• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmis ve bir cocuklu biriyle hayat kurulabilir mi?

Simdi soyle ki, sizin adam cocuga nafaka odemek zorunda ve cocuk 3 yasindaysa mesela cocuk universiteden mezun olana kadar yapacak bunu, 20 yil daha yani. Adamin geliri ne kadar bilmiyorum ama ikiye bolunmek durumunda, yani finansal olarak sizin icin problem olabilir.

Adam cocugunu da gorecek tabi ki, zamanini sizin cocuklarinizla diger cocugu arasinda bolecek. Yani paradan, zamandan, her seyden %50 nasipleneceksiniz. Cok asik olmadiysaniz bence gerek yok. Tamamen size ait biri yerine neden size sahip oldugu her seyin %50sini sunacak birini isteyesiniz?

Egitim farki da cok fazla diye dusundum ama diger meselenin yaninda cok gelmedi.

Benim fikrim boyle. Ama adamdan cok hoslandiysaniz, asik olduysaniz sans verin tabi. Hayirlisi olsun.
cherry ne güzel anlatmıssın canım yaa :KK9:

Çocuğunun olması problem değil bence. E o zaman boşanmış ama çocuğu olan adamlar ikinci kere evlenemeyecek mi hiçbir zaman? Yok mu böyle bir hakları? Bence ne okul seviyesi, ne de çocuğu problem değil, adamın kişiliği ve neden boşandığı çok önemli. Ben olsam iyice sorar soruşturur, neden boşandığından emin olur öyle evlenirdim.
Ben boşanmış adamlarda sadece huyuna ve boşanma sebebine önem veririm.

Anlattığı şeylere de inanma, araştırabiliyorsan biraz araştır emin ol. Benim çevremde de boşanmış bir adam vardı, bi tanıdığımla evlenmek istiyordu, sürekli eşinin yaptıklarını anlatıyordu boşanma sebebi olarak. Neymiş eşi her kavgada çekip ailesinin yanına gidermiş, ya da ailesini çağırırmış. Çok baskı kurarmış, adamla yatmazmış falan filan.

Tanıdığım, adamın eski eşine ulaştı ve adamdan habersiz kadınla konuştu. Meğer adam bu kadını kaç kere aldatmış o yüzden kadın sonunda dayanamayıp boşamış. ''inanmazsan avukatımı arayım aldatma kanıtlarını gösterelim'' demiş.

Yani adamın ''karım şöyleydi böyleydi ondan ayrıldık'' demesine çokta bel bağlama.

+1
Kadınlar kolay boşanmıyor. Ayrılma sebeplerinin %99u da aldatma zaten.

+1
Kadınlar kolay boşanmıyor. Ayrılma sebeplerinin %99u da aldatma zaten.

aynen öyle ve ilk aldatması da değilmiş adamın. belki pişman olur aklına başına alır düzelir diye yuvasını yıkmamış kadın. ama görüldüğü üzere ikinci üçüncü şansı vermek hiçbir işe yaramıyor. erkeklerin çok nadir bi kısmı ikinci şansını iyi değerlendirebiliyor, çoğu bu şansları suistimal edip işi iyice arsızlığa vuruyor. arkadaşım akıllılık etti, eski eşe ulaşıp güzelce konuştu, durumu anlattı ve ''sakıncası olmazsa bi de sizden dinlemek isterim yuva kuracağım adamın neden boşandığını bilmeye hakkım var'' dedi. kadın da her şeyi bir bir anlattı. adam tabi düşünemedi eski eşine ulaşılacağını falan, kendi kendine atıp tutuyordu utanmaz.

Back
X