Boşanmış yada boşanmak üzere olan arkadaşlar kolaylıklar zorluklar neler yardım edin lütfen

Fergul123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
227
156
53
merhaba arkadaşlar,

Ben eşimin(ex eş) karaktersizliği annesinin şeytanlığı babasının körlüğü arkadaşlarının kaypaklığı sonucunda bir aylık fiili evlilikten sonra( oda yarısı balayında yarısı anne evimde geçmek kaydıyla) çok kısa sürede kapı önüne konuldum.

şuan boşanma aşamasındayız.

Çok kaygılıyım, çok huzursuzum, hayattan çok korkuyorum. Birdaha kimse beni sevmez istemez Benimde bir evladım olamayacak diye korkuyorum. İçimdeki yaralar hiç geçmeyecek iyileşemeyeceğim eskisi gibi gülemem diye korkuyorum.çünkü ben bir ailem olsun çok istiyordum. Aile benim için çok önemli.ama tüm hayallerim, özene bezene sectiğim gelinliğim tek tek uğraştığım çeyizim günlerce biz oturucaz diye ellerim yara olana kadar temizlediğim evim düğünde babamın yaş dolmuş gözleri hepsi ama hepsi iki yüzlü şeytan bir adam ve o adamın annesi tarafından Yakıldı yıkıldı...

Bana öyle şeyler yaşatmışlarki artık rüyamda barıştığımızı gördüğümde bile oh be rüyaymış diye uyanıyorum.
Yada çoğu gün rüyamda annesini öldüresiye dövüyorum. Yüzüne tükürüyorum. Kadın sırıtıyor.

Size sorum; nasıl oluyor bu mahkeme süreci? nezaman atlatılıyor? Nasıl geciyor? Nasıl düzelebilirim? :KK43:

Son düzenleme:
Hakinda hayirlisi.Boyle bir adam icin uzulmmeye deymez.Hayirlisi boyle idi diyib kececeksin.
Mahkeme suresi bir az uzucu ve yorucu ola biliyor.(yani benim icin oyleydi).sonrasinda hayatina kaldigin yerden devam edersin.mesleyin varsa calis,oku.Gun gelir butun acilar iyilesir.Iyiki bosanmisim diyor insan.

Hakinda hayirlisi.Boyle bir adam icin uzulmmeye deymez.Hayirlisi boyle idi diyib kececeksin.
Mahkeme suresi bir az uzucu ve yorucu ola biliyor.(yani benim icin oyleydi).sonrasinda hayatina kaldigin yerden devam edersin.mesleyin varsa calis,oku.Gun gelir butun acilar iyilesir.Iyiki bosanmisim diyor insan.
Teşekkür ederim. Peki ne kadar sürdü boşanma süreciniz. Ne zaman tam anlamıyla unuttunuz olanları eski hayatınıza geri döndünüz?

Bende aynı süreçten geçmeye daha doğrusu kurtulmaya çalışıyorum.. bir ay demişsin çok az bir süre en azından yaşanılmışlık az unutulacak hatıralar az ne bileyim kurtulmak istersen ve gerçekten geri dönüş imkanı yoksa çok kolay olacaktır ben en çok buradan kaybediyorum halen bir umut acaba düzelir mi diye hırpalıyorum kendimi Bak açık açık dile getireyim bunu başarmanın tek çaresi Geriye bakmamak olanları tecrübe saymak ders olarak görmek. Sana yaşattıklarının peşine düşme hakkını böyle arama onlar elbet bir gün çatır çatır ödeyecekler bedelini ha bugün ha yarın.
Bir an önce nikahından çık o adamın hayatını en baştan kur Yarınların ne güzellikler getireceği belli olmaz Kendini ferah tut.. :)

Teşekkür ederim. Peki ne kadar sürdü boşanma süreciniz. Ne zaman tam anlamıyla unuttunuz olanları eski hayatınıza geri döndünüz?
-3 ay surdu bosanma surecim.yaklasik 5_6 ay oldu ayrilali.Ben onu kafamda coktan bitirmisdim zaten.o yuzden simdi daha mutluyum.

Bende aynı süreçten geçmeye daha doğrusu kurtulmaya çalışıyorum.. bir ay demişsin çok az bir süre en azından yaşanılmışlık az unutulacak hatıralar az ne bileyim kurtulmak istersen ve gerçekten geri dönüş imkanı yoksa çok kolay olacaktır ben en çok buradan kaybediyorum halen bir umut acaba düzelir mi diye hırpalıyorum kendimi Bak açık açık dile getireyim bunu başarmanın tek çaresi Geriye bakmamak olanları tecrübe saymak ders olarak görmek. Sana yaşattıklarının peşine düşme hakkını böyle arama onlar elbet bir gün çatır çatır ödeyecekler bedelini ha bugün ha yarın.
Bir an önce nikahından çık o adamın hayatını en baştan kur Yarınların ne güzellikler getireceği belli olmaz Kendini ferah tut.. :)
Aslında öncesinde 3 yıllık beraberliğimiz vardı. Ama öyle nefret etmişimki ayrıldığımız o günden beri hiç sevgimi aşkımı düşünmüyorumda nasıl yapar bunu bana, aileme bunu nasıl yaparlar, nasıl insanlar bunlar şeklinde düşüncelerim hala yediremiyorum. Ve gecenin bir yasısı beni evden kovmasına sonrasında evine gittiğimiz ailesinin beni ailemi çok çirkince kovmasına ve bititrme nedenlerinin saçmalığına hala inanamıyorum. Kendi hatalarının farkına öyle bir varmışlarki şimdi dilekçeler gidip geliyor full yalan. Yaptıklrı hicbişeyin arkasında duramamışlar. O iftiraları birde mahkemenin önünde atsınlar bende allahıma sığınayım. İftiranın çünkü affı yok.
Ama biz onlar gibi hakaretle çirkeflikle cevap veremedik onlra ve mahkemede bir hakkımız var. O nedenle hakkımı kullanıyorum. Hayatta kimse kimseye travma yaşatmamalı.
Tüm bunlara ragmen , eger affedilemez birşey yoksa ortada (benimkiler gibi) hiçbir yuva yıkılmamalı. Siz hala birşeyler hissedebildiğinize göre o kadar kötü şeyler yaşamamışsınız. Belki evliliğiniz için çabalarsınız, bitmez.

Yok kuzum inan kiii oturup anlatsam hemen hemen aynı şyleri yasadığımızı göreceksindir..
Bana yaptığı hakaretler kapılarda yatırması o 7 ayın bana zehir edilmesi hem kendi hem ailesi tarafından yav isyan etmek istemiyorum ama hiiç yüzüm gülmedi hep heppp kendimden ödün verdim herşeye sustum alttan aldım içim şişmişti artık herşeye rağmen sevdim kocam oldu sahip çıkayım dedim kadın halimle peşinden koştum kalbimde açtığı onulmaz yaralar var tamiri yok otursun anasıyla babasıyla.. gitmiş bir de 30 bin maddi 30 bin manevi tazminat açmış :D beni beş kuruşsuz ortada koyduğu yetmezmiş gibi ne çirkefmiş ya bu adam ben bu insana sarılıp uyudum o kadar güvendim artık kendimi bitkin yorgun ve herşey için geç kalmış şansını boşa harcamış gibi istiyorum adı da hayat devam ediyor işte..

Yok kuzum inan kiii oturup anlatsam hemen hemen aynı şyleri yasadığımızı göreceksindir..
Bana yaptığı hakaretler kapılarda yatırması o 7 ayın bana zehir edilmesi hem kendi hem ailesi tarafından yav isyan etmek istemiyorum ama hiiç yüzüm gülmedi hep heppp kendimden ödün verdim herşeye sustum alttan aldım içim şişmişti artık herşeye rağmen sevdim kocam oldu sahip çıkayım dedim kadın halimle peşinden koştum kalbimde açtığı onulmaz yaralar var tamiri yok otursun anasıyla babasıyla.. gitmiş bir de 30 bin maddi 30 bin manevi tazminat açmış :KK70: beni beş kuruşsuz ortada koyduğu yetmezmiş gibi ne çirkefmiş ya bu adam ben bu insana sarılıp uyudum o kadar güvendim artık kendimi bitkin yorgun ve herşey için geç kalmış şansını boşa harcamış gibi istiyorum adı da hayat devam ediyor işte..
Hakikaten nafaka mi istedi.. Ruh hastasi ya

Bana yaptığı hakaretler kapılarda yatırması o 7 ayın bana zehir edilmesi hem kendi hem ailesi tarafından yav isyan etmek istemiyorum ama hiiç yüzüm gülmedi hep heppp kendimden ödün verdim herşeye sustum alttan aldım içim şişmişti artık herşeye rağmen sevdim kocam oldu sahip çıkayım dedim kadın halimle peşinden koştum kalbimde açtığı onulmaz yaralar var tamiri yok otursun anasıyla babasıyla.. gitmiş bir de 30 bin maddi 30 bin manevi tazminat açmış :KK70: beni beş kuruşsuz ortada koyduğu yetmezmiş gibi ne çirkefmiş ya bu adam ben bu insana sarılıp uyudum o kadar güvendim artık kendimi bitkin yorgun ve herşey için geç kalmış şansını boşa harcamış gibi istiyorum adı da hayat devam ediyor işte..
Sanki duygularıma tercüman olmuşsun ama ben hala davayı açamadın birkaç güne onu da halledicez inş msjlarini okuyunca cvp vermeden gecemedim ama bigün bizde kurtulucaz ve ben artık sabırsızlıkla yeni hayatıma başlamak istiyorum biliyorum çok kolay bir hayat beklemiyor beni ama yine de başkasının yaptığı hataların bedelini ödemekten iyidir

Bende boşanali 5 ay oldu 3 yıllık ilişki ve 2 yıllık evlilikten sonra kendimi zorlayıp boşandım.zordu özellikle esyalari almaya giderken insana epey koyuyor hani insan asıl bosanirken travma geçirir derlerdi de inanmazdım cidden insanı büyüten bir olay. Allah herkese yardım etsin

Back
X