BOŞ'luk

Hayır beraber gitmezdik, ben kızlarla giderdim ve bilirdi.
O zaman eşinize diyecek bir şey bulamadım. Tamamen evliliğin gelinliğin büyüsüne kapılıp yapılmış yanlış bir seçim gibi duruyor. Eşiniz yanlış biri olduğu için değil.. ama uyumsuzsunuz. Çocuk küçük olduğu için de bunalmış olabilsiniz. Ortak bir yol bulunabilir belki. İçki içmeden canlı müzikli yerlerde yemek yemek gibi. Evde arada kendinize bir kadeh şarap koyup içmek gibi gibi..
sen artık annesin laflarına ciddi tepki göstermelisiniz yalnız. Ne alakası bar. Bataktan mı çıktım yani. Namussuzdum da artık namusuma mı sahip çıkayım alt metni nedir bu artık anne oldunun…

6 yıldır evliyim, küçük bir oğlum var, bakacak aileden kimsem yok, bakıcısı var. 30lu yaşlardayız, Ikimiz de çalışıyoruz. Evimiz kira değil, arabamız var, ortalama sıkıcı bir hayat düşünün. Eşim çabuk öfkelenen biri ben sabırlı bir kadınım sakin kalabildiğim için bu yüzden pek kavga etmiyoruz. Eşime karşı heyecanımın bittiğini hissediyorum, boşanıp tek başıma çocuk büyütmekten de korkuyorum, sigara alkole klüplere çok karşı biri, bense içip eğlendiğim bekar hayatımı özlüyorum. Evliliğin getirdiği rutinden sıkıldığım için utanıyorum kendime kızıyorum. Eşim kendince biz ve evi için çabalayan biri, Problem bende gibi hissediyorum. Kendi kendimle savaşıyorum, çok mutsuzum.
Problem sende

Aslında herkes kendine uygun insanlarla evlense bu tür sorunlar çıkmaz. Sizin için tek çare ayrılmak. Eşinizin alkol ve eğlencenize karışmaya hakkı yok

Başlarda böyle değildi içen biri olduğumu biliyordu. Evlendiğimden beri içmiyorum, evet sigara alkole karşı. Evlendin çocuğun var adapte olup değişmek zorundasın gibi manipülasyonları var
Hiçte değişmek zorunda değilsiniz. Anne oldunuz diye ayağınıza zincir vurulmuş oldu.

6 yıldır evliyim, küçük bir kızım var, bakacak aileden kimsem yok, bakıcısı var. 30lu yaşlardayız, Ikimiz de çalışıyoruz. Evimiz kira değil, arabamız var, ortalama sıkıcı bir hayat düşünün. Eşim çabuk öfkelenen biri ben sabırlı bir kadınım sakin kalabildiğim için bu yüzden pek kavga etmiyoruz. Eşime karşı heyecanımın bittiğini hissediyorum, boşanıp tek başıma çocuk büyütmekten de korkuyorum, sigara alkole klüplere çok karşı biri, bense içip eğlendiğim bekar hayatımı özlüyorum. Evliliğin getirdiği rutinden sıkıldığım için kendime kızıyorum, çok mutsuzum.
İçmeyi eğlenmeyi seven bir insan olarak, neden bunlara karşı olan biriyle evlendiniz mesela?
Adam dün karar vermedi herhalde içki-eğlence sevmediğine. Di mi?

Back
X