boşanmış olmak bu kadar zormuymuşşşş

Ahben1234

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2017
263
409
23
49
merhaba hanımlar beni eski konularımdan bilen bilir.Özet gecçeyim hızla hamileydim yirmi yıllık evimi ve eşimi terkettim kaynana zulmünden eş hakaretinden şehre geldim ev tuttum iş buldum çok çükür ayaklarımın üzerinde kimseye muhtaç olmadan küçük mutlu evimde yaşıyorum.Eşimi mahkemeye verdim o istemesede çekişmeli olucak hala umudu var beni köye götürmeye kaynana kişisine rağmen.Kızlar ben çok bunaldım çevremdeki insanların ve özellikle ablalarımın bana tavrı beni çok üzüyor kırıyor ben eşimden ayrıldım diye benimle görüşmek istemiyorlar kocalarını yani eniştelerimi benden kıskanıyorlar yaa allahım bunlar benim özbeöz ablam yaa nasıl böyle düşünürler bana diyorki büyük ablam hareketlerine dikkat et artık dulsun eteğin bile sana düşman.Bir gün sıcaklarda ablama gideyim dedim göreyim annemde orda garibim anam ayzaymır hastası köşeye sinmiş artık hiç tanımıyor kimseyi beni bile tanımadı.Ablam bana dediki enişten gelir sen git görmesin seni şok oldum çıktım evinden birdaha evine gelmem merak etme ben çok rahatım hamdolsunnamusumun bekçisi benim ben şimdiye kadar yanımda oldunuzda şimdi laf sokuyonuz bana.Kızlar anama çok üzüldüm rabbim dedim biraz maddi rahatlığım olsa annamı hemen yanıma alırım ama yok napim dua ediyorum anama ablalarımdan nefret ediyorum gitmem birdaha yaa boşanmış olmak kötümü ya herkes eşinden kıskanıyo beni hep bir laf sokmaca ama ONLARA İNAT AYAKTAYIM KİMSEYE MUHTAÇ DEYİLİM . ELHAMDÜLİLLAH. Kimse benim namus bekçiliğimi yapamaz ben birçok şeyi tek başıma başardım kabullenemiyorlar herhalde rahatlığımı işimdede çok rahatım hamdolsun arkadaşlarım çok iyiler ama bana enyakınlarım böyle yaptıya allah büyük be havale ettim sizi ablalar neyse arkadaşlarım biraz karışık oldu kusuruma bakmayın hakkınızı hellal edin karışıkta oldu biraz napim hepinize saygılar iyiki varsınız

böyle yapanlar, öyle zihniyette olan insanlar..
Allah akıl fikir versin diyeceğim ama bu zihniyete zor..
yazık..

Bunu cok fazla duyuyorum, neymis bosanan kisiden herkes kocasini kiskanirmis, neymis iste bosanan bayana bircok erkek sarkintilik yaparmis... Gercekten her bosananin yasadigi bir durum mu bunlar? Benim de bir arkadasim bosandi, zerre miktar aklima gelmiyor onu kiskanmak, aksine kardesim gibi gorurum, yalnizligini paylasmak isterim.

Eger durum boyleyse siz de gitmeyin ablalariniza, koyun mesafenizi boyle insanlara karsi.

Her yerlerin cahillik akıyor hale bak.
Umarım annenizi yanınıza alırsınız. Asla muhattap olmayın bu fitne insanlarla.
Nasıl moralim bozuldu.
Cahillik cahillik başka bişey değil.

Bunu cok fazla duyuyorum, neymis bosanan kisiden herkes kocasini kiskanirmis, neymis iste bosanan bayana bircok erkek sarkintilik yaparmis... Gercekten her bosananin yasadigi bir durum mu bunlar? Benim de bir arkadasim bosandi, zerre miktar aklima gelmiyor onu kiskanmak, aksine kardesim gibi gorurum, yalnizligini paylasmak isterim.

Eger durum boyleyse siz de gitmeyin ablalariniza, koyun mesafenizi boyle insanlara karsi.
38 yaşındayım eşimden ayrıldım kaçtım yoruldum eştende kaynanadanda çocuğum yok oldu düştü hep tedavide olamadım eş kişisinden neyse ailede böyle yapınca çok üzüldüm allaha havale etti

Aslında değil,böyle insanlar zorlaştırıyor.siz de takmayarak işinize,hayata sıkı sıkı sarılarak kolaylatiracaksiniz. Yaşınız kaç?

Ablanlar bence sizin ayakta tek başınıza durum ev açmanızı ve iş bulmanızı kıskanmış olacaklar ki kocalarını bahane edip sizi baştan savmaya çalışıyorlar.Sanırım boşanmanızı da isyemediler.Rabbim görüyor boş yere canınızı sıkmayın ne bileyim bin kötü de olsa namussuz da olsa kardeştir candır ya nasıl bunu söylerken utanmıyolar ,kocalarına güvenmiyorlar mı bu nasıl saçmalık dulsun lafı da çok itici zaten üzüldügunuzu de belli etmeyin bu tür insanlara siz üzülürseniz daha da mutlu olacaklardır.Her kadının yapamadıgını yapmışsınız tebrik ediyorum bu arada.

Back
X