bu konuda tecrübeliyim. benimde esimle sizinki kadar yas farki var. ve esimin önceki evliliginden bir ergen cocugu.
sizde olan tek farkimiz. esim benimle asik oldugu gibi hemen evlenmek istedi. iliskimizin 1 sene sonrasi evlendik. ben bekar bir kiz olarak öncelikle ailemden destek görmedim, ama cok sükür atlattik ve simdi esimi cok seviyorlar.
asil konu veya sorun bu degil.
esimde yillar önce esinden bosanmis, tabiki severek evlenmis, 5-6 sene evli kalip bosanmislar. ortak cocuk oldugu icin bayramda seyranda, cocukla ilgili konularda görüsüyorlar. esimin ona karsi zerre kadar birsey hissetmedigni biliyorum. eski esi de hic sululuk yapmaz, gayet düzgün, kendi ayaklari üzerinde duran bir kadin. hic tanismadim ama saygi duyuyorum kendisine.
sorun su ki, ortak cocuklari. ileride sizinle mi yasayacak, nerede kalack? esimin cocugu suan bizde kaliyor. daha ne kadar kalir bilmiyorum. belki bi kac sene. cok iyi bir cocuk, saygili, dürüst. ev islerinde bile yardim ediyor. ama ne olursa olsun, kendi cocugum degil. misafir gibi geliyor bana. esimle yanliz olmak istiyorum. ama sürekli evde bir misafir var. bende esime bunu söyleyemedim. zor ve dikkat edilmesi gerekn bir konu. esimi incitmek istemiyorum.
yas farkina gelince. bu hic sorun degil. akil yasta degil bastadir. ben yasima göre olgunlugumu onunla denk görüyorum. görsel olarak ta genc tipli, beyaz saci bile yok.
sizde gördügüm iki sorun: neden 5 sene beklediniz? sorun sizde oldugunu belirttiniz. bana göre seven adam 5 sene katlanmazdi. 2. onun cocuguyla yasamayi göze alabilecekmisiniz? unutmayin, kendi cocugunuz gibi her yere yaninizda götürmeniz gerek.