- 17 Eylül 2013
- 429
- 405
- 86
- Konu Sahibi deniziminincisi
-
Valla karisini yerden yere vurdu ilk kojusmadan itibaren. Ama konustukca bazi yonleri banada batiyor nedense. Daha ilk zamanlar boyleyse ileride ne olur bilemem. Bulasmisnolduguma pismanim bakalim sıyrılacagim insallah kisa surede.Boşanmış erkeklerin biten evlilikleriyle ilgili söylediklerine her zaman şüpheyle yaklaşmak lazım, benim de eşimin de ikinci evliliği birbirimizle, ilk tanıştığımızda falan ilk karısını evliliğini falan baya gömmüştü ama evlendikten sonra anladım ki ilk karısının çok haklı yönleri varmış, kimse sütten çıkma ak kaşık değil anlayacağın. Ayrıca nafaka yüzünden maddi olarak beliniz hiç doğrulmayabilir, çocuk seni düşman görebilir bir sürü şey daha...
Evet neden onca insan varken o olsun diye dusundugumde hic bir sey gelmiyor aklima. Yani ondan daha iyilerini bulabilecegim bir gercekken duygusal bosluktan sardim sanirim.Yalannn yalan yalan . Hic bir ayrilan erkegin hatali oldugunu gormedim simdiye kadar buna akrabalarim da dahil ama gorunen koy kilavuz istemez. Neden sizinle ilk heyacanlari sizin gibi yasayacak biriyle olmak varken onunla olacaksiniz ki siz ilk cocugunuzun heyacanini yasarken o adam coktan yasamis olacak vs ve bu ornekler cok kapsamli cogaltilabilir o cocuk hep 11 yasinda kalmayacak
Burda evli bi cok insan var ve ben de evli bi kadin olarak soyluyorum esimin benden onceki sevgilisi bile arada kafama takilirken evlenmis bosanmis biriyle olmazdi evliyken hersey daha farkli oluyor inanin disari ciksa acaba eski esiyle gorusuyor mu diye gelecek akliniza ardiniza bakmayin bitirinEvet neden onca insan varken o olsun diye dusundugumde hic bir sey gelmiyor aklima. Yani ondan daha iyilerini bulabilecegim bir gercekken duygusal bosluktan sardim sanirim.
Arkadaşım keşke daha çok gezseydim, araba alsaydım, pat diye evlendim tarzı pişman oluyor genelde, onun için çocuklu adam odaklı mı pişman evliliğe mi genel anlamda onu bilemiyorum. Bir sorun olunca pişmanım diyor çocuklu boşanmış olması kaynaklı sorunlarda ama her evlilikte sorun olunca bu tarz konuşuyoruz, ben de diyorum bazen eşime.Ondada nafaka durumu var. Cocuk oara liyo. Hepsinden ote kadin evliligin icinde olacak bir omur cocuktan dolayi kopmaz bir bag. Yoksa cocuga dusman degilim. Peki arkadasiniz pismanmi simdi evlendigine. Eski esi sorun yapiyormu yada eski es sorun yaratiyormu.
Bu forumdaki boşanmak isteyen boşanan ya da boşanamayan kadınların konularını okumuşsunuzdur mutlaka, hep kendini haklı gören bencil aileci psikopat kocaları... kimse yoğurdum ekşi demiyor, lütfen kendinize bir hayat dersi çıkartın ve bu işten vazgeçin.Valla karisini yerden yere vurdu ilk kojusmadan itibaren. Ama konustukca bazi yonleri banada batiyor nedense. Daha ilk zamanlar boyleyse ileride ne olur bilemem. Bulasmisnolduguma pismanim bakalim sıyrılacagim insallah kisa surede.
Ben bulastigim icin geldim buraya konu actim. Kestirip atmanin wsigindeyim. Hosluk falan bie yere kadar ayni evin icine girince onlar bitiyor sorunlar basliyor. Ben sahsen olur olmaz davasindan ote bulastigima pismanim. Cunku icine girdikce birseyler hissediyosun daha zor oluyor. Duygulariniz kontrol edilebilir durumdaysa siz yapmayin bence.
Neden boşandığı cok onemli.. Ben de boşanmış biriyim ama boşanmış erkeklere onyargim var malesef..Oncelikle genel bilgileri yazayimki degerlendirmenizinona gore yapabilesiniz.
Ben ogretmenim 1 bir yildirda gorev yapiyorum. 27 yasinsayim hic evlenmedim.
Gelelim konuya. Bir kac aydir birisiyle gorusuyorum. 38 yasinda. Bu kisi evlenmi ayrilmis ayrilali iki yila yakin bir zaman olmus. Ayrilma sebebide anlasmazlik uyumsuzluk olarak acikladi. Yani aslinda anlattigi bi dunya sey varda simdi buraya uzun uzadiya yazmayayim. 11 yasinda birde oglu var. Onun meslegide kendine ait isyeri var. Ondan ilk ben hoslandim ve gorusmeyide ben baslattim.
Simdi gelelim asil mevzuya. Evlenmis ayrilmis birine karsi degilim fakat cocuk kafami kurcaliyor. Annesinde kaldigini soyluyor ama illaki yanina gelecek. Ben asla boyle bi durumda gelmesin gitmesin diyemem. Ama bu sorumluluk agirdir farkindayim.
Kisacasi ikinci evlilik cocuk vs ozelliklede bu durumlari yasayan kisilerden yorum bekliyorum . Yada sizce ne yapmaliyim. Tam anlamiyla sevgililik yok. Yoksa kestirip atmammi daha mantikli. Kafam karmakarisik yardimci olursaniz sevinirim.
Oncelikle genel bilgileri yazayimki degerlendirmenizinona gore yapabilesiniz.
Ben ogretmenim 1 bir yildirda gorev yapiyorum. 27 yasinsayim hic evlenmedim.
Gelelim konuya. Bir kac aydir birisiyle gorusuyorum. 38 yasinda. Bu kisi evlenmi ayrilmis ayrilali iki yila yakin bir zaman olmus. Ayrilma sebebide anlasmazlik uyumsuzluk olarak acikladi. Yani aslinda anlattigi bi dunya sey varda simdi buraya uzun uzadiya yazmayayim. 11 yasinda birde oglu var. Onun meslegide kendine ait isyeri var. Ondan ilk ben hoslandim ve gorusmeyide ben baslattim.
Simdi gelelim asil mevzuya. Evlenmis ayrilmis birine karsi degilim fakat cocuk kafami kurcaliyor. Annesinde kaldigini soyluyor ama illaki yanina gelecek. Ben asla boyle bi durumda gelmesin gitmesin diyemem. Ama bu sorumluluk agirdir farkindayim.
Kisacasi ikinci evlilik cocuk vs ozelliklede bu durumlari yasayan kisilerden yorum bekliyorum . Yada sizce ne yapmaliyim. Tam anlamiyla sevgililik yok. Yoksa kestirip atmammi daha mantikli. Kafam karmakarisik yardimci olursaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?