- 13 Ocak 2017
- 144
- 830
- 18
- 31
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Ortalık karıştı .dSakin...
Yeni üye, muhtemelen karıştırdı yanlış anladı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortalık karıştı .dSakin...
Yeni üye, muhtemelen karıştırdı yanlış anladı.
Deli ya düşündüğüne bak .dddKonum kapanacak:)meryem46 arkadas sana bisey dememiski bence turkcen pek iyi olmadigi icin yanlis anladin bana cevap yazdi sadece
Sen cok yasa hemiiiii :)burasi iyi geliyo bana:)Ymn ediyorum kim haklıydı unuttum .d oğlumu susturaym derken kafa gitti .d şimdi tekrardn kim okuycak .d aman kim kime ne demişse boşverin kıza akıl verin napsın ne etsin kendi içinzde niye kavga edrsinzki anlamam
Canim ben asla kavgacı değilim. Bana laf atıldı. Ne kimseyi ezmek isterim ne de kendimi ezdirmek isterim. Kendimi savunmak zorundaydım. Kusura bakmayın gerginlik oldu ama savunmak zorundayım kendimiYmn ediyorum kim haklıydı unuttum .d oğlumu susturaym derken kafa gitti .d şimdi tekrardn kim okuycak .d aman kim kime ne demişse boşverin kıza akıl verin napsın ne etsin kendi içinzde niye kavga edrsinzki anlamam
Banada vallahi .dd hepimizz güzel ve mutlu yaşayalm .dd sana ne yazdgmı unuttum milleti ayırcaz diye .d biri oğlumu sustrma taktiği versn ilgilnmdm bak .ddSen cok yasa hemiiiii :)burasi iyi geliyo bana:)
Haahaaayyy kasap et derdinde oldu benimki biraz evet:)ne yapim cocukta uyumadiki ders calisayim eee burdada siz varsiniz fikir alabilecegim acilmis konu niye kapansin yazik degilmi:)Deli ya düşündüğüne bak .ddd
Ne olduda neye savundun onu anlmdk şekerim .dCanim ben asla kavgacı değilim. Bana laf atıldı. Ne kimseyi ezmek isterim ne de kendimi ezdirmek isterim. Kendimi savunmak zorundaydım. Kusura bakmayın gerginlik oldu ama savunmak zorundayım kendimi
Abe zalım Güldürme kocam yanlış anlıycak .dddHaahaaayyy kasap et derdinde oldu benimki biraz evet:)ne yapim cocukta uyumadiki ders calisayim eee burdada siz varsiniz fikir alabilecegim acilmis konu niye kapansin yazik degilmi:)
Uyku ilaci kesin cozum:)Banada vallahi .dd hepimizz güzel ve mutlu yaşayalm .dd sana ne yazdgmı unuttum milleti ayırcaz diye .d biri oğlumu sustrma taktiği versn ilgilnmdm bak .dd
Haaahaaahaaayyy bende gulemiyorum. Herife kusum moralim bozuk ya:)))))))Gül
Abe zalım Güldürme kocam yanlış anlıycak .ddd
Oğluna verdin de sanki bende vercm hıhhhh .dd bnmki daha ufak .dd 40 günlük bebe yaa .dd ay yerim yerim .dd neyse konu neydi dağıldık .d bn senin kocaya fena ayar oldum .d sinirden kendi kocama kızdm .dUyku ilaci kesin cozum:)
BendeeeeeeNe olduda neye savundun onu anlmdk şekerim .d
Haaahaaahaaayyy bende gulemiyorum. Herife kusum moralim bozuk ya:)))))))
Boş ver güzelim. Beni üzen kişi hatasını anladı sanırım. Tekrar konuyu konuşmaya gerek yok. Salladim gitti :) inşallah tekrar üzecek bir şey yazmaz. AminNe olduda neye savundun onu anlmdk şekerim .d
Valla oyle yapyom beraberde yatmadik zaten sirtimi dondum oglusumla yatiyorum benim canavara uyku ilaci bile fayda etmez ilaca verdigim paraya yazik (uyuz itin yaninda dura dura huyundan almaya basladim galiba para harcamak yasak:)çaktırma bıyık altından gülümse .dd
Full tripp .d helall.d sonunda yanaşan yşne sen olcan ama neyse .dd Kız öyle dme .d adam sana israfın haram olduğunu öğretmş daha ne istyn .dValla oyle yapyom beraberde yatmadik zaten sirtimi dondum oglusumla yatiyorum benim canavara uyku ilaci bile fayda etmez ilaca verdigim paraya yazik (uyuz itin yaninda dura dura huyundan almaya basladim galiba para harcamak yasak:)
Deli tanımadgn birini niye kafana takıyon? Elalem sonuçta amann nurteenn .dd salla gitsin .dddBoş ver güzelim. Beni üzen kişi hatasını anladı sanırım. Tekrar konuyu konuşmaya gerek yok. Salladim gitti :) inşallah tekrar üzecek bir şey yazmaz. Amin