- 17 Eylül 2013
- 429
- 405
- 86
- Konu Sahibi deniziminincisi
-
Ondada nafaka durumu var. Cocuk oara liyo. Hepsinden ote kadin evliligin icinde olacak bir omur cocuktan dolayi kopmaz bir bag. Yoksa cocuga dusman degilim. Peki arkadasiniz pismanmi simdi evlendigine. Eski esi sorun yapiyormu yada eski es sorun yaratiyormu.Arkadaşım evlendi çocuklu biriyle, 3 yıl oluyor. Maddi anlamda çok sorun çıkıyor çünkü nafaka+özel sigorta+kurs ücreti ödüyor adam, arkadaşım evin geçimini daha çok katılıyor. Çocuk gelip gidiyor ama bunu sorun etmiyor çünkü çocuk istediği alınınca uyumlu bir çocuk.
Bu yıl tatile çocuk da gelsin tartışması oldu, hiç başbaşa tatil yapmadılar, aile yanı vb gittiler, otelde çocuk %50, o da gelsin demiş eşi, adam da haklı çocuk tatile gidemiyor, annesi aile evinde.
Ben bekar çalışan kadınlara asla tavsiye etmiyorum bu tarz evlilik, biz bu arkadaşımla Yunanistan, Bulgaristan, Kars vb gezerdik, hayat dolu bir kızdı şimdi hep evde. Adamın maddi durumu iyi bu arada, eğitimi de ama geliri düşük sayılır, evi var, kazandı da nafaka gidince bir maaş olmuyor. Bana ne istersen sorabilirsin, bu evliliğin her derdini dinledim diyebilirim.
Ben bulastigim icin geldim buraya konu actim. Kestirip atmanin wsigindeyim. Hosluk falan bie yere kadar ayni evin icine girince onlar bitiyor sorunlar basliyor. Ben sahsen olur olmaz davasindan ote bulastigima pismanim. Cunku icine girdikce birseyler hissediyosun daha zor oluyor. Duygulariniz kontrol edilebilir durumdaysa siz yapmayin bence.Bu hafta ben de biri ile tanıştım işlemlerini yapmıştım.Benle görüşmek istedi o da 38 yasında ben 32 yaşındayım hiç evlenmedim.O evlenmiş ayrılmış 12 yaşında oğlu varmış anne de kalıyormuş. 4 yıl olmuş ayrılalı.Öğretmen o ben de bankacıyım.Aslında hoş adamdı ama anneme çıtlattım istemedi.Benden haber bekliyor görüşmek istersen dedi.Aramayacağım bi de alışkanlık olur falan kopmam zor olur.Benim de kafam karışık
Bunkismida faka kurcalayici zaten. Ben ayrildim tahammul ettim sabrettim vs diyor ama ne kadar dogru. Yani sizin anlayacaginiz karmakarisik birsey. Kadinin her daim hayatimizda olma dusunceside cabasi. Cocuktan dolayi.Bekar kadinlarin evlenip bosanan erkeklerle evlenmesine karsiyim cunku evlilikte ne denirse densin hicbi taraf yuzde yuz hatali degildir o adam da kalkip size hatali oldugu tarafi soylemez istisnalar sakli olmak kaydiyla hicbir anne de cocugu varken baba evine gitmez burda onca konu okuyoruz cocugu icin sabreden vs. Yani bence atesle oynamayin yasiniz kucuk ve ogretmensiniz daha cok ask cikar karsiniza siz ne kadar iyi olursaniz olun hep ikinci evlilik olmanizla birinci esle kiyaslanacaksiniz
Yalannn yalan yalan . Hic bir ayrilan erkegin hatali oldugunu gormedim simdiye kadar buna akrabalarim da dahil ama gorunen koy kilavuz istemez. Neden sizinle ilk heyacanlari sizin gibi yasayacak biriyle olmak varken onunla olacaksiniz ki siz ilk cocugunuzun heyacanini yasarken o adam coktan yasamis olacak vs ve bu ornekler cok kapsamli cogaltilabilir o cocuk hep 11 yasinda kalmayacakBunkismida faka kurcalayici zaten. Ben ayrildim tahammul ettim sabrettim vs diyor ama ne kadar dogru. Yani sizin anlayacaginiz karmakarisik birsey. Kadinin her daim hayatimizda olma dusunceside cabasi. Cocuktan dolayi.
Boşanmış erkeklerin biten evlilikleriyle ilgili söylediklerine her zaman şüpheyle yaklaşmak lazım, benim de eşimin de ikinci evliliği birbirimizle, ilk tanıştığımızda falan ilk karısını evliliğini falan baya gömmüştü ama evlendikten sonra anladım ki ilk karısının çok haklı yönleri varmış, kimse sütten çıkma ak kaşık değil anlayacağın. Ayrıca nafaka yüzünden maddi olarak beliniz hiç doğrulmayabilir, çocuk seni düşman görebilir bir sürü şey daha...Bunkismida faka kurcalayici zaten. Ben ayrildim tahammul ettim sabrettim vs diyor ama ne kadar dogru. Yani sizin anlayacaginiz karmakarisik birsey. Kadinin her daim hayatimizda olma dusunceside cabasi. Cocuktan dolayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?