Boşanmış olduğumu söylemedim

Özel haytanızı kimseye anlatmak zorunda değilsiniz.
onları ilgilendirmez. dert etmeyin. hayırlı olsun işiniz.

İşyerinize geçmiş özel hayatınızla ilgili bilgi vermek zorunda değilsiniz. Gayet uygun ve gerekli bilgileri vermişsiniz zaten.

Boşa stres yapıyorsunuz kadının iş ile alakası öğrenmesi gereken bilgiyi paylaşmışsınız detayı özel hayatın gizliliğe girer.

Neden stres yapıyorsunuz ki kimseye boşandığınızı söylemek zorunda değilsiniz hiç takmayın kafanıza aksine o kadının size evlenmeyi düşünüp düşünmediğinizi sorması bana saçma geldi

Evlilik sonrası hamilelik vs. İşi etkiler diye sormuşlardır

İdari işlerdeyim eleman alırken medeni durumuyla ilgilenmiyoruz genelde boşanmış olmanız iş yeri için bir şey ifade etmez bekar birisiniz sonuçta. Hayatınızda biri var mı evlenmeyi düşünüyor musunuz diye sorma sebebi, olası evlilikte tazminat alıp hemen çıkar mı uzun süre çalışır mı, evlenirse hemen çocuk yapar mı, daha uzun soluklu birini mi alsak diye düşünülür.

Eski işinden neden ayrıldığını bilmeye hakkı var ama neden boşandığını araştırmak haddi değil. Bu işi kabul edersen başın ağrır mobbinglerden mobbing beğenirsin gibime geliyor ama sen bilirsin.

Hayır bir de annem ilk olayı duyduğunda diyor ki lafını esirgeme böyle bişey yapmaya hakkı yok bende kadına bir güzel konuştum şimdi bana diyorlar ki hatalısın işi elinle itiyorsın neden çünkü kadın özür dilemiş hatasını anlamış böyle bir şey olur mu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…