Boşanmış bir anne bir erkegi öpebilir mi:/

Başlığı görünce nasıl ya dedim kendi kendime. Niye anne oldun diye duyguların olamaz mı? bi an duygusal boşluğa düşmüşsün. öpmüş geçmiş gitmiş ne kullanılmış hissediyorsun sefam olsun de geç. bi öpmeyle ahlaksız mı olunur. :KK66:
Bu çok iyiydi :) yani mantıken düşününce ben de hoyle diyorum ama gözlerimde bi utanç değersizlik var onu anlamadim

Bilmem belki boşanmadan beri ilk defa bi başkasına dokundum ondan mi bilmiyorum bi de aile olarak biraz geri kafalı bir ailede buyudum

Aileniz geri kafalı olabilir ama siz geri kafalı olmayın lütfen. Bakış açınızı biraz genişletmeye çalışın, bu şekilde kendinizi kısıtlamaya çalıştığınız, eleştirdiğiniz, yargıladığınız sürece sadece kendinize zarar verirsiniz

Niye kullanılmış hissediyorsun, sonuçta o an bir çekim olmuş ve bu yasanani sen de istemişsin
Bunun neresi kullanılmak??
Bence bu olay size ders olsun. Dertleşmedir şudur budur gibi boş sebeplerle çekim hissettiğiniz bir erkekle bir odada yalnız kalmayın. Çünkü hormon denen, anın büyüsü denen bir şey var.
Kötü hissetmeniz normal ama bir daha , daha kötü hissetmenize sebep olacak anların yasanmasina engel olacak bir şeydir belki şu yasanan.
Boyle düşün...

*Sana engel olan derken sen annesin öpüşmek koklasmak yasak sana, tüm hormonlarını çeyiz sandığına koy sakla demek istemiyorum.
Ama sana ayıplı mal gibi davranan erkeklerle , sonrasında seni uzececegine emin oldugun işlere girme diyorum. Yanlış anlaşılmak istemem
Oldukça haklisiniz bana ders oldu gerçekten

Bence kendinizi hiçte kötü hissetmeyin ani gelişmiş bir durum sonuçta ki herkesin de basına gelebilir .. duygusal boşluk sonucu olmuş bişeyler önünüze bakın en iyisi ☺️☺️

18 yaşını geçmiş bekar herkes istediğini yaşayabilir. Daha önceki durumlar o anı etkilemez. Ama karşıdaki adam ağır yalancı, aile zoruyla nişanlanıp aile zoruyla seviştiğine inanıyor musun???
Yani onun nişanlamasi vs beni hiç etkilemedi inan umrumda da değil zaten evlilik düşünmüyorum hele bekar biriyle asla ama o an bir anda gelişti herşey gozumun yaşını sildi derken kadınız iste hemen hosumuza gidiyor malesef.

Bence kendinizi hiçte kötü hissetmeyin ani gelişmiş bir durum sonuçta ki herkesin de basına gelebilir .. duygusal boşluk sonucu olmuş bişeyler önünüze bakın en iyisi ☺️☺️
Ne guzel geldi yorumunuz bana teşekkür ederim sanırım kendimi anneliğe fazla kaptirdim herseyi oraya bağlıyorum

Anne olunca hislerimiz , duygularimiz , arzularimiz olmuyor mu?
Valla bosandiktan sonra bol bol opustum , sevgililerim de oldu , baska seyler de yaptim , tekrar da evlendim
Bosaninca ya da anne olunca insanlik vasfimizi kaybetmiyoruz
Degistirin su kafa yapinizi allah askina , ne sacma bir dusuncedie bu boyle

Anne olunca hislerimiz , duygularimiz , arzularimiz olmuyor mu?
Valla bosandiktan sonra bol bol opustum , sevgililerim de oldu , baska seyler de yaptim , tekrar da evlendim
Bosaninca ya da anne olunca insanlik vasfimizi kaybetmiyoruz
Degistirin su kafa yapinizi allah askina , ne sacma bir dusuncedie bu boyle
Iste şu sarsılmaya ihtiyacım var 🙄 çünkü o kadar haklısınız ki ben sırf bulunduğum ortamdan dolayı kendi dusuncelerimin dogrulugunu sorguluyorumkoca kadin oldum hala çocuk gibi utanıyorum. Çocuğunuz var mıydı ilk evlilikten

Anne olmak kadinligini elden almaz ama bu tur iliskiler yasamak kadinligini yipratir.Kendine bunu yapma bi anlik haz almis olman yada o an icindeki bi boslukla ona sarilmis olman normal.Ama ya kotu niyetli biri olsaydi sana sarsaydi napicaktin kaldiki bi evladin var ona kadarda gidebilirdi is.Kendinden once bu isten evladim etkilenir ni diye dusunmen lazim BENCE

Hayati ne kadar drama yaşiyorsunuz ya ahlaksizlikliği ne kadar ayağa basite indirgiyorsunuz bir kadin olarak kendinize nasil bu kadar basit bir damga yapiştiriyorsunuz. Adam öldürürsün, hirsizlik yaparsin, birinin hakkini çalarsin evet ahlaksizsindirsin ama birini öpünce,sevince ,sevişince ahlaksiz olmuyorsun. Değişin değiştirin artik düşünceleri yeter

Back
X