Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Boşanmış/dul bir bayan olmak bu ülkede nasıl bir şey
Tr'de sadece boşanmış olmak değil, Tr'de; evli, bekar, yaşlı, genç, kadın hatta insan olmak zor.. o yüzden takma kimseyi just.. inşallah güzel günler göreceksin bundan sonra..
Bana kalsa ben coktan giderdim de
Kendisinin is icin atlamasi gereken bi sinav var, bu sinavda ancak agustos gibi sonuclanacak bu surec icinde konusursam ders calismasi gereken zamanda aklina girmek istemitorum ve hakli iken haksiz duruma dusecegim insanlar en onemli zamanda birakip gitti diyecek benim ne yasadigimi bilmeden, dedigim aya kadar hala evdeki birakip gifecegim esyalarin taksidini oduyor olacagim , merhametimden gidemiyorum , ilk dusuncemi acip ne dusundugunu duZeltmeye gonlu yoksa kesin bi sekilde yolumuzu ayiracagimi soyleyecegim, kendisi iyi bilir bu taktikleri beni zaten bi konuda kandirdi evlenmeye iki hafta kala soyledi ayrilmayim diye soylememis , yani benim elim kolumu baglayan cok onemli bi sebep var ondan suskunlugum yoksa dilim surekli ondan ayrilmak istedigimi soylemek istiyor
Tr'de sadece boşanmış olmak değil, Tr'de; evli, bekar, yaşlı, genç, kadın hatta insan olmak zor.. o yüzden takma kimseyi just.. inşallah güzel günler göreceksin bundan sonra..