Bulaşık Makineleri Bosh mu profilo mu

cnm murat 131 mi,volkswagen mi diye sormuşsun gibi olmuş:111:
profiloyu hiç bi eşyada tavsiye etmem özellikle bulaşık makinasında en iyisi bosch diye biliyorum,iyi günlerde kullan şimdiden

Ben tüm ev eşyalarımı bosch aldım. Çünkü ablam da öyle aldı hepsinden çok memnun. Kesinlikle bosch diyorum.:55:

ben hiç memnun değilim boshtan.Kampanya çıksa da değiştirsem diye bekliyorum.

Belkide bulaşık makineni almışsındır canım ama benim önerim Buharlı yıkama ve on yıl motor garantili olan LG olacak. Kesinlike bakmadan karar vermeyin derim.

belkide bulaşık makineni almışsındır canım ama benim önerim buharlı yıkama ve on yıl motor garantili olan lg olacak. Kesinlike bakmadan karar vermeyin derim.

daha almadım hala kararsızım tam karar verdim bosh olsun diorum bi bakıyorum memnun olmayanlar çıkıyo o zman regal olsun diyorum o da aynı şekilde hala karar veremedim yani istanbul avm de hangi markalar var acaba oradan bakınıyım diyorum çok hesaplı

Canım ben profilonun çamaşır makinesini ve buzdolabını kullanıyorum çok memnunum. Kurulumlarında da servisi süperdi hızlıca gelip aynı günde herşeyi halletiler. Bosh hiç kullanmadım. Bulaşık makinem indesit marka hepsiburadan.comdan almıştım :) ondanda gayet memnunum fiyat olarak ve performans olarak gayet iyi :)

Canım ben profilonun çamaşır makinesini ve buzdolabını kullanıyorum çok memnunum. Kurulumlarında da servisi süperdi hızlıca gelip aynı günde herşeyi halletiler. Bosh hiç kullanmadım. Bulaşık makinem indesit marka hepsiburadan.comdan almıştım :) ondanda gayet memnunum fiyat olarak ve performans olarak gayet iyi :)

benim çamaşır makinemde profilo anneminde tüm beyaz eşyaları profilo yıllardır çok memnun acabalar kafamda uçuşuyo :( bi karar verebilseydim :))

Yukarıda murat 131 mi wolksvagen mi gibi denmiş ama bunu yazan sanırım Profilo nun Bosch un yerel markalarından biri olduğunu bilmiyor diye tahmin ediyorum. Profilonun hem türkiye hem de İspanya üretimi ürünleri vardır.

merhaba bende bulaşık makinesi alıcam ve epey bi araştırmaya başladım bosh marka için büyük bi çoğunluk ( kullananlar) keşke almasaydım diyor. diğer yandan profilonun türkiye de üretilen modellerini kullananlar yıllardır kullanıyorum yine alsam profilo alırım diyorlar bende büyük ihtimalle profilo almayı düşünüyorum size de bilgi vermek istedim biraz zaman farkı oldu ama olsun :)

Back
X