Çok haklısınız çok teşekkür ederimmm.. Ben bunlar gibilere terörist diyorum. Masum suclu dinlemeden umursamadan saldırıyorlar. Önemi yok onlar için. Karşıdaki insan mı üzgün mü hayatı ne hale geldi psikolojisi ne hale geldi bu insanın sevenleri ailesi varsa ne hale geldi bu insan yaptıklarımızı haketti mi... Hiç böyle düşüncele kapılmıyorlar. Allahtan , kaderden, ilahi adaletten korkmuyorlar.
Ben sizin konularınızıda biliyorum allah size sabır versin inşallah güc versin, bende size yazan onlarca yorumcu bayan gibi duacınızım gücünüzede hayranım.
Allah güç verdiği sürece pes etmeyi düşünmüyorum bir kere kalkıştım bu işe. Onlar bana yaptıklarından hiç korkmadı çünkü beklemiyolardı benden mahkemede intikam almak isteyecegimi. Kaçacağımı düşündüler. Birde ben ne sevgililik süresinde ne nişanlılıkta tek kuruş kendime harcatmadım birşey aldırmadım ben öğrenci o çalışan oldugu halde tüm masrafımızı eşit ödemeye özen gösterdim. Nişanlandık ne ailesinden ne ondan bir çöp dahi istemedim. Biliyorlarki hiçbişeyde gözüm yok. Ama birininde hayatıyla oynamak o kadar kolay değil be. Bakın şimdiden hayatımdan 7 ay depresyonda ve sürekli ağlamaklı geçti. 24 yaşım bitti gitti.
Dilekçelerde en çok zoruma gidenlerden biride benim psikolojik hasta oldugumu kanıtlamaya çalışmaları oldu. Ben bugüne kadar hep şey düşünürdüm, kendimi uzun süre kötü hissediyorsam eğer giderim doktora bir rahatlatıcı ilaç yazdırırım. Benden çok daha fazla doktora giden insan var çevremde. Sevgilisinden ayrılır giderler. İşten ayrılır giderler. Sınav dönemi giderler. Sınav biter giderler. Bi arkadaşıyla küser giderler. Demekki gidilmemelimiymiş. Hastamıymışım yani? Bu iddiayla beni hasta ilan eedersede mahkeme hayata bi güzel söverim.
Bu insanlar gerçekten zavallı ve aciz ve erkeğim diye ortada geziyor kendisi şuan. Anneside anneyim diye geziyor.
Geçen teyzemle pazarda karşılaşmış kv .teyzemle gelince Yüzünü eliyle kapatarak geri dönüp kaçmaya başlamış. Bildiğin insanları yara yara sanki bişey çalmış gibi koşup kaçmış.
Demekki yaptığının utancını yaşıyor azda olsa diyecegimde hiç inanasım gelmiyor bu söylediğimede.
Sonuç olarak bu insanlar bildiğin terörist canavar vampir daha ne denirki.
Allah seninde yolunu açık etsin bebişinin herzaman yanında onun mutluluklarını gör yaşa inşallah.