- 4 Ağustos 2017
- 482
- 74
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kaderinbenimlderdine
Ondan dilemedim ailesindenÇalışmıyorsanız bi işe girin, onlar koloni halinde yaşamaya devam etsinler.
Ayrıca şiddet görüp özür dilemek nedir? Azcik dik durmalısınız.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan dilemedim ailesindenÇalışmıyorsanız bi işe girin, onlar koloni halinde yaşamaya devam etsinler.
Ayrıca şiddet görüp özür dilemek nedir? Azcik dik durmalısınız.
Ne kadar güzel yazmışsınız gercekten cok doğru buna şükür ama yine de üzülüyorum
Aradan zaman geçti ama yaram kapanmadı çünkü cok Sevdim ve kandırıldı mÜzülmen çok normal canım benim ama zamanla sende alışıcaksın ve yeni hayatında çok daha mutlu olucaksın. İnsanoğlu nelere alışıyor![]()
Bir şey soracağım siz biliyor musunuz bir insana karşı cok dikkatli olmak ve genel olarak dikkatli olmak açık vermemek kimse yeAradan zaman geçti ama yaram kapanmadı çünkü cok Sevdim ve kandırıldı m(; (
Üzülmen çok normal canım benim ama zamanla sende alışıcaksın ve yeni hayatında çok daha mutlu olucaksın. İnsanoğlu nelere alışıyor![]()
InşallahHersey daha guzel olacak inan bana. Iyi ki kurtuldum diyeceksin.
Evet ama kadınların neden boşanmadığını şimdi anlıyorumCocugun yok anladigim kadariyla bu guzel,arkadasim eger göz yumup sussaydin ayrilmasaydin ömür boyu kendine yediremeyecektin. 2 sene sonra iyi ki diyeceksin buna emin ol.
Nasıl yaniYapman gereken bu boşlukta yeni hatalara mahal vermemen..
Ailenin yanında sığıntı olduğunu düşünüp önüne gelen ilk kişiye kurtuluş olarak bakma yani..Nasıl yani
Anladım cok tesekkur ederim :) ♡Ailenin yanında sığıntı olduğunu düşünüp önüne gelen ilk kişiye kurtuluş olarak bakma yani..
Kariyer,eğitim,kişisel gelişim adına hedefler belirle hayat akışını değiştir.. Sonrası gelir zaten..
Önce kendi ayakların üstünde durma vakti![]()
Şöyle oluyor biraz unutuyorum ama birileri bu cevre hatırlatıyor; ((Insan sevgilisinden ayrılınca bile uzun süre atlatamaybiliyor,zor bir durum.Biraz zaman alacaktır ama insan herşeye alışıyor gerçekten.Böyle şeylerde güvendiğin kişilerle dertleşmek çok iyi geliyo.Bir süre evli mutlu çiftlerden uzak dur,fotoğraflara bakma,duygusal müzikler dinleme,konuşmalarında konusunu pek açmamaya çalış,anıları düşünmemeye çalış ve zamanını Doldur.Düşünmeye vakit Bırakma.Ailenin yanında sığıntı gibi de hissetme,onlar her zaman ailen,iyi ki varlar.Bolca dua et Allah gönlüne ferahlık versin.Bugünler geçecek.o kişiyle kısmette o kadarmış demekki evliliğin ,önünde kim bilir daha neler var Yaşanacak.Bazen kaderci olmak Lazım
InşallahÖncelikle gelmiş geçmiş olsun, umarım hayatınızın geri kalanında bu kötü anıların yerini mutluluk ve umut dolu hikayeler alır.
Kötü evlilik tecrübesi yaşayan ilk insan siz değilsiniz, son da olmayacaksınız. Günümüzde hala kendine güvenemediği, kocasından bağımsız bir hayat düşünemediği, benliğini tamamlayamadığı için sizin şartlarınızda hatta cok daha kötü şartlarda evliliğini sürdürmeye devam eden, sürdürmek için caba gösteren birçok kadın var maalesef.
Siz güçlü, kendinin farkında bir kadınsınız ki size gösterilen muameleye boyun eğmemişsiniz. Hemcinsim olarak gurur duydum sizinle eminim hak ettiğiniz güzel günler oldukça yakında :)
Bilirim.Bana da eski nişsnlımı unutturmuyorlardı."Evlrnmiş mi Evlrnmiş mi bak bir faceden hadi bak!" Örnekler çoğaltılabilir.soru soranları,hatırlatanları sustur,ya da annen sustursun. Geçmiş olsun atlatacaksın inşŞöyle oluyor biraz unutuyorum ama birileri bu cevre hatırlatıyor; ((
Inşallah cok tesekkur ederim güzel yorumunuz için bazıları susmaktan anlamıyor ama Yaradan görüyorBilirim.Bana da eski nişsnlımı unutturmuyorlardı."Evlrnmiş mi Evlrnmiş mi bak bir faceden hadi bak!" Örnekler çoğaltılabilir.soru soranları,hatırlatanları sustur,ya da annen sustursun. Geçmiş olsun atlatacaksın inş
Geleceğinizin nasıl olacağı tamamen sizin elinizde.çok korkuyorum geleceğim için hayatım hep böyle mi Olacak diye