boşanmış bir erkek ile hiç evlenmemiş bir kız...

yasmn_

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
1.720
1.952
Bayanlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. ben evlenmedim yaşım 30 arkadaşımın tanıştırmak istediği bir kişi var o da 38 yaşında boşanmış çocuğu yok. mesleklerimiz ve memleketlerimiz aynı. kendisi beni görmüş ben de onu gördüm. ama hakkında bunların dışında pek bilgim yok. boşanmış olması sorun olabilir mi? korkuyorum. ben bu heyecanları ilk defa yaşayacağım. hiç tanışıp görüşmeden kestirip atmalı mıyım?böyle evlilikleri olan arkadaşlar neler söyleyebilirsiniz?

boşanmış olmasının sorun olacağını hiç sanmam.Böyle çok kişi tanıyorum mutlu olan.Evlilik risk zaten karşındaki adam ilk kez evlenecek de olsa,önceden evlenmiş de olsa mutlu olacağının garantisi var mı ? Güzel düşün,güzel olsun senin için.

Neden sorun olsun ki? Sonuçta boşanmak basit bir şey değil gerçekten olmamış gerçekten vazgeçilmişte boşanmışlar.Bir daha olmayacagına eminlermişte boşanmışlar.Sorun olacagını düsünmüyorum.Hoslanıyorsan bunu umursama

aldattığı için ayrılmadıysa olmaz bence. yani karakteri, saygısı, uyumu, çekimi, yapısı, zevkleri, düşünceleri sorun olabilir ama sadece yanlış bir seçim yapmış ve pişman olmuş olması sorun olmaz bence.

artık buna dikkat eden kalmadı , çünkü türkiye de maalesef evlenen her 6 çiftten biri boşanıyor.
benim etrafımda çok arkadaşım var boşanmış adamla evlenen. hatta çocuğu olanlarla bile evlenen var.
bir de boşanmış olmak kötü biri olmak değil.
boşandığı eşiyle anlaşamayan adam seninle çok iyi anlaşabilir.
adam ya da kadın eşi pislik içinde geziyorsa, üstüne değer vermiyorsa sırf boşanmamak için evli mi kalsın?
ama tabii ki iç yüzünü bilemeyiz.
boşanma nedeni önemli ancak, şu da var ki boşanma aşamasında çiftler birbirine çok fazla iftira atıyor o nedenle hiç olmayan birşeyi de boşanma nedeneni gibi sunabilir karşı taraf buna da dikkat edilmeli diyorum.

Bence neden boşandığı çok önemli
genelde asla suç erkekte olmaz zateb
bi de eski karisini dinlemek lazım tabi......
çok aman aman bi insan değilse
bekar birini tercih et derim..

Çocuğu yokmuş bu durumu kolay yapar

Ama bir nafaka konusu var buralarda günceldi birkaç gün önce

Eskî eşe ödenen nafakayı bile kaldıramıyordu arkadaş

Kendinizi ölçün tartın siz bilirsiniz

Bayanlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. ben evlenmedim yaşım 30 arkadaşımın tanıştırmak istediği bir kişi var o da 38 yaşında boşanmış çocuğu yok. mesleklerimiz ve memleketlerimiz aynı. kendisi beni görmüş ben de onu gördüm. ama hakkında bunların dışında pek bilgim yok. boşanmış olması sorun olabilir mi? korkuyorum. ben bu heyecanları ilk defa yaşayacağım. hiç tanışıp görüşmeden kestirip atmalı mıyım?böyle evlilikleri olan arkadaşlar neler söyleyebilirsiniz

Etrafımda bir sürü örneği var çogu da mutlu. Eger teklifle ilgileniyorsaniz neden boşandıgını iyi oğrenin.

ben şahsen neden boşandıgını önemserdim

ben de bunu çok merak ediyorum arkadaşa sordum ama tabiki özel hayat olduğu için bilmiyor.

sırf boşanmış olması onu kötü veya eksik biri yapmaz. bir şans verin.

teşekkür ederim.boşanmış olmak kimseyi kötü ya da eksik yapmaz bunu asla düşünmedim. sadece korkuyorum nedenini bilmediğim için.

Ben olsam tanışmam. Ne gerek var. Şans eseri tanışmış olsanız ya da zaten arkadaş olup sonra hoşlansanız tamam da ilişki niyeti ile bekar olsam tanışmam yani. İlk heyecanları birlikte yaşamak isterim.

teşekkür ederim.haklısınız bunu da düşünüyorum. ama bekar erkekleri de tanıdım içleri geçmişti beni hayattan soğutacaktı kimisi. düşüneceğim bakalım.

yarın ortak arkadaşlarla buluşacağım. genel bir sohbet, muhabbet ortamı olacak. orada ikimiz de olacağız. yarından sonra görüşmek isteyip istemediğime karar veririm diye düşünüyorum.

Bayanlar sizlere danışmak istediğim bir konu var. ben evlenmedim yaşım 30 arkadaşımın tanıştırmak istediği bir kişi var o da 38 yaşında boşanmış çocuğu yok. mesleklerimiz ve memleketlerimiz aynı. kendisi beni görmüş ben de onu gördüm. ama hakkında bunların dışında pek bilgim yok. boşanmış olması sorun olabilir mi? korkuyorum. ben bu heyecanları ilk defa yaşayacağım. hiç tanışıp görüşmeden kestirip atmalı mıyım?böyle evlilikleri olan arkadaşlar neler söyleyebilirsiniz?
bahsettigin sahis adina konusamam tabiki ama şoyle bi gercek var.. bi kadin kolay almaz bosanma kararini.. genelde gozlemledigim de (istisnalar elbette ki var) genelde erkek ve erkek ailesinden cikiyor sorunlar..
o yuzden; bosanmis olmasi degil de bosanma nedeni onemli..

Ben de tanşmazdım şahsen.. 30 yaşındayım aman evleneyim de ne olursa olsun moduyla gidiyorsan hele hiiççç gerek yok..bekle derim..

X