Boşanmış çocuklu adamla beraberim 2

samanyolu11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
826
1.359
23
34
Kızlar merhaba beni hatırladınız mı? Boşanmış 2 çocuklu bi sevgilim vardı. Biz hala devam ediyoruz. Mutluyuz. Annesine babasına kuzenlerine söylemiş beni.Yazında çocuklarına söyleyecek. Bakalım umarım mutlu oluruz. Bunları neden yazıyorum belki hata ediyor olabilirim ama bekarlarla da olmuyor bazen. Bu adam bana çok değer veriyor. Eğer evlenirsek inşallah yazarım gelişmeleri. Bilgi vermek istedim.

Kızlar merhaba beni hatırladınız mı? Boşanmış 2 çocuklu bi sevgilim vardı. Biz hala devam ediyoruz. Mutluyuz. Annesine babasına kuzenlerine söylemiş beni.Yazında çocuklarına söyleyecek. Bakalım umarım mutlu oluruz. Bunları neden yazıyorum belki hata ediyor olabilirim ama bekarlarla da olmuyor bazen. Bu adam bana çok değer veriyor. Eğer evlenirsek inşallah yazarım gelişmeleri. Bilgi vermek istedim.
ÖDPFLWLFLWPCPFPF Ne desek boş

30 yaşında bir kadın olup bu saatten sonra beni ancak dullar ister beni diyip 43 yaşında bir adamla beraberdin.
gerçekten bu duşunce yapısıyla en mantıklısını yapmışsın.
mutluluklar.

Maaşın evin ve arabanla git aşkım. Adam 2 çocuk ve eski eşe nafaka ödüyor, masrafsız eş lazım ona da. 💄😘
Öyle dedi zaten bir konuda biliyor musun?

Adama da yazık, o kadar nafaka ödüyor,ona çocuklu bir kadın zor olurmuş, kendi masrafsız ve çalışan bir kadın olarak adama destek olacak.

Ne kadar ponçik. 🤗

Öyle dedi zaten bir konuda biliyor musun?

Adama da yazık, o kadar nafaka ödüyor,ona çocuklu bir kadın zor olurmuş,. kendi masrafsız ve çalışan bir kadın olarak adama destek olacak.

Ne kadar ponçik. 🤗
İnsanın erkek olası geliyo valla.

Back
X