boşanmış olmak bu kadar zormuymuşşşş

o ablana şimdi bi dua etcem kendimi zxor tutyorum.o enişte kendine bi kız bulsun peşinden gitsin. o ablanda kalsın ortalarda kocam kocam diye.

cok ayıp ya.
bunlarda gelir geçer inşallah.

Hiç de ucmuyorsunuz canım. Siz bu güçlü karakterle Allah'ın izniyle üniversite mezunu da olursunuz. Benim annem 60ından sonra ortaokul lise ve üniversite okudu. Siz hem genç hem dinç hem de dimdik duran bir kadınsınız.

Anneni tebrik ediyorum Maşallah...

Ablalarının güvensizliği sen değilsin, eşlerine güvenemiyorlar. Onlar aldatılsa senin gibi cesaret edip de ayrılamazlar. O yüzden kocalarını akılları sıra bu şekilde koruduklarını sanıyorlar. İyi de kocalarını diğer kadınlardan nasıl koruyacaklar ki? Ne kadar hastalıklı bir düşünce.
Ben de boşandığımda annem sen artık öyle her yere gidemezsin demişti. Ben de ne yani, alnımda boşanmış mı yazıyor, kim nereden bilecek?, boşandım diye dünyanın sonu mu geldi? demiştim. Beni zapt eden kocam mıydı, bu nasıl düşünce demiştim. Ben seni çevreden koruyorum demişti annem. Ben de gerek yok bu güne kadar ben kendimi nasıl korudu isem bundan sonra da koruyabilirim, demiştim.
Aldatmak için boşanmış olmak gerekmez ki... Evli olup da eşlerini aldatanlar da var. Zihniyet değişmeli.
Sen doğru yoldan şaşma, gerisini boş ver.
Sen güçlü bir kadınsın, tebrik ederim.

insan kardesine dermi boyle bi sey ya benim komsum vardi yedi kat el evlenmis bosanmis hergun bana gelirdi caya kahveye kocami elimden alir bisey olur diye bi kere bile dusunmedim kocamin gidesi varsa zaten gider bende el sallarim ardindan evlenmis bosanmis insanin farki ne evlilerden.. yine bi tanidigim can ciger arkasiyla hergun gorusuyolardi kankaydilar ikiside evliydi kocalariylada gorusuyolardi birinin kocasi digerinin karisiyla ask yasadi ikiside bosandi olacagi varsa olur ablana allah akil fikir versin sanki kocasi dunya yakisiklisi.. ay cok sinir oldum yaa

Işte bu zihniyette ki insanlarin erkek evlatlari da başımıza sapık tecavuzcu oluyor yok yani böyle bir şey ne kadar ayip tuu yaziklar olsun o ablalariniza allah size kolaylik versin...

insan kardesine dermi boyle bi sey ya benim komsum vardi yedi kat el evlenmis bosanmis hergun bana gelirdi caya kahveye kocami elimden alir bisey olur diye bi kere bile dusunmedim kocamin gidesi varsa zaten gider bende el sallarim ardindan evlenmis bosanmis insanin farki ne evlilerden.. yine bi tanidigim can ciger arkasiyla hergun gorusuyolardi kankaydilar ikiside evliydi kocalariylada gorusuyolardi birinin kocasi digerinin karisiyla ask yasadi ikiside bosandi olacagi varsa olur ablana allah akil fikir versin sanki kocasi dunya yakisiklisi.. ay cok sinir oldum yaa
evet giden gider ama herkes sizin gibi düşünmüyor maalesef ama şunu söylüyeyim zorbir süreçten geçiyorum rabbim diyorum ben başkasınıda takmıyorum artık

Ablalarının güvensizliği sen değilsin, eşlerine güvenemiyorlar. Onlar aldatılsa senin gibi cesaret edip de ayrılamazlar. O yüzden kocalarını akılları sıra bu şekilde koruduklarını sanıyorlar. İyi de kocalarını diğer kadınlardan nasıl koruyacaklar ki? Ne kadar hastalıklı bir düşünce.
Ben de boşandığımda annem sen artık öyle her yere gidemezsin demişti. Ben de ne yani, alnımda boşanmış mı yazıyor, kim nereden bilecek?, boşandım diye dünyanın sonu mu geldi? demiştim. Beni zapt eden kocam mıydı, bu nasıl düşünce demiştim. Ben seni çevreden koruyorum demişti annem. Ben de gerek yok bu güne kadar ben kendimi nasıl korudu isem bundan sonra da koruyabilirim, demiştim.
Aldatmak için boşanmış olmak gerekmez ki... Evli olup da eşlerini aldatanlar da var. Zihniyet değişmeli.
Sen doğru yoldan şaşma, gerisini boş ver.
Sen güçlü bir kadınsın, tebrik ederim.
teşekkürler herşey daha güzel olucak bundan sonra ama biliyormusunuz bu süreçte kendime çok üzüldüm okuyamayışıma meslek sahibi olamayışıma keşke okuya bilseydim aile çok çok önemli lütfen diyorum aileler çocuklarını okutsunlar helede kız çocukları elinde mesleği olmalı bu süreçte daha cabuk toparlanırlar ayaklarının üzerine sağlam basarlar.Ben şükür çalışıyorum evdede gül işi yapıyorum elişi hamdolsun ayaktayım bundan sonra hedeflerime kavuşmak okumak olucak inşallah

Back
X