Boşanmış çocuklu ve bekar bir adam

Kuzeykutuplari91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2023
41
14
8
33
Selam, ben daha önce başka bir konuyla alakalı konu açmıştım, yurt dışında yaşıyorum ve eski eşimle boşanmadan hemen öncesi olanları yazmak istedim. Bekarken, uzaktan arkadaş/ tanıdık diyebileceğim bir kişi 12 sene sonra benim komşum oldu. Çok sık rastlamıyorum, sadece bir iki kez yürüyüş yaptığım bir alanda denk geldim yanıma oturdu öyle normal sohbet etmeye başladık asla bir art niyet olmaksızın havadan sudan. Yaşıtlarıma göre biraz farklı bir yapım var konuşma tarzım davranışlarım daha "olgun" olduğu söyleniyor. Aradan kısa bir zaman geçti ve ilgili davrandığını fark ettim iki üç güne bir mesaj atar hal hatır sormak için. Çok kısa ve net. Arkadaş gözüyle baktığım kişi bana zaafı olduğunu söyledi mesaj yoluyla. Yani ne yapmış olabilirim ki böyle oldu. Bekar bir adam ayrılmak üzere olan birisini sevebilir mi? Geçici bir ilgi mi? Ben aşırı sosyal bir insan değilim çok sayılı arkadaşım vardır kendi kozamda yaşarım. İki çocuğum var. Sizce bu ne demek?

Son düzenleme:
Tabi ki sevebilir, sene 2023 oldu

Sevebilir tabiki niye sevmesin

Her etkilendim diye gelen seviyor olmuyor.
Bekar olsaydınız da bu böyle ama boşanmış olunca daha rahat olacağını düşünüyor çoğu.

Bekarım ve boşanmış iki evladı olan bir adamla 4 yıldır birlikteyim. Öyle melek biri ki.. Çocugumuz olursa en güzel o bakacak eminim bende tabii ki ama çok anaç ondan öyle düşünüyorum.. :) İlk yardım desen onda bebiş bakımı desen onda arkadaşım ne var bu etiketlerde. Bakmayın bunlara. Anacım en düşmanıydı, kanka oldular şu an. Kalpten kalbe yol vardır. Bunlara bakın biz Neandertal değiliz insanız. Sevip seviliyorsanız bunu büyütün ve hayatınıza katın ❤

Dediğim gibi her hangi bir şekilde yakın davranmadım ben, taviz vermiyorum.

gerçekten adam gibi adam da çıkabilir pisliğin teki de. bilemeyiz ki sizde biraz daha yakından tanımaya gayret edin. bence sevebilir neden sevemesin sizin çocuklar dolayısıyla eski esiniz ile her ne kadar boşansanız da bir iletisim halinde olacağınızın bilincinde medeni bi insandır belki. zamanla tanırsınız o da duygularından eminse daha istikrarlı davranır

Aaaay ne güzel yazdınız, ben bu tip ilişkilere şahit oluyorum özellikle kuzey Avrupa'daki insanlar bunu sorun etmiyor. Bizim milletimiz de var bu tabular... hep mutlu olun!

Aaaay ne güzel yazdınız, ben bu tip ilişkilere şahit oluyorum özellikle kuzey Avrupa'daki insanlar bunu sorun etmiyor. Bizim milletimiz de var bu tabular... hep mutlu olun!
Ben de bosanmis ve cocukluyum, sevgilim bekar. O yuzden sevebilir dedigim gibi

Ben bosanmis olsam sevgilim olsa benden tabiki yararlanmak ister, yoksa niye benle zamanini harcasin

Ben bosanmis olsam sevgilim olsa benden tabiki yararlanmak ister, yoksa niye benle zamanini harcasin
Bu çok acı bu arada ama sizin kendi öz değerinizle kurduğunuz ilişkiyle alakalı bir durum. Evet o güruh mevcut ama siz o güruha kendinizi layık görürmüydünüz? Kimse görmesin ya..

Çok teşekkür ederim, yurtdışında olsam hiçin hiçi umursamazdım bilmiyorum aile giriftinizi ama sizde öyle yapın

Bu çok acı bu arada ama sizin kendi öz değerinizle kurduğunuz ilişkiyle alakalı bir durum. Evet o güruh mevcut ama siz o güruha kendinizi layık görürmüydünüz? Kimse görmesin ya..
Ben kendimi layik görmüyorum,görmemde, çok seviyorsam onun bu isteğine evet derdim

ben buraya yazan bazı arkadaşlar kadar iyimser düşünemiyorum ne yazıkki yaşadıklarımdan dolayı fazla gerçeklik gözlüğüyle bakıyorum hayata . Yüzde doksanbeş erkekler boşanmış kadınlara cinsellik için yaklaşıyorlar .Yüzde beşlik dilimde de ya kendisi bekar olduğu için ailesi karşı çıkıyor yada boşanmış olanın çocuklarından dolayı sıkıntılar yaşanıyor . Henüz tam boşanma olmamış ikide çocuk var çocuklarınızla kendinize güzel bir hayat düzeni kurun kafanızı toplayın acınızı bir yaşayın yaşanılanları sindirin huzura kavuşun sonraki zamanlarda daha sağlam ilişkilere kendinizi açarsınız .Biz kadınlar duygusal insnalarız e siz boşanmanın travmasını sindiremeden tekrar bir ilişkiye başlarsanız bu adamla ve sonuç yine ayrılık olursa çok daha fazla dibe vurursunuz toparlanmanız daha zor olur .

Normalde sevebilir buna bir engel yok tabi ki lakin bu adamın niyetini bilemeyiz. Boşanırken veya ilişkilerimi bitirdikleri dönemlerde kadınlar boşluktayken yanlış kararlar verebilir. Dikkatli olun.

Ne demek istiyorsunuz yararlanmak derken sevişmek mi? İlişkinin tek amacı erkeğin kendisini tatmin etmesi kadını da kullanarak çünkü bakire olmadığı için midir?
Kullandığınız dil rahatsız edici. Sevişmek = erkeğin yararlanması değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…