bilginiz varsa yardımcı olur musunuz

duygusalbiriii

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2023
35
-5
16
25
bu hafta sağlık bakanlığı alım açtı tercih yapacağız evime yakın bir toplum sağlığı merkezi var ama çalışma şartlarını bilmiyorum sadece bildiğim net hemşire maaşı aldığı hastaneye aranmış olursam da hemşire maaşı+döner sermaye+teşvik alacağım ama toplam ne kader olur bilmiyorum arasındaki fark 10 bin tl olabilir ama hastaneye atandığımda da bir ev kiralamam gerekecek ve kira ödeyeceğim bu sene evlilik düşünüyorum eş tayiniyle olduğum yere geri geleceğim yani sizce evime yakın toplum sağlığı merkezine atanmak mı mantıklı yoksa hastaneye atanmak mı biraz karışık oldu kusuruma bakmayın

bu hafta sağlık bakanlığı alım açtı tercih yapacağız evime yakın bir toplum sağlığı merkezi var ama çalışma şartlarını bilmiyorum sadece bildiğim net hemşire maaşı aldığı hastaneye aranmış olursam da hemşire maaşı+döner sermaye+teşvik alacağım ama toplam ne kader olur bilmiyorum arasındaki fark 10 bin tl olabilir ama hastaneye atandığımda da bir ev kiralamam gerekecek ve kira ödeyeceğim bu sene evlilik düşünüyorum eş tayiniyle olduğum yere geri geleceğim yani sizce evime yakın toplum sağlığı merkezine atanmak mı mantıklı yoksa hastaneye atanmak mı biraz karışık oldu kusuruma bakmayın
Evinize yakın toplum sağlığına atanın. Sonra eş durumundan hastaneye tayin istersiniz.
Zaten evlenecekmişsiniz. Hastaneye atanıp kısa süre için ev tutmaya eşya dizmeye değmez.

Puanın yeterse toplum sağlığı merkezine atan, çalışma koşulları daha rahat ve maaşı hastanenn çok altında değil, hastanede fazla almak için fazla mesai yapmak gerekir ve inan hiç kolay değil, nöbetler falan çok yorucu boşver atanabilirsen atan tsmye

Arkadaşım hastanede değmediğini söylüyor o ebe şimdiki aklım olsa il sağlık merkezi yazardım diyor ama orada ofis memuru oluyormuşsun aktif hemşirelik yokmuş abimin eşi de ebe o da hastane tercihi vermeyecek aynı sebeplerden gün aşırı nöbet vs yorucu değmiyor diyorlar

Back
X