Boşluk Hissi

Berna_64

çekip gitmek gerek bazen
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
499
433
:KK14::KK14:İçimizdeki bu kocaman depderin boşluk hissi niçin geçmez sizce?
Birçok şeye sahip olup yalnız hissetmek sadece bir erkeğin yokluğundan mı kaynaklanır?
Bir de kapısı hâlâ açık olan eski sevgili gerçekten özleniyor mudur yoksa bu boşluk hissi mi onu aratıyordur?
Var mı aynı karmaşıklıkta olan?

:KK14::KK14:İçimizdeki bu kocaman depderin boşluk hissi niçin geçmez sizce?
Birçok şeye sahip olup yalnız hissetmek sadece bir erkeğin yokluğundan mı kaynaklanır?
Bir de kapısı hâlâ açık olan eski sevgili gerçekten özleniyor mudur yoksa bu boşluk hissi mi onu aratıyordur?
Var mı aynı karmaşıklıkta olan?

o erkek hayatında olup acı çekeceğine böyle hisset daha iyi.

kendine uğraşlar edin böyle bir hissin kalmaz zaten vaktin bol ondan böyle hissetmen zannımca.

o erkek hayatında olup acı çekeceğine böyle hisset daha iyi.

kendine uğraşlar edin böyle bir hissin kalmaz zaten vaktin bol ondan böyle hissetmen zannımca.
Acı çekmek değil yoktan yere bitsin istemiştim. Hiçbir suçu yokken. Ama boş kalsam da kalmasam da birine bişeye özlem var içimde, isimlendiremediğim.

Benim de hayatimda biri yok bazen icimdeki bosluk bundan mi kaynaklaniyor acaba diyorum ama yok ya.

Bak mesela anama babama. İkisi de haril haril calisiyor, yoruluyor. Oylesine yoruluyor ki iclerinde bosluk mu var mi yok mu bakmak icin vakitleri bile yok.

Bence bizimki biraz rahat batmasi. Ben boyle zamanlarda Allah'a dua ediyorum. Rahatliyorum. bi hobim vae onunla ugrasiyorum. Sana da tavsiye ederim. Hobi iyi fikir. :)

Benim de hayatimda biri yok bazen icimdeki bosluk bundan mi kaynaklaniyor acaba diyorum ama yok ya.

Bak mesela anama babama. İkisi de haril haril calisiyor, yoruluyor. Oylesine yoruluyor ki iclerinde bosluk mu var mi yok mu bakmak icin vakitleri bile yok.

Bence bizimki biraz rahat batmasi. Ben boyle zamanlarda Allah'a dua ediyorum. Rahatliyorum. bi hobim vae onunla ugrasiyorum. Sana da tavsiye ederim. Hobi iyi fikir. :)
:)
Kesinlikle katılıyorum.. Boş beleş biri de değilim ama sadece kafa dağıtmak için yapacağım bir meşgalem olmalı sanırım. Güzeldi teşekkürler..

eski sevgili hayatınızda ki yeni sevgiliniz iyi çıkmazsa hatırlanıp özlenilir.
çünkü insan geçmişi ancak geleceğinden ve bugününden emin olamıyorsa özler.
özlüyorum.

aslında benimde arada oluyo boşluk hissi, hayatıma bakarsam her şey tam çok şükür ama hayatımda kimse yok ondan olabilir mi diyorum bende arada:110:

X