Boşanmış ve Çocuklu Bey -2

Ay söylemeden edemiycem bir de akıl hocam falan demişsiniz adam için ama bu adam genç kız meraklısı çocuklarına sahip çıkmayan beş para etmez bi herif nasıl akıl hocalığı yapıyor size? Bi an önce kurtulmanız iyi olmuş sakın sakın dönmeyin

Hadi gözüne perde indi dedin diyelim, o nasıl baba ki hala cevabını verememiş. Kedilere bile evde yer yapıyoruz, çocukların odası bile olamazmış.
Olay sanki sadece bundan ibaret. Sizin gibi bu cümleyi ağzına sakız yapanlar da siz de prim kasmaya çalışan insanlarsınız. Başka birşey değil. 2 beğeni fazla alayım derdindesiniz. İnsan dediğiniz varlık her türlü rehabete kapılabiliyor. Ve 101. kez söylüyorum. Çocukları düşündüğüm için bitirmek istedim zaten.

Ne maksatla gorusurdunuz? Hos degil cunku 30 yasindaki adamla 16 yasindaki kiz. Staj yaptiginiz kurumda bey diye hitap edeceginiz biri,hadi iyi ihtimalle abi demeniz gereken birine o gozle nasil bakabildiniz? Daha vahimi o size nasil bu gozle bakabildi? İs ahlak ve etigine uygun bir davranis degil. İkiniz yasit insanlar olsaniz hadi tamam ama. Bu sekilde hos olmamis. Boyle bir adamdan beklentiniz olmamaliydi
Ben 16 yaşındayken sevgili olmadım. 25 yaşındayken oldum. Şu 16 yaş safsatasını ortaya atan hanımefendi nasıl prim kasıyor belli değil. Herkes de dinlemeden anlamadan ona takılmış.

Olay sanki sadece bundan ibaret. Sizin gibi bu cümleyi ağzına sakız yapanlar da siz de prim kasmaya çalışan insanlarsınız. Başka birşey değil. 2 beğeni fazla alayım derdindesiniz. İnsan dediğiniz varlık her türlü rehabete kapılabiliyor. Ve 101. kez söylüyorum. Çocukları düşündüğüm için bitirmek istedim zaten.
Ne prim kasıcam acaba? Beğeni gelince ne olacak bana? Para mı veriyorlar yoksa? Veriliyorsa Mune Mune abla benimkiler neden yatmıyor, hesap bilgilerimi göndereyim mi?

Ne alakası var 25 yaşındaki bir insan neden çocuk sorumluluğu almak istesin sizinki de laf. Baştan kabul edip sonradan istemiyorum yapamıyorum dese kötü davranda ozaman üvey anne olur kadın baştan koymuş tavrını
Sonunda amacı sadece beğeni kasmak olmayan biri çıktı. Teşekkür ederim yazınız için.

Kadın tavrını mı koymuş, çocuklar gitsin de biz devam edelim diye herşeyi yapmış. İstediği olmayınca ayrılmış hala severek ayrıldım diyo. Adam deseki tamam çocukları ben hallettim, koşarak evlenecek gibi.
Yani zaten adam sapık şekerim 16 yaşındaki kıza yürümüş zamanında. E 25 yaşına gelmiş o kız şimdi 40 yaşındaki 2 çocuklu adamla evlenmeyi düşünüyor. İki insanın da vicdanını sorgulamamak lazım. Adam çocuk işini halledememiş kız da şartını baştan koymuş ayrılmış. Evlense yine yazık o çocuklara.

Yani zaten adam sapık şekerim 16 yaşındaki kıza yürümüş zamanında. E 25 yaşına gelmiş o kız şimdi 40 yaşındaki 2 çocuklu adamla evlenmeyi düşünüyor. İki insanın da vicdanını sorgulamamak lazım. Adam çocuk işini halledememiş kız da şartını baştan koymuş ayrılmış. Evlense yine yazık o çocuklara.
Bende ayrılmalarını destekliyorum zaten çocuklara yazık olacak diğer türlü.. Ama senin yorumunu biraz önce beğenmişti, artık sende beğeni kasıyor olacaksın

Mesela zaten konu sahibi değil. Daha 16 yaşında tanımış bu adami. Affedersiniz o yaşta kimimizin dünyadan haberi vardı? En azından şimdi doğru olanı yapıp adami postalamis. Adamin çocukları düşüneceği yerine onun düşünmek zorunda kaldığı asıl problem. Ve bence işin en kötü tarafı bu adamın bundan sonra o çocuğun sorumluluğunu alacağını hic zannetmiyorum

Bu konunuz 2. bölüm olduğuna göre size 1. bölümde büyük ihtimalle ayrıl denmiştir.
Siz de ayrılmışsınız zaten yani ortada artık bir sorun yok, o zaman neden bu konuyu açıp kendinizi geriyorsunuz ?
Daha yeni ayrilmışsınız kendinize, toparlanmaya izin verin.

Mesela zaten konu sahibi değil. Daha 16 yaşında tanımış bu adami. Affedersiniz o yaşta kimimizin dünyadan haberi vardı? En azından şimdi doğru olanı yapıp adami postalamis. Adamin çocukları düşüneceği yerine onun düşünmek zorunda kaldığı asıl problem. Ve bence işin en kötü tarafı bu adamın bundan sonra o çocuğun sorumluluğunu alacağını hic zannetmiyorum
Bir de ikimiz de bosanmisiz ibaresi var

Yahu ne alakası var saçmalamayın. Ben çocuklarlayken çok iyi vakit geçiriyorum. Beni de çok seviyorlar. Bir sıkıntım olsa bile hiç yansıtmadım onlara ancak AYNI EVDE HİÇ ÇOCUĞU OLMAYAN BEN VE 2 ÇOCUK OLMAZ. ne anlarım ben çocuk bakmaktan
Kendinizi cok iyi ifade etmissiniz sizi anlıyorum lakin cocuklu adamla iliski yasamayınTamam sizin yaptiginiz dogru bitti gitti iste ... cocuklu adamla bir ask yasayamazsınız.
Bana çocuklarla yaşamayacağız demişti en başından. Sonra işler değişti.
İsler degisti diye birsey yok o bir baba onun baba oldugu gercegi degismez cocuklar cöp degil anne yok baba senle olacak sende mutlu mu olacaktın.. hikayenin kurgusu bile mutsuzluk üzerine uzak.dur adamdan kendine denk birisini bulup mutlu olun...

Yazik olmus canim cocuklara bunlar vazo degil ordan oraya ordan oraya :( babalari zaten bir halta yaramazda anneleri nasil cocuklarini bu hale dusurmus :(

Yazik olmus canim cocuklara bunlar vazo degil ordan oraya ordan oraya :KK43: babalari zaten bir halta yaramazda anneleri nasil cocuklarini bu hale dusurmus :KK43:
Annelerinin başkasıyla ilişkisi ortaya çıkınca bitmiş zaten. Ben mesajlaşmalarını da gördüm resimlerini de. Yazık etti herkese.

Ben 16 yaşındayken sevgili olmadım. 25 yaşındayken oldum. Şu 16 yaş safsatasını ortaya atan hanımefendi nasıl prim kasıyor belli değil. Herkes de dinlemeden anlamadan ona takılmış.
Safsata dediginiz seyi kimse ortaya atmadi. Siz soylediniz 25 yasindayim,9 senedir gorustugum bir insan dediniz. 25-9=16 yani.kim atacak ortaya ilahi siz ;)

Back
X