildiğin sahtekar.

Boşanmış annenin opusmesi değil de adamın bir ay sonra nisanlanmasi sorun. Hiç evlenmemis olsaydiniz da kötü hissedersiniz.
Aile baskısı falan deyip kendinizi kandirmayin adam bildiğin sahtekar.
Mesele nişanlı olması değil ki onu anlatamadım sanirim umrumda dahi değil çünkü bi hissim yok bu kisiye ben sadece O anlık sarıldı diye kendimi kötü anne gibi hissettim benim sorunum adamın nisanlanmasi değil yani çünkü artik zaten kimseye bişey hissetmiyorum hatta düğününe bile gider oynarım yani kandırdı vs muhabbeti değil burdaki olay ben de o da zaten biliyorduk aramızda birşey olmayacağını

Dizilerde filmlerde evli bekar coluklu çocuklu o kadar oyuncu rol geregi opusuyoda sevisiyoda onlar napsın?

İkiniz de bekarken yaşanmış bir şey sizi neden ahlaksız yapsın ki..

Ama nişan olayını ben de yemedim pek :)

Öpüşmekte bişey yokta ,şu erkeklerin aile baskısı ile nişanlandım lafına bu zamanda hala inanıyor olmanız bir garip.ahlaksız asla değilsiniz ama saf kalplisiniz

O karşındaki adamın ahlaksızlığı .. evet doğru düşünüyorsun
.. böyleleri insanın arkasindan da konsuur yeri geldi mi şöyle böyle diye .. gözünü korkut iyice bunu taktığını anlamasin seni elinjn altında tutmaya çalışıp hem hayatına devam eder hem senle .. sana kalmış ama değer verecek biri illa çıkar karşına böylelerini değerli hissettirenleri anlamıyorum..

Olabilir, duygusal bosluk olmus insanlik hali... Ama adamin hali hal degil o da senin sucun degil. Olmus bitmis geride birak birdaha iyi davranma o adama seni kullanmaya calismis.

Back
X