boşanmış biriyle olur mu?

Daissyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
246
5
26
İzmir
kızlar ben hiç evlenmedm. 23 yaşındayım. bi süredir biriyle görüşüyorum. bana boşanmış olduğunu söyledi. tabi ki boşanmış olduğu için yargılamıyorum. herkesin başına gelebilecek bi durum.

ama şöyle bişey var. 2 yıl evli kaldığını ama bu evliliğin sırf atama için olduğunu ve karı-koca hayatı yaşamadıklarını iddia ediyor. bunu da ispat edebilirim diyo. burda okuduğum konularda boşanmış adamların hep bunu söylediğini duydum. acaba yalan mı söylüyodur :/

ya da yolun başındayken bu sevdadan vaz mı geçsem. bekar ve boşamış birinin birlikteliği zor olabilir mi?

Bence sorun yok.
Arada saygı sevgi güven varsa herhangi bir sorun teşkil etmez en azından benim için.

Neden olmasin elbette olur bosanmis biriyle.yalan soyluyorsa zaten cok fena.dedikleri icin degil sonucta evliymis kari koca hayati yasadi ya da yasamadi bitmis sonunda.kaldi ki hic evlenmemis erkek de yalan soyleyebilir.evlenip bosanmasindaki durum sorunlu olup olmadigiyla ilgilidir.ama senin yasin cok kucuk henuz daha duz ve denklemi az bir iliski secebilirsin.

Kesinlikle olmaz canım. Yarın öbür gün eski eşi tekrar piyasaya çıkabilir aranızda huzursuzluklar yaratabilir. Davul bile dengi dengine derler. Kendin gibi hiç evlenmemiş birini bul.

bence yol yakinken vazgec.Yok kari koca hayati yasamadik diye klise yalan söyleyen birine güvenmezdim.Inanma sakin birlikte olmadiklarina,bu zamanda hala bunlara inanan var mi ?

Ispat kismi beni benden aldi, tembih eder arkadaslarina,akrabalarina ,onlar da sana öyle söyler.

Kaldi ki arkadaslari,akrabalari geceleri onlarin yatak odalarindamiy mis?

Yasin cok genc, söyle sorunsuz ,problemsiz dengin biriyle iliskin olsun.

sorun olmaz bence. formalite veya gerçekten evlilik yapmış olabilir, sonuçta herkesin başına gelebilecek bir şey boşanmak.

tanımaya çalış derim, hala evliliği devam ediyor olsa gerçekten değil formalite falan dese kafa karıştırıcı olurdu ama resmiyette bittiyse sorun olmaz

Seviyorsan, istiyorsan niye olmasin.?

Adam kac yasinda, bir de bunu merak ettim. Lakin benim derdim adamin bosanmasi degil , eski evliligi hakkinda ettigi laflar olurdu. Dogru soyluyor mu sence? Dogru soyluyorsa, atama icin danisikli dovus yapip, birine para verip mi evlenmis? Eger boyleyse eyvallah. Degilse, masum bir kizi tayin icin kandirip evlenip sonra da kocalik yapmadiysa gercekten kotu yurekli bir insandir. Tek derdim herhalde yalan soyleyip soylemedigini anlamak olurdu. Arkadaslarinin agzini caktirmadan ara bence. Benim kuzenim de evlenip 6 ay sonra bosandi. Sonra baska bir kizla iliskisi oldu, kiza anlasamadik demis ama tabi aldatma vs ayrintilari da var.Aldatan taraf , kotu davranan taraf kuzenim oldugu icin kiza kiyamadim tabi, bana sordugunda gercekleri anlattim. Yani sana da gercegi anlatan, gunahina girmek istemeyen bir arkadas, akraba mutlaka cikacaktir diye dusunuyorum.

Her insanın başına gelebilir bu durum canım evlenmek gibi boşanmakta gayet doğal :34: Her insanın bir geçmişi olumsuzlukları muhakkak olmuştur yada olacaktır illaki senin dikkat etmen gereken konu burada onunla olan uyumun ve sana olan davranışları olmalı :40:

Ne gerek var?
Yaşın zaten çok genç..

Boşanma sebebine göredir oluru olmazı ama gerçek boşanma sebebinden emin olabilir miyiz?

İnsanın başına her şey gelebilir evet.
Ama düşünüyorum çok iyi dedin güvenip evlendin.
Çıktı eski eş piyasaya canını sıkacak bir durum olur insan bin pişman olur.
Kv, kp falan bir gün eski eşle senin aranda bir kıyaslama yapar insanoğlu bilinmez uyuz olursun..

Şahsen ben boşanmış olsam kendim gibi boşanmış biri ile tekrar evlilik düşünürdüm.

Normal şartlarda bile evlilikte pişman olacak ne sebepler çıkıyor neme lazım..

Seviyorsan, istiyorsan niye olmasin.?

Adam kac yasinda, bir de bunu merak ettim. Lakin benim derdim adamin bosanmasi degil , eski evliligi hakkinda ettigi laflar olurdu. Dogru soyluyor mu sence? Dogru soyluyorsa, atama icin danisikli dovus yapip, birine para verip mi evlenmis? Eger boyleyse eyvallah. Degilse, masum bir kizi tayin icin kandirip evlenip sonra da kocalik yapmadiysa gercekten kotu yurekli bir insandir. Tek derdim herhalde yalan soyleyip soylemedigini anlamak olurdu. Arkadaslarinin agzini caktirmadan ara bence. Benim kuzenim de evlenip 6 ay sonra bosandi. Sonra baska bir kizla iliskisi oldu, kiza anlasamadik demis ama tabi aldatma vs ayrintilari da var.Aldatan taraf , kotu davranan taraf kuzenim oldugu icin kiza kiyamadim tabi, bana sordugunda gercekleri anlattim. Yani sana da gercegi anlatan, gunahina girmek istemeyen bir arkadas, akraba mutlaka cikacaktir diye dusunuyorum.

yok sırf tayin için değil. gerçekten evleneceklermiş ama önce tayini almak istemişler. nikah yapmışlar. o arada bazı sorunlar yaşanmış ve ayrılmışlar.
benim için de yalan söyleyip söylemediği önemli ama nasıl anlayabilirim ki.

kızlar ben hiç evlenmedm. 23 yaşındayım. bi süredir biriyle görüşüyorum. bana boşanmış olduğunu söyledi. tabi ki boşanmış olduğu için yargılamıyorum. herkesin başına gelebilecek bi durum.

ama şöyle bişey var. 2 yıl evli kaldığını ama bu evliliğin sırf atama için olduğunu ve karı-koca hayatı yaşamadıklarını iddia ediyor. bunu da ispat edebilirim diyo. burda okuduğum konularda boşanmış adamların hep bunu söylediğini duydum. acaba yalan mı söylüyodur :/

ya da yolun başındayken bu sevdadan vaz mı geçsem. bekar ve boşamış birinin birlikteliği zor olabilir mi?

Ortalık bekar erkek kaynıyor ama kaç tanesi ilişki yaşamamıştır orası tartışılır.:21: Malum 18.yaş günü hediyeleri belli.:92::74

Ama işte bunu ailelere anlatmak...Hiç değilse o eşiyle beraber olmuştur,diğeri Allah bilir kimlerle...:ssz:

Karakterine bak sen.

olmaz canım kardeşim olmaz
adamın dediğine bak atanmak için bir kadıncağızın duyguları ile oynamış
sen türkiye koşullarında bu sebeple dul kalmayı kabul edecek kadın tanıyormusun?????

kadına ulaş ondan öğren doğruyu
gencecik kız niye dul adamla evlenesin ki
kalbine sor bu adam doğru mu diye
herzaman doğruyu söyler kalbimiz ama duymak istemeyiz
için ferah ise doğrudur yok içini sıkıntı kaplıyorsa soru işaretlerin varsa yanlıştır

bence yol yakınken ayrıl

Ne gerek var?
Yaşın zaten çok genç..

Boşanma sebebine göredir oluru olmazı ama gerçek boşanma sebebinden emin olabilir miyiz?

İnsanın başına her şey gelebilir evet.
Ama düşünüyorum çok iyi dedin güvenip evlendin.
Çıktı eski eş piyasaya canını sıkacak bir durum olur insan bin pişman olur.
Kv, kp falan bir gün eski eşle senin aranda bir kıyaslama yapar insanoğlu bilinmez uyuz olursun..

Şahsen ben boşanmış olsam kendim gibi boşanmış biri ile tekrar evlilik düşünürdüm.

Normal şartlarda bile evlilikte pişman olacak ne sebepler çıkıyor neme lazım..

öyle diyosunuz da. şimdiki bekarların bile geçmişte uzun süreli ilişkisi mutlaka oluyo. evlendiğim bekar birinin de eski sevgilisi piyasaya çıkıp canımı sıkabilir.
bu devirde geçmişi çok sorgulamak anlamsız bence. önemli olan şimdiki zaman. yalan söylemeyen dürüst biriyle birlikte olmak.

Neden olmasın??
Ben de boşanmış bir erkekle evlendim ve çok şükür herşey yolunda.
Önemli olan boşanma nedeni canım.
Ben boşanma kağıdını görmüştüm...
Eğer imkanın varsa boşanma kağıdını gör derim.
Ailen biliyor mu?

olmaz canım kardeşim olmaz
adamın dediğine bak atanmak için bir kadıncağızın duyguları ile oynamış
sen türkiye koşullarında bu sebeple dul kalmayı kabul edecek kadın tanıyormusun?????

kadına ulaş ondan öğren doğruyu
gencecik kız niye dul adamla evlenesin ki
kalbine sor bu adam doğru mu diye
herzaman doğruyu söyler kalbimiz ama duymak istemeyiz
için ferah ise doğrudur yok içini sıkıntı kaplıyorsa soru işaretlerin varsa yanlıştır

bence yol yakınken ayrıl

haklısınız. en iyisi bu konuyu aydınlatmadan devam etmemek.

Neden olmasın??
Ben de boşanmış bir erkekle evlendim ve çok şükür herşey yolunda.
Önemli olan boşanma nedeni canım.
Ben boşanma kağıdını görmüştüm...
Eğer imkanın varsa boşanma kağıdını gör derim.
Ailen biliyor mu?

yok görüştüğümü bilmiyo ailem. ciddi bişey olmadan da söyleyemem zaten. ama nasıl karşılarlar bilmiyorum :/

öyle diyosunuz da. şimdiki bekarların bile geçmişte uzun süreli ilişkisi mutlaka oluyo. evlendiğim bekar birinin de eski sevgilisi piyasaya çıkıp canımı sıkabilir.
bu devirde geçmişi çok sorgulamak anlamsız bence. önemli olan şimdiki zaman. yalan söylemeyen dürüst biriyle birlikte olmak.

Evet ama taa ailenin içine gelin olarak girmek başka..
Sevgili olup dışarda gezip tozmak başka.
Ben biraz bu açıdan bakıyorum..

Artık evlilik öncesi belli çerçevede görüşüp, tanışma normal görülüyor..
Erkeği, kadını yapıyor bunu.
Evlilikle, beraberliği bir tutamıyorum ben.

Biraz da takıntı meselesi sanırım.
Ben bu heyecanlarımı,düğün hazırlığımı onunla yaşarken o da bu ilk tatlı telaşları
benimle yaşasın isterdim bu yüzden de tercihim olmazdı..

Tabi ben takmam. Severim evlenirim dersiniz herkesin tercihi farklı..
Güvenebiliyorsanız neden olmasın? Mutluluklar.

Back
X