Boşbogazligim yüzünden düştüğün duruma bakın

çok saçma yahu
hiç boşuna moralini bozma...ilgilendiğin için bölümünü biliyorsun sanmış ama ne alaka yani...
Aynen kesin demistir okuduğu bölüme varana kadar biliyo ne alaka falan diye düşündü kesin. Bir de çocukla gecen sene konusmustum ben zaten sinavlara geliyorum sadece. Kiz da demistir nasil hatırladı falan diye cocukta gözüm var sandi cocuk benden 3 yas küçük

Bende ger
Kıskanmis belli.Bu onun problemi.yanına her oturan her merhaba diyeni böyle kiskanacaksan sevgiline tasma tak deseydiniz.
Siz takılmayın bence.
Ben de gereksiz konuştum mayflower yaa. Dedim sonra konusmayi bile bilmiyorum ne boş boğazım sacma sapan seyler söylüyorum ne gerek vardi dedim kendi kendime

ya kızın saçmalaması sen ne takıyorsun ohoo
çok alakasız bunu kıskanması içini ferah tut..

İyi de bu gereksiz konuşmak değil ki. Çocuğun tapusunu üstüne yapmadıysa arkadaşları olabilir, sen de tanıyor veya arkadaşı olabilirsin sonuçta. Kızın psikopatlığı bu. Yerinde olsam lafı sokardım

pff kız salak oğlan ondan salak..
madem sevgilisi kıskanç sizinle daha önce muhabbet etmeseymiş.. konuşup sohbet ederken sıkıntı yok sevgilisi öğrenince mi problem varmış..
sizde çoluk çocuğa açıklama yapmışsınız birde..

Çok sağolun kizlar yaa içimi ferahlattiniz bi nebze. Ben dememem gereken bisey dedim diye düşünüyordum.

Bende ger

Ben de gereksiz konuştum mayflower yaa. Dedim sonra konusmayi bile bilmiyorum ne boş boğazım sacma sapan seyler söylüyorum ne gerek vardi dedim kendi kendime
Medeni insanların cinsiyet ayrımı yapmadan bir araya geldiklerinde azıcık sohbet etmek istemelerini yanlış anlayacak kadar kotu niyetliyse siz ne yapabilirsiniz ki?
Dediğim gibi hastalık derecesinde kıskançlık tedavi edilmeli.

İşte bu tip kadınlar dan nefret ediyorum. Benim erkeğim modundaki manyaklar.
Boşver in canınızı sıkmaya bile değmez.

ama ya minnoşkosuna göz koyduysan, tatlişkosunu elinden alacak gibi baktıysaaaan, ne hakla onun müstakbel kocişkosunu tanırsın, ne münasabet, zaten herkesin onda gözü vağğğğrrr

Oğlan da az değil he, fitneyi sokmuş. Amaan boşver ayrılır onlar zaten okul bitesiye, kız selam vermeye başlar bu kez sana. Yorgan gitti kavga bitti hesabı (kız açısından dedim yani )

Ne ergenn bu millet yaaa bosbogazlik yaptiginiz yokk onlar ergenn sanki yedin sevgilisini

Bence bosbogazlik değil sicakkanlilik seninki. Bende bi ortamda tanıştığım biriyle yolda karşılaşınca aa beni hatırladin mi dedim erkekti bide şimdi yazarken farkettim belki yanlış anlaşılabilirdi ama günümüzde komşu komşusuna selam vermiyor siz hiç aldırış etmeden ne güzel yaklasmissiniz hiç kafaniza takmayin.

Heh iste aynen bende sizin gibi yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…