• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşluk

Ayline parlak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
162
85
48
Hak etmediğin şeyler yaşadığını düşündüğün zaman önce sonsuz bir öfke sonrasında kapkara bir boşluk oluştu içimde ne yapsam çıkamıyorum... Boşluğundan çıkan var mıdır çıkılır mı? Kişiye karşı hisler eskisi gibi hiç olmayacak değil mi...

Bunun caresini bende arıyorum. Bitti mi bitiyor sanırım.
Psikodestek alıyorum. Emdr dene birsey baslıyacagız bu hafta hiç sanmıyorum işe yarayacagını ama, bakalım

Konu nedir bilmem ama konuyu bilsem de oturup gecmis kalp kırıklarınının muhasebeciligini yapamam su durumuna.
O yüzden hicbir degisiklik olmadan battıkca batacaksın.

Su an hz.Yusufun düstügü kuyudasın belli ki. Her sey senin elinde.

Ben de ne zaman böyle düşüncelere dalsam muge anli geliyor aklıma bende onun gibi herkesi affediyorum ama herkesi hayatıma almıyorum.

Hak etmediğin şeyler yaşadığını düşündüğün zaman önce sonsuz bir öfke sonrasında kapkara bir boşluk oluştu içimde ne yapsam çıkamıyorum... Boşluğundan çıkan var mıdır çıkılır mı? Kişiye karşı hisler eskisi gibi hiç olmayacak değil mi...
Çıkılır, bahanelerin arkasına siginmaz biraz kararlı olursaniz başarırsınız .Çalışıyorsunuz imkanınız var ayrilin hayatınızi elinize alın.

Tamam eski konunuzu şimdi okudum da sanırım eşinizden bahsediyorsunuz. Okadar şiddete rağmen kafanıza silah dayamasina rağmen onunla hâlâ devam ediyorsunuz ama kırgınlıklarınız var... Keşke o kırgınlıklarınızı bir adım öteye götürüp boşanabilseydiniz.... Artık kadın cinayetleri duymaktan bizler yorulduk, çok yıprandık keşke sizde azıcık kendi canınız için endişe edip gidebilseniz....

Eşinizden boşanmak tek çözüm
Yoksa burada konu açar durrursunuz 😓

Back
X