- 19 Şubat 2015
- 799
- 566
- 103
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
Haklısın canım: )Deli tanımadgn birini niye kafana takıyon? Elalem sonuçta amann nurteenn .dd salla gitsin .ddd
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım: )Deli tanımadgn birini niye kafana takıyon? Elalem sonuçta amann nurteenn .dd salla gitsin .ddd
Valla ben tanıdıklarımıda takmıyom .d kötü enerjili insanlardn uzak durun arkds .d kötülük kanser gibi hücreyi srıyor .d sallayn gitsin .d herkes konuştuğuyla kalsın .s hayat kısa üzülmeye değmiyck kadar hmde .dHaklısın canım: )
Bi sefer yanasmam sozFull tripp .d helall.d sonunda yanaşan yşne sen olcan ama neyse .dd Kız öyle dme .d adam sana israfın haram olduğunu öğretmş daha ne istyn .d
.dd sabaha unutcan bak demedi deme .d bn öyleyim akşam yeriz birbirimixi işten geliyor sanki ben onca lafı etmemşm o etmemş .dd amannn .dd dünyaya naparsan yap doymuyor ev geçindirmekte zor birde çock var .. ALLAH yardım etsin ama beklentide olmasın .. Onun üzerindeki bu fikri bir an önce kaldır bnce.. Tasarruf eidir .d dua et oğlun sana çeksin .ddBi sefer yanasmam sozsaolsun kocam cok tutumludr:)
Onların emeği ne demek?Bosanma sebebi degil bu.bunalima girio aslinda bir nevi erkeklerde bence.anlayisli olmaya calismak lazim..bende cok harcama yapmam mesela ama esim sanki sanirsin dunyalari aliyorum ben oyle goruyo.cunku biz evdeyiz onlar calisio ve onlarin emeginden alip harcama yapiyoruz ustten bakinca calismayip harcayan gobi gorunuo.yanii bu duzelcek bise bosanmak bence en son is
Evlenirken bilmiyormuydu çalışmadığınızı hey Allahım yaNasil baslayacagimi ne yazacagimi bilmoyorum kusura bakmayin anlatmaya calisacagm elestirenlerde olacaktir mutlaka elestiriyede acigim.benim iki yasinda bir oglum var ev hanimiyim esim surekli maddi konuda sikinti yaratiyo yok ben kpss kazanamamisimda yok yetistiremiyomusta inanin hic luks harcamam yok kuafore bile kas aldirmak icin iki ayda bir giderim disariya cikip bir bardak bisey iceyim demem evin eksigini bile kirk kere dusunur soylerim bende calismak kimseye muhtac olmak istemiyorum ama cocuga bakacak kimse yok krese versem asgari ucretle yol parasimi vereyim kres parasimi vereyim cocugun illaki kresde daha cok masrafi olacak onumu vereyim velhasil cocugumu annesiz biraktigimla kalacagim kpss calismaya basladm ama cocugukla gercekten cok zor ama yinede elimden geleni yapiyorum ben ne yapayim simdi bu adama ki anlatilacak daha cok sey var ama anlatamiyorum iste
Allah yardimcin olsun canım yerinde olmak istemezdim eğer olsaydım da o adamın burnundan fitil fitil getirirdim. Önce herkes bi haddini bilecek sonrasında da görev dağılımı yapılacak. Çocuğu o dogirsaydi madem sen ise gitseydn hayretler icersindegimBugun yine tartistik gidecektm birakmadi ben ne fedakarlik yapmisimki nisanlandigimizdan beri agzima geliyo ama bir turlu cikmiyo disari yarin bir haftaligina sehir disina cikacagim bakalm gelince nasil olacak biraz daha zaman veriyorum
bunlar akıllanmaz kadın ne güzel cocuguna bakıyor be dangalak.yap kız lüks yasa takma harca git gez ye parasını yemedınde nolduNasil baslayacagimi ne yazacagimi bilmoyorum kusura bakmayin anlatmaya calisacagm elestirenlerde olacaktir mutlaka elestiriyede acigim.benim iki yasinda bir oglum var ev hanimiyim esim surekli maddi konuda sikinti yaratiyo yok ben kpss kazanamamisimda yok yetistiremiyomusta inanin hic luks harcamam yok kuafore bile kas aldirmak icin iki ayda bir giderim disariya cikip bir bardak bisey iceyim demem evin eksigini bile kirk kere dusunur soylerim bende calismak kimseye muhtac olmak istemiyorum ama cocuga bakacak kimse yok krese versem asgari ucretle yol parasimi vereyim kres parasimi vereyim cocugun illaki kresde daha cok masrafi olacak onumu vereyim velhasil cocugumu annesiz biraktigimla kalacagim kpss calismaya basladm ama cocugukla gercekten cok zor ama yinede elimden geleni yapiyorum ben ne yapayim simdi bu adama ki anlatilacak daha cok sey var ama anlatamiyorum iste