Boşansammi.? Sonuna kadar okuyun lutfn..

Mkrtl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2017
366
165
23
30
22 yasindayim 4 senelik evliyim evlendikten 1 hafta sonra kocam telefonda surekli oyun oymaya basladi ben zannettim hevestir gecer simdi4 bucuk sene oldu ve dahada beter eve gelir iceri girmeden direk wc ye gider 1 bucuk saat orda durur oyun oynar falan iceri girer hayla oynar ben derim birak yeter bana kizar kavga etmeye falan calisir sonra yatma saati gelir ve yine wc ye girer yine 1 saat durur ben uyurum o oturur sabaha kadar ilgi yok konusma yok işe gitmesem kavga cikarir neden calismiyon die butun para mi alir borc odicem diye yinede yaranamam ben calismayan insan sevmem der cocugumuz olunca nolcak ozaman yine calistrcak ilgi gostermez uyusam kizar uyumasam beni rahat birak der ben ona cok alistigim icin bosanmaktan korkuyorum ne yapmaliyim

Bence oyun oynamaya teşvik et, özendir. Nasıl olsa oynamadığı zamanlar da daha manyak şeyler yapıyormuş. Kilitle wc'nin kapısını ne hali varsa görsun.

İçim daraldı resmen..ilişki terapisine gitmek istediğini söyle ki seni ciddiye alsın ve durumunun seni be kadar rahatsız ettiğini anlasın..İnşallah ..Allah tan Ümit kesilmez ..

Süs bitkisi gibi bir köşede, yüzünüze bile bakmayan,insanın en temel hakkı iletişim ihtiyacını bile karşılamayan bu kişinin nesine alıştınız.zaten varla yok arası...
Evet bnde onu dusunuyorum zaten konusmuyoruz ilgi yok bosansamda farkli bsy olmicak

İçim daraldı resmen..ilişki terapisine gitmek istediğini söyle ki seni ciddiye alsın ve durumunun seni be kadar rahatsız ettiğini anlasın..İnşallah ..Allah tan Ümit kesilmez ..
Onuda soyledim sacma sapan seyler yapma senin psikolojin bozuk dedi her yolu denedim ben

Birdaha tuvalete girdiğinde klozete atıp sifonu çekin üstüne gitsin farelerle uyusun..
Nesine alıştınız bu adamın. Evde hayalet gibi zaten.Varmı yok mu belli değil. Ben olsam gerçek bir hayaleti tercih ederdim hiç değilse arada heyecan yaratır evde..

Back
X