boşanmış biriyle olur mu?

yok görüştüğümü bilmiyo ailem. ciddi bişey olmadan da söyleyemem zaten. ama nasıl karşılarlar bilmiyorum :/

Beyefendinin yaşı kaç?
Ve böyle bir durum da ailenin tepkisini en iyi sen bilirsin.
Merak ettiğim bişi var,sohbetleriniz de hiç ufakta olsa yalanını yakaladın mı canım?

Beyefendinin yaşı kaç?
Ve böyle bir durum da ailenin tepkisini en iyi sen bilirsin.
Merak ettiğim bişi var,sohbetleriniz de hiç ufakta olsa yalanını yakaladın mı canım?

32 yaşında. boşanmış olduğunu bi hafta sonra söyledi sadece. ben başta bekar olarak biliyodum.

Burada yazılanlara bakıp da adam sırf boşanmış diye cüzzamlı muamelesi yapma lütfen.:34: Ölç,tart ve iradenle karar ver.
Aklınla ve kalbinle.

Tekrar söylüyorum el değmemiş adam olduğunu iddia eden varsa klonlayıp bana da yollasın.

Eğer gerçekten boşandıysa (emin olamadım) ve nedenleri sana inandırıcı geldiyse,tanımaya devam edebilirsin.
Boşanmış adamlar cüzzamlı değiller,kimse evlenirken boşanıcam diye evlenmiyor sonuçta.
Hakkın da hayırlısı olsun canım.

Burada yazılanlara bakıp da adam sırf boşanmış diye cüzzamlı muamelesi yapma lütfen.:34: Ölç,tart ve iradenle karar ver.
Aklınla ve kalbinle.

Tekrar söylüyorum el değmemiş adam olduğunu iddia eden varsa klonlayıp bana da yollasın.

:))

aynen valla bu konuda büyük konuşmamak lazım.

Eğer gerçekten boşandıysa (emin olamadım) ve nedenleri sana inandırıcı geldiyse,tanımaya devam edebilirsin.
Boşanmış adamlar cüzzamlı değiller,kimse evlenirken boşanıcam diye evlenmiyor sonuçta.
Hakkın da hayırlısı olsun canım.

gerçekten boşanmış. nüfus cüzdanını bile gösterdi inandırmak için :)))

Formalite olma ihtimali var, ben de cok duydum atama icin annemin bir ogretmen arkadasi da yapmisti...
Ayrica diger turlu olsa bile bosanmis olmasinin bir mahsuru yok bence, onlarca sevgili olunca sorun olmuyor gecmis deniyor da, adam bir ciddi iliskisini resmilestirdi diye mi yaftalaniyor, bence sacmalik...
Bu arada ikinci durumda olup formalite diye yalan soyluyorsa uzak dur, o kisim baska...
Fakat ben oyle oldugunu dusunmuyorum, tum ailesi esi dostu oyle oldugunu biliyordur, 7 cihanin gercegi sizden saklayacagi yok ya...
Biraz tetikte olun, icinize sinince de gerisini umursamayin...

Boşanmış olmasıyla değil ama neden boşandığıyla ilgilenirdim ben olsam. Herkes bosanabilir gayet normal. Ancak eşine şiddet gösterdiği vs gibi sebeplerden boşandıysa pek makul bakmazdim ben.

Bosanmis biriyle neden olmasin ki ??

Normal evlide kalmis olabilir, bunda kötü bisey yok..
Herkes evlenip bosanabilir .. Evlilik nasil allahin emriyse
Bosanmakta öyle. .

Arada Sevgi Saygi varsa gerisi önemli degil...
hic evlenmemis gencler sanki dort dortluk ...

Bence geçmişini ondan değil ya yakınlarından yada oturduğu yerden insanlara sor hiç kimse kendini başkasına kötü göstermez
oturduğu yerde bakkal veya başka kişiler vardır onu onlardan dlnle

Back
X