- 10 Temmuz 2012
- 354
- 249
- 103
- Konu Sahibi catherinee
-
ünv bencebildiğimiz 2. sınıf mı hani ilkokul iki
kesin üniversite ama bölüm ne bilmiyorum.bildiğimiz 2. sınıf mı hani ilkokul iki
Aynen öyle okudugu bölümü bilmem falan söyleyince kızın da aklina takilmis sorun oldu yani nerden taniyosunuz diyo. Yani kutuphanede yanima oturan çoğu kisiyle abuk bi tip değilse merhabalasip konusuyorum ben. Ben de kötü oldum moralim bozuldu yani kalktim ders de calisamadimben anlamadım desem
çocuğu tanıman mı problem şimdi
ünv bence
kız da tıp okuyor sanırım 6 deyince bilemedim ama
kesin üniversite ama bölüm ne bilmiyorum.
Yok universite. Ben uzattim okulu o yüzden 6.sinifim. tip okukuyorum.bildiğimiz 2. sınıf mı hani ilkokul iki
çok saçma yahuAynen öyle okudugu bölümü bilmem falan söyleyince kızın da aklina takilmis sorun oldu yani nerden taniyosunuz diyo. Yani kutuphanede yanima oturan çoğu kisiyle abuk bi tip değilse merhabalasip konusuyorum ben. Ben de kötü oldum moralim bozuldu yani kalktim ders de calisamadim
Aynen salak gibi gereksiz ayrintiya girdim ne biliyim laf olsun diye iste her yer doluydu yer ararken dedim cocukta sinirlendi falansiz gereksiz ayrıntıya girmişsiniz ama kız da gereksiz yere bozulmuş. hiç kimseyle konuşmayacak mı erkek arkadaşı, ne var kıskanacak? bir daha suratlarına bile bakma bence.görmemişin sevgilisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?