• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BOŞANSANIZ TEKRAR EVLENİRMİYDİNİZ YADA BEKARKEN HİÇ EVLENMEZMİYDİNİZ ??

Gurjigogo

Adım artık Anne!
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
785
852
23
Arkadaşlar merak ediyorum , kimler evli olupta ah bekar kalsaydım hep diyenler yada boşansa bidaha asla evlenmem diyenler , yada bekar olupta asla evlenmem diyenler , eşimi çok seviyorum ama evlilik hiç güzel değil diyenler.. görüşlerinizi çok merak ediyorum.

Ben keske 35 e kadar bekleseydim diyenlerdenim...esiniz cok iyi olsa bile özgürlük her zaman daha güzel bence...

Hocam istediğimiz sorudan başlayabilir miyiz anket mi bu ne ki

Evliyim ancak bir gün boşanma yasarsam bir kaç yıl evlilik düşünmem bir savaşın içinden çıkmak kolay olmasa gerek,yanlış kararlar verdirebilir.

Eşimi seviyorum evlilik güzel bekar olsam tekrar eşimle evlenirdim kızlarımızı çok seviyoruz yani her halükarda yaşadığım hayatı seviyorum

Evli değilim o soruların cevaplarını bilemiyorum ama doğru kişi olduğunu hissedene kadar evlenmem.

hayır coğumuz bişekilde evlendik ama bekarlar sorunca genelde asla evlenme yaşa hayatını diyoruz yada duyuyoruz . evet bende eşimi çok seviyorum çokta seviliyorum ama geriye dönüp baktığımda bekarken daha mutlu ve daha tasasız görüyorum kendimi , hergün gezmelerim istediğim şeyi istediğim an almam, aman fatura gelcekmi aman eşim bişey dermi demeler olmadan , sevgilimle en ufak kavgada yol verebiliyorken kendimi naza çekebiliyorken , şimdi kocama küsmeye dayanamam vs. bunlar hep evliliklerin en zoru heleki eşin ailesi senin karakterine senin hayat bakışına tamamen ters durumdaysa başlı başına beni evlilikten soğutan şey...

Ben 30 dan sonra evlenmek isterdim özgürlük güzel şey ... hıc evlenmezdimde diyemem Çünkü evlılık çocuk gerekıyor bekarlık bir yere kadar sonra insan yalnız kalabılıyot cok tercih edilen isey degıl bekarlık çevrende hep evliler olacak takılmak onlarla daha zor olurdu ama gec evlenme taraftarıyım 27 de evlendim erken diye düşünürüm hep hatta konum var :)) kısmet işte ne zamanda onzaman oluyor yaşıyoruz bısekılde . Bekarlık cok güzel ama omunda zor yanları var kafana göre birini buldun mu evlılık kötü degıl bunu ben dıyorum bende heheheheh

Hayat sürprizlerle dolu, ben asla şöyle böyle yapmam deyipde neler yapanlar gördük, asla evlenmem deyib bi anda aşkı yakalayıb evlenenler, ömür boyu aynı yastığa baş koymaya imza atıpda 2 ay sonra boşananlar.. ne olcağmızı bilemeyiz

bu yaşadığın evliliğe ve hayat standartlarına göre değişir. evlenmeden önce ailem akşam geç saatlere kadar dışarıda olmama izin vermiyor diye bi an önce evlensem de rahat rahat dışarı çıksam diyodum. bekar olmanın aileyle olmanın avantajlarını hiç düşünmemiştim. şimdi 9 aylık evliyim ve ailemin yanına geri döndüm dünya varmış be diyorum. işten geliyorum allah razı olsun annem yemeği hazırlamış sofrayı kurmuş evin içinde bir muhabbet bir neşe bön bön televizyona bakan veya sürekli telefonuyla oynayan bi koca yok. keşke hiç evlenmeseydim diyorum rahat batmış bana resmen :D

Bnde aynn ailem tutucu evlenince özgür olurum dedim. Evlendim anca 3,5 4 ay evli kalabildim.Çünkü o eski eşim olcak şahıs özgürlüğü bırak aileme bile gndermyodu 5 10 dakikalık mesafeye rağmen sadece çöp dökmeye çıkıyodum.Yeni iki ay oldu boşanalı Şimdi mıtluyum Çok Şükür ailemle kurtuldumya ondan Sonsuz Şükürler Olsun.ki nişanlıyken asla kısıtlamam gibi konuşuyordu şimdi o şahsı anlatsam sayfalar yetmez.Çok Şükür iyiyim şimdi tabiki ilerde evlenip bi ailem çocuğum olsun isterim ama artık birine güvenmekte kolay olmuyo...Allahım Hakkımızdan Hayırlısını Versin..

Sana şu kadar söyleyeyim aklın varsa evlenme uzak dur yanından yakınından dahi geçme. Tanımak önemli tanışmadan evlenmek doğru değil derler ya benim kocam benim çocukluk arkadasım evlendik ve 1 yıllık evliyiz illallah ettim. Bekarlık sultanlık benim ailem çok serbest yetiştirdi beni saat kısıtlamam yoktu hayatıma karışmaz verdiğim kararlara saygı duyarlardı şimdi ise çok sıkıcı hayat yaşıyorum. Ev temizlik tek aktivitem tek birsey yapamıyorum. Hayatım hakkında benim dışımda herkes söz sahibi. Evlilik iyi birsey değil. Hamile olmasam hemen boşanırım ve kesinlikle evlenmezdim

Back
X