- 29 Eylül 2013
- 1.256
- 532
- 323
- Konu Sahibi catherinee
-
Aynen kesin demistir okuduğu bölüme varana kadar biliyo ne alaka falan diye düşündü kesin. Bir de çocukla gecen sene konusmustum ben zaten sinavlara geliyorum sadece. Kiz da demistir nasil hatırladı falan diye cocukta gözüm var sandi cocuk benden 3 yas küçükçok saçma yahu
hiç boşuna moralini bozma...ilgilendiğin için bölümünü biliyorsun sanmış ama ne alaka yani...
6.sınıf değil 6. senen oluyor o zamanYo
Yok universite. Ben uzattim okulu o yüzden 6.sinifim. tip okukuyorum.
Ben de gereksiz konuştum mayflower yaa. Dedim sonra konusmayi bile bilmiyorum ne boş boğazım sacma sapan seyler söylüyorum ne gerek vardi dedim kendi kendimeKıskanmis belli.Bu onun problemi.yanına her oturan her merhaba diyeni böyle kiskanacaksan sevgiline tasma tak deseydiniz.
Siz takılmayın bence.
ya kızın saçmalaması sen ne takıyorsun ohooAynen kesin demistir okuduğu bölüme varana kadar biliyo ne alaka falan diye düşündü kesin. Bir de çocukla gecen sene konusmustum ben zaten sinavlara geliyorum sadece. Kiz da demistir nasil hatırladı falan diye cocukta gözüm var sandi cocuk benden 3 yas küçük
Evet bizim transkriptte 6.sınıf diye geçiyor o yüzden öyle dedim.6.sınıf değil 6. senen oluyor o zaman
Kız küçük sanırım 97'li böyle tavrı olması normal çocuk iste ama benim yine de olaya moralim bozuldu.ya kızın saçmalaması sen ne takıyorsun ohoo
çok alakasız bunu kıskanması içini ferah tut..
Medeni insanların cinsiyet ayrımı yapmadan bir araya geldiklerinde azıcık sohbet etmek istemelerini yanlış anlayacak kadar kotu niyetliyse siz ne yapabilirsiniz ki?Bende ger
Ben de gereksiz konuştum mayflower yaa. Dedim sonra konusmayi bile bilmiyorum ne boş boğazım sacma sapan seyler söylüyorum ne gerek vardi dedim kendi kendime
Şu cevapla yüreğime su serptin:) ya boşver o ergenleri hepimiz 4. İlkokul sınıfı sandık burda onları ahahahahhaYo
Yok universite. Ben uzattim okulu o yüzden 6.sinifim. tip okukuyorum.
Heh iste aynen bende sizin gibi yaptım.Bence bosbogazlik değil sicakkanlilik seninki. Bende bi ortamda tanıştığım biriyle yolda karşılaşınca aa beni hatırladin mi dedim erkekti bideşimdi yazarken farkettim belki yanlış anlaşılabilirdi ama günümüzde komşu komşusuna selam vermiyor siz hiç aldırış etmeden ne güzel yaklasmissiniz hiç kafaniza takmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?