- 14 Ocak 2023
- 41
- 14
- 8
- 33
- Konu Sahibi Kuzeykutuplari91
-
Tabi ki sevebilir, sene 2023 olduSelam, ben daha önce başka bir konuyla alakalı konu açmıştım ve eski eşimle boşanmadan hemen öncesi olanları yazmak istedim. Bekarken, uzaktan arkadaş/ tanıdık diyebileceğim bir kişi 12 sene sonra benim komşum oldu. Çok sık rastlamıyorum, sadece bir iki kez yürüyüş yaptığım bir alanda denk geldim yanıma oturdu öyle normal sohbet etmeye başladık asla bir art niyet olmaksızın havadan sudan. Yaşıtlarıma göre biraz farklı bir yapım var konuşma tarzım davranışlarım daha "olgun" olduğu söyleniyor. Aradan kısa bir zaman geçti ve ilgili davrandığını fark ettim iki üç güne bir mesaj atar hal hatır sormak için. Çok kısa ve net. Arkadaş gözüyle baktığım kişi bana zaafı olduğunu söyledi mesaj yoluyla. Yani ne yapmış olabilirim ki böyle oldu. Bekar bir adam ayrılmak üzere olan birisini sevebilir mi? Geçici bir ilgi mi? Ben aşırı sosyal bir insan değilim çok sayılı arkadaşım vardır kendi kozamda yaşarım. İki çocuğum var. Sizce bu ne demek?
Sevebilir tabiki niye sevmesinSelam, ben daha önce başka bir konuyla alakalı konu açmıştım ve eski eşimle boşanmadan hemen öncesi olanları yazmak istedim. Bekarken, uzaktan arkadaş/ tanıdık diyebileceğim bir kişi 12 sene sonra benim komşum oldu. Çok sık rastlamıyorum, sadece bir iki kez yürüyüş yaptığım bir alanda denk geldim yanıma oturdu öyle normal sohbet etmeye başladık asla bir art niyet olmaksızın havadan sudan. Yaşıtlarıma göre biraz farklı bir yapım var konuşma tarzım davranışlarım daha "olgun" olduğu söyleniyor. Aradan kısa bir zaman geçti ve ilgili davrandığını fark ettim iki üç güne bir mesaj atar hal hatır sormak için. Çok kısa ve net. Arkadaş gözüyle baktığım kişi bana zaafı olduğunu söyledi mesaj yoluyla. Yani ne yapmış olabilirim ki böyle oldu. Bekar bir adam ayrılmak üzere olan birisini sevebilir mi? Geçici bir ilgi mi? Ben aşırı sosyal bir insan değilim çok sayılı arkadaşım vardır kendi kozamda yaşarım. İki çocuğum var. Sizce bu ne demek?
Dediğim gibi her hangi bir şekilde yakın davranmadım ben, taviz vermiyorum.Daha resmi olarak boşanma bile olmamış bunları nasıl söyleyebilir.
Ben inanmadım sizden faydalanmaya çalışıyor gibi geldi.
Ciddi olsa bile çocuklu birinin (kadın-erkek farketmez) çocuksuz biriyle olmasını uygun bulmuyorum.
Aaaay ne güzel yazdınız, ben bu tip ilişkilere şahit oluyorum özellikle kuzey Avrupa'daki insanlar bunu sorun etmiyor. Bizim milletimiz de var bu tabular... hep mutlu olun!Bekarım ve boşanmış iki evladı olan bir adamla 4 yıldır birlikteyim. Öyle melek biri ki.. Çocugumuz olursa en güzel o bakacak eminim bende tabii ki ama çok anaç ondan öyle düşünüyorum.. :) İlk yardım desen onda bebiş bakımı desen onda arkadaşım ne var bu etiketlerde. Bakmayın bunlara. Anacım en düşmanıydı, kanka oldular şu an. Kalpten kalbe yol vardır. Bunlara bakın biz Neandertal değiliz insanız. Sevip seviliyorsanız bunu büyütün ve hayatınıza katın ❤
Ben de bosanmis ve cocukluyum, sevgilim bekar. O yuzden sevebilir dedigim gibiAaaay ne güzel yazdınız, ben bu tip ilişkilere şahit oluyorum özellikle kuzey Avrupa'daki insanlar bunu sorun etmiyor. Bizim milletimiz de var bu tabular... hep mutlu olun!
Ben bosanmis olsam sevgilim olsa benden tabiki yararlanmak ister, yoksa niye benle zamanini harcasinAaaay ne güzel yazdınız, ben bu tip ilişkilere şahit oluyorum özellikle kuzey Avrupa'daki insanlar bunu sorun etmiyor. Bizim milletimiz de var bu tabular... hep mutlu olun!
İliski, kendinize deger verildigini dusunmek yerine vakit kaybi olarak mi goruyorsunuz? Ve bunun tek sebebi de zar miBen bosanmis olsam sevgilim olsa benden tabiki yararlanmak ister, yoksa niye benle zamanini harcasin
Bu çok acı bu arada ama sizin kendi öz değerinizle kurduğunuz ilişkiyle alakalı bir durum. Evet o güruh mevcut ama siz o güruha kendinizi layık görürmüydünüz? Kimse görmesin ya..Ben bosanmis olsam sevgilim olsa benden tabiki yararlanmak ister, yoksa niye benle zamanini harcasin
Çok teşekkür ederim, yurtdışında olsam hiçin hiçi umursamazdım bilmiyorum aile giriftinizi ama sizde öyle yapınAaaay ne güzel yazdınız, ben bu tip ilişkilere şahit oluyorum özellikle kuzey Avrupa'daki insanlar bunu sorun etmiyor. Bizim milletimiz de var bu tabular... hep mutlu olun!
Ben kendimi layik görmüyorum,görmemde, çok seviyorsam onun bu isteğine evet derdimBu çok acı bu arada ama sizin kendi öz değerinizle kurduğunuz ilişkiyle alakalı bir durum. Evet o güruh mevcut ama siz o güruha kendinizi layık görürmüydünüz? Kimse görmesin ya..
Sevgilim olduğunu ne zaman söyledim? Uzaktan arkadaş idi şimdi hala uzaktan bir arkadaş sayılır benim için.Ben bosanmis olsam sevgilim olsa benden tabiki yararlanmak ister, yoksa niye benle zamanini harcasin
Ben bosanmis olsam sevgilim olsa benden tabiki yararlanmak ister, yoksa niye benle zamanini harcasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?