• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmış cocuklu ayni şehirde yaşayanlar tecrübeleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cac
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Cac

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
6.123
9.335
198
Arkadaşlar bastan düzenliyorum konuyu tecrübeli arkadaslar yazarsa sevinirim hikayeniz nedir elestri istemiyorm tecrübenizi merak ediyorum
Eşinizden ayrildiniz cocuk var kucuk bebek

1 .ayni sehirde olmanın artisi nedir eksisi nedir Size getirdikleri götürdükleri neler

2 .cocuk ayni sehirde ise babam bizde kalsin diye israr ediyorsa nasil çözüm buluyorsunuz psikolaga gidicem o asamada illaki de .ben yine sizin çözümünuzu merak ediyorum

3 .baba evlenirse çocuğun yaklasimi sizin yaklaşıminiz nasil oluyo
4.kötu ayrildiniz diyelim cocuk icin nasil saygili kalip nasil o gunleri aştınız o gunler geliyormu Bosvermislik. cocuk icin normal normal konusuluyor mu

Son düzenleme:
Arkadaşlar linçlemeyin lütfen fikir tecrübeli insanlarin deneyimlerini istiyorum ayrildiniz mesela ayni sehirdesiniz kucuk cocukda var artisi eksisi nedir yasayan varmi. Suan bosanma asamasindayim ama anlasmaliya yanas evde gelip oturacam 1 2 sene desem nolur annemler memlekete dönecek artık batida yasamak istemiyorlar 2 seneye aksilik olmazsa gidecekler bende bosanirsam mecbur onlara ayak uyduracam suan cerkezkoydeyiz ist yakin oglanda babayi görsün rahat rahat gezsin istiyorum ama ilerde ayrilmak dahami zor olacak babadan ne nedir tecrubeliler lütfen.cunku annem sabahtan aksama dir dir bunu alsaydin böyle olurdu buda benim cezammis bu talibim vardi karisina neler ediyor şimdi annem surekli gecmiste yaşayan ve olumsuz biri hep olumsuz mutsuz herkesi elestren biri evdede gina geldi cocuk kucik kime birakip gidim calisam nabam bilemedim
Bu konuda linçlenecek bir şey yok. Saha önünüzde 2 yıl var o zamana kadar kendi düzeninizi oturtturabilirsiniz. Şu anda kısa vadede neler yapabilirsiniz ona bakım çok geniş düşünmeyin

Neyi sorduğunuzu anlayamadım ama çocukla boşanmak her zaman için zorlukları olan bir şeydir. Her şeyden evvel boşanmayı çocuğun anlayacağı şekilde , bir uzman eşliğinde anlatmalısınız.
Çocuğunu görmek isteyen baba da bir zahmet sizi düşünecek ve gerekirse o vazgeçecek düzeninden. Bir de zaten annen destek değilmiş, gitmesi çok daha hayırlı. Asla peşlerinden gitme. Annen bu kafayla ne çocuğa ne sana yardımcı olur.

Neyi sorduğunuzu anlayamadım ama çocukla boşanmak her zaman için zorlukları olan bir şeydir. Her şeyden evvel boşanmayı çocuğun anlayacağı şekilde , bir uzman eşliğinde anlatmalısınız.
Çocuğunu görmek isteyen baba da bir zahmet sizi düşünecek ve gerekirse o vazgeçecek düzeninden. Bir de zaten annen destek değilmiş, gitmesi çok daha hayırlı. Asla peşlerinden gitme. Annen bu kafayla ne çocuğa ne sana yardımcı olur.
Gitmezsek onlarla biz nasil ayakta kalacaz nafaka 2 bintl ben çalışsam 5 bin diyelim annemler evi satip memleketten ev almak istiyolar kira kres yeme icme kimsemiz yok burda akraba nasil yetecem oda korkutuyor vala kafayi yicem

Gitmezsek onlarla biz nasil ayakta kalacaz nafaka 2 bintl ben çalışsam 5 bin diyelim annemler evi satip memleketten ev almak istiyolar kira kres yeme icme kimsemiz yok burda akraba nasil yetecem oda korkutuyor vala kafayi yicem
Kendi kafamı yazayım. Bir dilim ekmek yerim huzurlu yerim. Anneniz zaten size sürekli psikolojik baskı yapıyor, öyle yaşamak daha mı kolay. Eşinizle konuşun. Nafakayı arttırmasını yoksa başka bir şehire gideceğinizi söyleyin.

Yani esinizden ayrildiniz ama ayni sehirde yakin mesafede yaşıyorsunuz ne gibi artisi eksisi olur cocuk icin benim icin

Arkadaşlar linçlemeyin lütfen fikir tecrübeli insanlarin deneyimlerini istiyorum ayrildiniz mesela ayni sehirdesiniz kucuk cocukda var artisi eksisi nedir yasayan varmi. Suan bosanma asamasindayim ama anlasmaliya yanas evde gelip oturacam 1 2 sene desem nolur annemler memlekete dönecek artık batida yasamak istemiyorlar 2 seneye aksilik olmazsa gidecekler bende bosanirsam mecbur onlara ayak uyduracam suan cerkezkoydeyiz ist yakin oglanda babayi görsün rahat rahat gezsin istiyorum ama ilerde ayrilmak dahami zor olacak babadan ne nedir tecrubeliler lütfen.cunku annem sabahtan aksama dir dir bunu alsaydin böyle olurdu buda benim cezammis bu talibim vardi karisina neler ediyor şimdi annem surekli gecmiste yaşayan ve olumsuz biri hep olumsuz mutsuz herkesi elestren biri evdede gina geldi cocuk kucik kime birakip gidim calisam nabam bilemedim
Cümleleriniz çok eksik olmuş,anlamak için her cümleyi iki defa okudum doğru anladığımdan da emin değilim.Bence biraz düzeltin anlaşılsin

Maddi durumunuz nasıl ?

İşiniz vs var mı ?

Ayrılık durumu olsa da çocukların anne babasıyla aynı şehirde yaşaması taraftarıyım.

Bu arada ben de boşanma aşamasındayim,benim de annem babam yanımda ve yazın gidecekler.Ayni soru benim de aklımda ama baba ile ilişkileri kısıtlı olmasın diye aynı şehirde kalmayı düşünüyorum.

Hemen bir işe girmeye çalışın ayaklarınızın üzerinde durun bu iki senede kendinizi toplayın derim. İlk başta anneniz baksın çocuğa sonra onlar giderse bir kreş tarzı yer ayarlarsinız.annenizin söylediklerini dinleyip kafaya takmayin kim ister ki böyle olmasını .hangi kadın yuvasını bozar bu duruma düşmek ister insan sonunun boyle.okacagini bilse kabul eder miydi hiç ! Ben boşandıktan sonra aynı şehirde olmayı pek dusunmeyenlerdenim bir AVM ye gitsen bile karsilasma ihtimalin çok yüksek ne gerek var burnunun dibinde bitecek ama İstanbul büyük sehir öyle olmaz herhalde . Kolay süreçler değil çok zor ama yapacak birşey yok Rabbim yar ve yardımcınız olsun .

Asgari ucret 4250 tl. Babasi da 2bin nafaka verecekse 6250 tlyle rahat olmasa da gecinebilirsiniz. En kotu ilk ev yerlesimi icin ailenizden biraz borc alabilirsiniz esyalar vs. Memlekette is yoksa sakın gitmeyin.

Çocuğunuz kaç yaşında?
Sizin mesleğiniz nedir?
Annenizin gideceği yer şehir içi mi, köy mü?

Şu anda ayrılık aşamasındasınız, deniz dalgalı yani. Anneniz şimdi konuşur evet ama durum stabile dönünce bırakır konuşmayı. Sırf bu yüzden sizi maddi açıdan daha fazla yoracak kararlar vermenize gerek yok. Yapamazsanız anne ve babanızla yaşadığınız şehirde minik bir eve çıkarsınız çocuğunuzla. Gideriniz de büyük şehire göre daha az olur.

Babayla aynı şehir olayına gelince, bu babanın ebevenliğine bağlı karar verilecek bir durum bence. Adam zaten nafaka göndermeyi babalık sayacaksa yakın olmanın bir anlamı yok. İlle de yakınımda olun çocuğum büyürken yanında olmak, destek olmak istiyorum diyen biriyse o şartları sağlamak için desteğini de artırır zaten. Böyle babalar bir elin parmağını geçmeyecek kadar azdır gerçi. Geneli bekar hayatına geri dönmenin avantajlarını yaşarken ebeveynliği unuturlar.

Maddi durumunuz nasıl ?

İşiniz vs var mı ?

Ayrılık durumu olsa da çocukların anne babasıyla aynı şehirde yaşaması taraftarıyım.
Maddi durum cok yok baba tarafından da bendende .ist gelsem calissam 5 6 bin tl anca alirim ıst dada bu para kira vs vs ancak yeter kreş derdimiz olacak nafaka desen onunda geliri az 2 bin anca diyor avukat

Asgari ucret 4250 tl. Babasi da 2bin nafaka verecekse 6250 tlyle rahat olmasa da gecinebilirsiniz. En kotu ilk ev yerlesimi icin ailenizden biraz borc alabilirsiniz esyalar vs. Memlekette is yoksa sakın gitmeyin.
Ailemin durumu cok yok tek emekli maasi babam. oda anca yetiyor ev babamin ama ulke şartları malum hersey uctu .annemde evi satip 2 yil icinde doguya memleketine gitmek istiyor artik kalmak istemiyorum buralarda diyor memlekette iş bulunur biraz zor olsada

Hemen bir işe girmeye çalışın ayaklarınızın üzerinde durun bu iki senede kendinizi toplayın derim. İlk başta anneniz baksın çocuğa sonra onlar giderse bir kreş tarzı yer ayarlarsinız.annenizin söylediklerini dinleyip kafaya takmayin kim ister ki böyle olmasını .hangi kadın yuvasını bozar bu duruma düşmek ister insan sonunun boyle.okacagini bilse kabul eder miydi hiç ! Ben boşandıktan sonra aynı şehirde olmayı pek dusunmeyenlerdenim bir AVM ye gitsen bile karsilasma ihtimalin çok yüksek ne gerek var burnunun dibinde bitecek ama İstanbul büyük sehir öyle olmaz herhalde . Kolay süreçler değil çok zor ama yapacak birşey yok Rabbim yar ve yardımcınız olsun .
Hemen işe girsem bebek kucuk babadan ayrıldı hissediyor .simdi işe gitsem iyice kötü olur diye düşündüm iki tane ayrilik olmasin . Eylüle kadar bakayım dedim idare ederim bi şekilde annemide sineye çekecem laflarini . Eyluldede iyice büyür cocukta

Çocuğun babasını görmesi neden kötü olsun ki? Eşiniz zulüm baskı eder mi sorusuna gelince onu siz bileceksiniz, herkes farklı birbirinden, dünyada tek tip insan yok ki. Çocuğuyla babasının ilişkisi sizin sorumluluğunuzda değil, onu babası düşünmeli. Hakkınızda hayırlısı olsun, daha iki sene var önünüzde zamanın ne getireceği belli olmaz

Çocuğunuz kaç yaşında?
Sizin mesleğiniz nedir?
Annenizin gideceği yer şehir içi mi, köy mü?

Şu anda ayrılık aşamasındasınız, deniz dalgalı yani. Anneniz şimdi konuşur evet ama durum stabile dönünce bırakır konuşmayı. Sırf bu yüzden sizi maddi açıdan daha fazla yoracak kararlar vermenize gerek yok. Yapamazsanız anne ve babanızla yaşadığınız şehirde minik bir eve çıkarsınız çocuğunuzla. Gideriniz de büyük şehire göre daha az olur.

Babayla aynı şehir olayına gelince, bu babanın ebevenliğine bağlı karar verilecek bir durum bence. Adam zaten nafaka göndermeyi babalık sayacaksa yakın olmanın bir anlamı yok. İlle de yakınımda olun çocuğum büyürken yanında olmak, destek olmak istiyorum diyen biriyse o şartları sağlamak için desteğini de artırır zaten. Böyle babalar bir elin parmağını geçmeyecek kadar azdır gerçi. Geneli bekar hayatına geri dönmenin avantajlarını yaşarken ebeveynliği unuturlar.
14 aylik oldu.muhasebeciyim . Annemler doguda sehir icinde ev alalim diyor cerkezkoydeki evi satip .kış ayinda merkezde evimiz olsun diyor yazin köyde kalalim .Ben ex kocamın evlenecegini bile düşünüyorum yasi genc benden 3 yas kucuk 32 yasinda biraz daha beklemek gerek tam karar olsun boşanmada bakalim ne olacak yaff sorular sorular

Back
X