Bosanmis yalniz cocuk buyutmek

Arkadaslar Ben 4 yildir esimden ayriyim bosandik iki oglum var ikiside Bende ve cocuklarimi asla vermezdim zaten, bosandigim esim beni aldattigi bayanla hala birlikde ve bir kizlari var, cocuklarimla babalari hala ilgileniyor iyi bir Baba diyebilirim. Bende calisan bir bayanim herseyle basa cikmak bazen cok zor manevi olarak. Bosandigim esimi bir turlu silip atamiyorum bana yasattigi travmalar unutamiyorum dusundukce icim daraliyor 4 yil oldu ama hala sanki dun gibi

merhaba siizn başka bir kulanıcıya eşinin kardeşiyle beraber oturmak zorunda kalan kişiye yaptığnız yorumla dikkatimi çektiniz bakış açınızla inancınızın kuvetli vede iyi kalpli biri olduğunuzu düşündüm merak etiğim içinde açtığınız konulara bakma gereği hissettim
30 yaşında e bekarım sizin yaşdığınız olayları travmalrı ne kadar anlasam desemde bu laf bana çok boş gelir kimse yaşamadan anlayamaz
boşanmış bir ailenin çocuğu olarak öncelikle çocuklarınızın mutsuz bi yuvada büyütmektense boşanmayı seçmeniz bence doğru bi karar olmuş heleki aldatıldığınızı hazmetmmeniz zaten sizn kendinize öz güvenli kişilikli bi bayan olduğunuzun göstergesi benim için
hala olayları atlatamamanız için şunu diyebilirimki demkii henüz rabbim mükafatınız vermemiş vakti gelmemiş birazdaha sabredin yaradan doğru zamanda bu sınavınızı bitirecek szi huzura erdirecektir umuıdunzu kaybetmeyin Allah yardımcınız olsun

Selam zaman herseyin ilaci buda cok dogru.. ama bundan once butun olaylari icinizde bitinmeniz gerekiyor.. bunu yapdikdan sonra zamanla gecicek insallah..

bende uzun suren bir evliligi geride birakdim ve iki oglum var.. hayata tek basina tutunmak heleki cocuklarla tabiyki zor..
ama attigim adimdan pisman degilim.
bende acilar yasadim kimini atlatdim kimisi hala icimde buyuk bir yara.

Insallah biran once bu durumdan kurtulursunuz ve yolunuzu huzurlu bir sekilde devam edebilirsiniz.

Merhaba arkadaslar, yorumlariniz icin tskler acdigim bazi konular cok yakin bayan arkadasim kiz kardesim kadar yakinda diyebilirim birlikde kullaniyoruz konulari birlikde aciyoruz fakat dun okudugum o konu yani kaynini evinde istemeyen bayan okudukca cok uzuldum ve dedim ki yazik cok yazik insanlik oluyor haberimiz Yok... Tabiki her insanin dusuncesi Benim icin onemlidir saygi duyarim ama bazen insanlarin icindeki belki biryerlerde sIkIsip kalmis saklanmis insanligi iyi niyeti hatirlatmak o hisleri Dürtmek adina kendi fikirlerimi soyledim.inandigim gerceklerimden en buyuklerinden biriside iyilikden insan bir sey kaybetmez..Benim gibi dusunen insanlari gordukce cok mutlu oluyorum Rabbimin nuru uzerinizden eksik olmasin hayatinizi huzur icinde gecirmenizi diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…