bosch alıcaksan eger tr fabrika çıkışlı olan ürünleri alma çnkü plastik kullanıolar..
bosch alman markasıdır ve orjinali alman üretimidir ürünlerini buna göre seç arada çok fark var alman
üretimnin içi çelik oluo..
bunları bulaşık makinemi alırken öğrendim bnde alman üretimi olanını aldım..
Evet bunu bir çok yerde okudum.O yüzden aklımda olacak.Bu siemens içinde geçerli diye biliyorum.Teşekkür ederim. =)
Evet paketleri açmazsa kurulum yapan servis başlatacak garantini. Belge düzenleyecekler biz açtık, kurduk diye. Zaten aldığın gün de kullanmaya başlasan, servis gelip kurulum yapmasa kendin kursan cihaz garanti dışı kalır.
Ben aldım, 1-1,5 sene belki daha fazla beklettim ve sonra kurdurdum. Hiç bir sorun çıkmadı garanti de o günden başladı.
Bu arada bir de bulaşık makinası tavsiyem olacak. Kesinlikle iç tabanı plastik olandan alma. Koku yapıyor. İç taban çelik olsun.
Teşekkür ederim.Bu konuyu açmam gerçekten iyi oldu.Bilmediğim,doğal olarak sormadığım şeyleri de öğrenmiş oldum.Bu da aklımda bulunsun.Artık elime bir kağıt alıp listeler öyle giderim.
Aslında bilmediğimiz o kadar çok ayrıntı var ki..Böyle böyle öğreniyoruz.Hepiniz çok sağolun.