boşanmış olmak sorun mu?

Canım ben 6 senelik evliliğimi 6 ay önce bitirdim, tanıştığım insanlara ilk söylediklerimden biri bu, gayet de kendimden eminim. Bu ayıp ya da günah değil, travma yaşadın evet ama bunu şu an için unutup bilinçaltına atmak daha sonra önüne daha fena şekilde gelir. Bu durumla yüzleşmeli, kabullenmelisin. Seni gerçekten seven , olduğun gibi sever. Ben direkt söylüyorum , tepki veren soru soran olursa anında eliyorum ya da elerim. Çok da fifi yani, ben yaşadığım acılar yüzünden niye kendimi küçük göreyim?

Bence söyle, tepkisine göre zaten ilişkinizin ve o şahsın kalitesi ortaya çıkar.

Karşındaki kişi işini gücünü eline almış biriyse söyle, çünkü genelde sorun etmiyorlar ama aile kabullenmiyor. Bi tanıdığıma olmuştu böyle bir olay ama oğlan küçüktü askere bile gitmemişti sorumluluk alamaz diye. Eğer ailesine ben bu kızı ille istiyorum benim hayatım diyebilecek kadar gücü yoksa ailesinin himayesindeyse uğraşma.

Canım merak ettim soyledin mi veya söylemeye karar verdin mi

Öncelikle geçmiş olsun.

3 hafta aşk için inan çok erken. Önce bir tanı samimiyetine güven ondan sonra anlat bence. Saklamış gibi de oldu. Doğru zamanı bulduğun ilk fırsatta söyle.

Bunu bir özgüvensizlik olarakta Düşünme.
Hayatın doğal akışı.

Is ciddiye binecegi zaman anlat. 3 hafta çok erken. Olumsuz bir geri dönüş olursa kendini boş yere üzmüş olursun. Üzüleceksen değecek seviyede bir yakınlık olsun.

Insanoglu bu, nasil tepki verecegini sadece yasayip gorebilirsiniz. Hayat ve insan deyip gecmeyi zaman ogretiyor.

Bosanmis olmayi kusur gibi gormeyi aklinizdan cikarin. Evlenmek kusur mu? Bosanmak da evlenmek gibi bir hayat karari. Bunun uzerinden sizi yargilamaya kalkanlara karsi basiniz dik olsun. Tabi uzucu olur hayatinizdaki insandan oyle bir tepki gormek, ama ozguveniniz dusecegi icin degil, sevip guvendiginiz insan hiyar ciktigi icin.

Ne guzel yapıosunuz.Karsınızdakını hiç dusunmeyın.Seviyosa zaten sizi hiç bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…