Bosanmis ve cocuklu.

Valla karisini yerden yere vurdu ilk kojusmadan itibaren. Ama konustukca bazi yonleri banada batiyor nedense. Daha ilk zamanlar boyleyse ileride ne olur bilemem. Bulasmisnolduguma pismanim bakalim sıyrılacagim insallah kisa surede.

Evet neden onca insan varken o olsun diye dusundugumde hic bir sey gelmiyor aklima. Yani ondan daha iyilerini bulabilecegim bir gercekken duygusal bosluktan sardim sanirim.

Evet neden onca insan varken o olsun diye dusundugumde hic bir sey gelmiyor aklima. Yani ondan daha iyilerini bulabilecegim bir gercekken duygusal bosluktan sardim sanirim.
Burda evli bi cok insan var ve ben de evli bi kadin olarak soyluyorum esimin benden onceki sevgilisi bile arada kafama takilirken evlenmis bosanmis biriyle olmazdi evliyken hersey daha farkli oluyor inanin disari ciksa acaba eski esiyle gorusuyor mu diye gelecek akliniza ardiniza bakmayin bitirin

Arkadaşım keşke daha çok gezseydim, araba alsaydım, pat diye evlendim tarzı pişman oluyor genelde, onun için çocuklu adam odaklı mı pişman evliliğe mi genel anlamda onu bilemiyorum. Bir sorun olunca pişmanım diyor çocuklu boşanmış olması kaynaklı sorunlarda ama her evlilikte sorun olunca bu tarz konuşuyoruz, ben de diyorum bazen eşime.
Eski eşi asla adamla bir yakınlık derdinde değil, müsamere vb olunca çocuk çağırıyor, orada da ayrı oturuyorlar, kadın sadece maddi anlamda bir şey olunca arıyor, öncesinde sms atıyor.... Konu için seni arayacağım diye. Bu kurs meselesi öyle olmuştu, çocuk kursa gidecek dil için diye sms attı, adam da sms ile paraya ok dedi yani ilk eş sorun çıkarmıyor maddiyat hariç.

Valla karisini yerden yere vurdu ilk kojusmadan itibaren. Ama konustukca bazi yonleri banada batiyor nedense. Daha ilk zamanlar boyleyse ileride ne olur bilemem. Bulasmisnolduguma pismanim bakalim sıyrılacagim insallah kisa surede.
Bu forumdaki boşanmak isteyen boşanan ya da boşanamayan kadınların konularını okumuşsunuzdur mutlaka, hep kendini haklı gören bencil aileci psikopat kocaları... kimse yoğurdum ekşi demiyor, lütfen kendinize bir hayat dersi çıkartın ve bu işten vazgeçin.

Evet ben de öyle düşünüyorum.Umarım aramaz birdaha

Zaten konuşmayi siz başlatmişsiniz keşke en basta cocugu oldugunu ogrenince mesafeyi koysaydiniz. Tabi sizin tavriniz kisiliginizlede alakali bir durum ama ben evlilikte denklik olayina inananlardanim.. Sizde bir evlilik yapmis olsaydiniz cocugunuz olmasa bile bu beyfendinin cocugunu normal karsilardiniz diye dusunuyorum..

Velhasil zor bir durum.iyice kafanizda ölçun tartin arastirin gerekirse cocuklada tanişin

ne zaman çocuklu biriyle birlikte birinin konusunu görsem ilk kadın adamı sömürür tarzı yorumlar görüyorum kendi anne babası ayrı biriyim ailemde de çok boşanmış insan var,çoğu arkadaşımın da anne babası ayrı. tüm bu tecrübemin içinde şu güne kadar çocuğunun nafakasını günden güne yatırıp ilgilenen bir tane baba görmedim. hatta çoğu eşinden ayrı anne çocuğu üzülmesin, eski eşle yüz göz olunmasın diye nafaka davası açmıyor. he açılsa da verilen miktar 300 tl civarı bir şey. neyse.
eğer yapamam diyorsanız hiç uzatmadan ayrılın sonrası herkes için çok yıpratıcı olur. hakkınızda hayırlısı olsun..

bilmiyorum eğer ileride başıma böyle bir şey gelirse, sevdiğim adamın çocuğunu kendi çocuğummuş gibi görürüm sanırım, kendimi paralarım o çocuk beni sevsin diye. şayet sizin için sorun olmayacaksa çocuk, adamı seviyorsanız devam edin.

Neden boşandığı cok onemli.. Ben de boşanmış biriyim ama boşanmış erkeklere onyargim var malesef..
Ayni yastayiz, 38 fazla geldi bana, bir de cocuk var.. Sen hic evlenmemissin bir de.. Bilemedim.. Cocuk olayi zor, herkes yürütemez.. Cocuk problemli olabiliyo, eski eş sorun olabiliyo, cocugun annesi/babasi sorun çıkarabiliyo yeni eşe cocuktan ötürü vs vs.. Dizilerdeki gibi bi örneğe pek denk gelmedim yani..
Buyuk bi ask, baglilik yoksa zorlama derim..

Konu sahibi 18 yasinda birisi degil yasa takilanlar 38 yasin nesi buyuk geliyor anlayamiyorm son zmnlarda bu moda cikti burdada 35 yas ustu erkekleri ihtiyar ilan etmek gibi..

40 yaşında değilsinki yaşı yaşına boyu boyuna diyelim. Gerçekten zor bir durum ve sana ayrılmanı tavsiye ederim. Yaşın genç karşına başkaları çıkacaktır

2 çocuklu bir adamla evliyim
Dünyaya bin kez gelsem yine onunla evlenirim
Bu tür bir evliliği yürütmek için; önce aşk sonra da bazı şeyleri aşmış ve kabullenmiş olmak lazım, yoksa yürütemezsin

aslında sıkıntı olmaz demek isterdim ama sıkıntı oluyor.

evin geliri ikiye bölünüyor.

kendi çocuğunuz gibi davranmak isteseniz bile en ufak daraltınız üvey anne imajı olarak dönüyor.

e sonra sizden çocuk dahi istememeye varabilir.

bence sevginizi ölçüp tartın ama bitirmek daha faydalı oluur gelecek için.

yaş farkınız, yaşanmışlık farkınız da çok.

Aynı hatayi ablam da yapıyor boşanmış ve çocuklu bir adam ailem kesinlikle razı değil bi duruma bence davul bile dengi denGine şimdi çocuk size sevimli gelebilir ama bunun bir de ondan yıl sonrasi var... Hem boşanmış erkeklerin bekar kızları tercih etmesi bence çok masum ca degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…