Bosanmis cocuklu hanimlar ne olur yardim edin

Hem çalışmıyor tembel, hem dırdırcı.
Böyle adamları bite benzetiyorum ben parazit gibi yaşıyorlar.
Senin üstünde yük resmen.
Onsuz daha kolay, daha huzurlu bir hayatın olacağı kesin.
Ailen şimdi çocuksuz gel diyor ama.
Ayrıldıktan sonra seni yalnız bırakacaklarını sanmıyorum kıyamazlar..
Onlar olmasa da başarabilirsin..

ben boşandığımda çocuklarım bir yaşında bile değillerdi...
ilk önce kendine şunu sor gerçekten boşanmak istiyormusun ??? cevabın evetse inan herşeyin üstesinden geliyorsun.
çocukla boşanmış olmak daha zorlayıcı oluyor fakat evli iken çektiğin acı yerini huzura bırakıyor...
umarım herşey gönlünce olur...

valla ben daha yenıd ogum yapmıstım bosandıgımda ee halıyle cok zordu
sızın acınızdan daha kolay olur ıdyorum sınır bır yasta oldugunuzu dusunuyorum

sankı bu dunyaya cıle cekmeye gelmısın
aılende arkandaysa hıc durma bıle öküz adam

niye çekiyorsun hala anlamıyorum boşan ve güçlü ol. çocuğun psikolojisi boşanıncamı bozulacak siz birlikteyken öyle bir babanın yanında sağlıklımı zannediyorsun. çocuğun ve kendin için iyi bir program yap ve güçlü ol düşünsene kısa bir süre sıkıntı sonra istediğin hayat. allah yardımcın olsun başarılar.

İki tane minicik çocukla boşandım.
Ailem sonsuz sınırsız destek oldular.
Maddi manevi konularda.
Olmasalardı da boşanırdım.
Mutsuz, kavga ortamında, stresli bir anneyle büyüyeceklerine, huzurlu mutlu sağlıklı bir anneyle mutlu bir evde büyümelerini tercih ettim.
2 yıldan fazla oldu.
Çocuklarım ve kendim adına için çok iyi bir karar verdiğimi çok net anlıyorum

Ailenin yanına dönme. Yurtdışında madem her şeyiniz karşılanıyor. Eşinden ayrılınca da karşılanır. Ailen çocuğunu istemiyorsa sen de onları istemicen çok net. Sorgulayacak bir şey yok daha fazla. Adam asalak gibi yaşıyor şu an. Başında fazladan bir dır dır.

eşin aynı babam hatta babam kat kat fazlası
annemin arkasında kimse yok diye yıllardır çekiyor onu adam yıllardır eve bakmıyor bir fatura dahi ödemiyor bunun yanında sürekli huzursuzluk
yıllardır hayatı zehir etti bize sussa yine kabul edicez herşeyi ama zeytinyağı gibi üste cıkıyor
eminim annem biz küçükken boşansaydı daha iyi bir hayatımız olurdu
çocukların psikolojisi cok etkileniyor insanlara yaklaşımları, tercihleri, hep geri planda kalıyorlar
yazık bence de boşanın hakkınızda hayırlısı olsun...

muhtemelen henüz 20li yaşların başındasın çünkü cesaretin "cahil cesareti" dedikleri türden. (sana cahil demiyorum yanlış anlama bu bi deyim)
yurt dışındasın, 1 yaşında bi bebeğin var ve devletin yapacağı yardıma güvenerek boşanmayı planlıyorsun.
şimdi işin kolayına kaçıp boşanmak istiyorsun ama tüm işlemler bitip yalnız başına kaldığında ben çok zorlanacağını düşünüyorum.
minicik bir çocukla elin memleketinde kimseden destek almadan ne kadar yaşayabilirsin ki.maddi destekten bahsetmiyorum tamamiyle manevi destek.
çünkü bu süreçte insanın en çok manevi desteğe ihtiyacı oluyor.
muhtemelen eşinle severek evlendin çünkü kaçmışsın, hiçbirimizin evliliği hayallerimizdeki gibi değil emin ol hepimiz sorunlar yaşıyoruz.
aranızdaki saygının bitmesinde (sende küfür ediyormuşsun) seninde payın büyük demekki.peki o yavrucağın ne suçu var?
bence sakin olup, aranızdaki saygıyı toparlamaya çalışın önce.sevgiyi falan boşverin.
evliliğiniz henüz çok yeni, önünüzde kocaman bi ömür var, toparlanabilmek için çok zamanınız var yani.
tekrar denemenizi öneririm,
boşanmak, heleki 1 yaşında bir bebekle, yurt dışında, hiç desteksiz boşanmak "hayallerinizdeki" sondan çok daha başka yerlere sürükleyecektir sizi.

Herşeyi geçtim de
hey maşşalh bu nasıl bir devletmiş ki
verdiği yardımla hiç çalışmadan geçinebiliyorsunuz
biz iki kişi çalışarsak zor geçiniyorUZ
pes diyorum bu sistemde bir yanlışlık var ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Herşeyi geçtim de
hey maşşalh bu nasıl bir devletmiş ki
verdiği yardımla hiç çalışmadan geçinebiliyorsunuz
biz iki kişi çalışarsak zor geçiniyorUZ
pes diyorum bu sistemde bir yanlışlık var ya

aynen yaaa. bizde eşimle çalışarak zor geçiniyoruz. nasıl bir devletmiş bu. tatile gidemiyoruz ama geçiniyoruz diyor konu sahibi pesss

valla ben daha yenıd ogum yapmıstım bosandıgımda ee halıyle cok zordu
sızın acınızdan daha kolay olur ıdyorum sınır bır yasta oldugunuzu dusunuyorum

sankı bu dunyaya cıle cekmeye gelmısın
aılende arkandaysa hıc durma bıle öküz adam

ya sonrasi daha kötü olursa? gelecekten cok korkuyorum

ben boşandığımda çocuklarım bir yaşında bile değillerdi...
ilk önce kendine şunu sor gerçekten boşanmak istiyormusun ??? cevabın evetse inan herşeyin üstesinden geliyorsun.
çocukla boşanmış olmak daha zorlayıcı oluyor fakat evli iken çektiğin acı yerini huzura bırakıyor...
umarım herşey gönlünce olur...

Bir yandan bosanmak istiyorum, bir yandanda ya illerde düzelirse diye sorular kafamdan geciyor.. Bosanma nedeninizi ögrenebilirmiyim? Cocuklarla eminim kolay degildir, Allah yardimciniz olsun.

Hem çalışmıyor tembel, hem dırdırcı.
Böyle adamları bite benzetiyorum ben parazit gibi yaşıyorlar.
Senin üstünde yük resmen.
Onsuz daha kolay, daha huzurlu bir hayatın olacağı kesin.
Ailen şimdi çocuksuz gel diyor ama.
Ayrıldıktan sonra seni yalnız bırakacaklarını sanmıyorum kıyamazlar..
Onlar olmasa da başarabilirsin..

Evet vampir gibi pozitif enerjini emiyorlar resmen

niye çekiyorsun hala anlamıyorum boşan ve güçlü ol. çocuğun psikolojisi boşanıncamı bozulacak siz birlikteyken öyle bir babanın yanında sağlıklımı zannediyorsun. çocuğun ve kendin için iyi bir program yap ve güçlü ol düşünsene kısa bir süre sıkıntı sonra istediğin hayat. allah yardımcın olsun başarılar.

En büyük korkum zaten huyunun babasina cekmesi. Babasida 24h evde olduguna göre kesin ceker:(

eşin aynı babam hatta babam kat kat fazlası
annemin arkasında kimse yok diye yıllardır çekiyor onu adam yıllardır eve bakmıyor bir fatura dahi ödemiyor bunun yanında sürekli huzursuzluk
yıllardır hayatı zehir etti bize sussa yine kabul edicez herşeyi ama zeytinyağı gibi üste cıkıyor
eminim annem biz küçükken boşansaydı daha iyi bir hayatımız olurdu
çocukların psikolojisi cok etkileniyor insanlara yaklaşımları, tercihleri, hep geri planda kalıyorlar
yazık bence de boşanın hakkınızda hayırlısı olsun...

Esimin aileside hep böyle kavga etmisler o yüzden böyle biri, aile egitimide cok önemli.

muhtemelen henüz 20li yaşların başındasın çünkü cesaretin "cahil cesareti" dedikleri türden. (sana cahil demiyorum yanlış anlama bu bi deyim)
yurt dışındasın, 1 yaşında bi bebeğin var ve devletin yapacağı yardıma güvenerek boşanmayı planlıyorsun.
şimdi işin kolayına kaçıp boşanmak istiyorsun ama tüm işlemler bitip yalnız başına kaldığında ben çok zorlanacağını düşünüyorum.
minicik bir çocukla elin memleketinde kimseden destek almadan ne kadar yaşayabilirsin ki.maddi destekten bahsetmiyorum tamamiyle manevi destek.
çünkü bu süreçte insanın en çok manevi desteğe ihtiyacı oluyor.
muhtemelen eşinle severek evlendin çünkü kaçmışsın, hiçbirimizin evliliği hayallerimizdeki gibi değil emin ol hepimiz sorunlar yaşıyoruz.
aranızdaki saygının bitmesinde (sende küfür ediyormuşsun) seninde payın büyük demekki.peki o yavrucağın ne suçu var?
bence sakin olup, aranızdaki saygıyı toparlamaya çalışın önce.sevgiyi falan boşverin.
evliliğiniz henüz çok yeni, önünüzde kocaman bi ömür var, toparlanabilmek için çok zamanınız var yani.
tekrar denemenizi öneririm,
boşanmak, heleki 1 yaşında bir bebekle, yurt dışında, hiç desteksiz boşanmak "hayallerinizdeki" sondan çok daha başka yerlere sürükleyecektir sizi.

Evet severek evlendim. Bosanmak isteyisim sevmiyorum diye degil maddi durumda degil, dirdirlarini kaldiramiyorum artik, yoruldum, cok yoruldum :50: Küfreden bir insan degildim, diyelim ama sürekli durmadan küfreden hakaret eden biri var karsinizda, tavriniz nasil olurdu?
20, 30, 35 vs sene sonra bosananlar var ya sabredip benimkide o kadar uzun sürse? Ayrilik acisi daha aci olur o zaman.

Bir yandan bosanmak istiyorum, bir yandanda ya illerde düzelirse diye sorular kafamdan geciyor.. Bosanma nedeninizi ögrenebilirmiyim? Cocuklarla eminim kolay degildir, Allah yardimciniz olsun.

bizim boşanma nedenimiz kumar oynaması, alkolü, sorumsuzluğu, ilgisizliği vs.

siz tam kafanızda netleştirememişiniz boşanma olayını.. anladığım kadarı ile halen seviyorsunuz eşinizi durum böyle ise alıp karşınıza adam akıllı konuşmanız gerekiyor varsa aile büyüklerinden yardım alabilirsiniz.. öyle bir konuşma yapmalısınız ki düzelmediği takdirde boşanacağınıza kesin kanaat getirmesi gerekiyor.

çocuklu olup boşanmak, işi daha da güçleştiriyor fakat imkansız değil.. mutsuz bir yuvada büyüyeceklerine huzurlu bir anne ile büyümeleri daha doğru bence...
Allaha çok şükürler olsun ki ben verdiğim karardan hiç bir zaman pişmanlık duymadım..

Back
X