Boşlukta gibiyim ne yapacağımı bilmiyorum..

BARAN90ISIL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
416
210
53
34
Öncelikle merhaba arkadaşlar hic iyi degilim 6 yıllık evliligimin ardindan 3.tup bebek denememde hamile kaldım fakat bebegimizin kalp atımlarını duyamadık ve gelisimide durdu doktor kürtaj dedi..ben bu hafta olmak istemedim gelisimi dursa bile 1 hafta daha benimle kalsin istedim kürtaj olmak kabus gibi mucizem benden gidicek ben hic iyi degilim. Kürtaj günü geldiginde ne yapicam bilmiyorum.Nasil kendimi topluycam.Arkadaslar bana yardım edin ne olur...

Yasadigin çok ama çok zor Allah sabirlar versin insallah
Bir yakinim var oda senin gibiydi psikolojisi cok kotuydu evine kedi aldi biraz kediyle oynadi ona bakti kafasi dagildi sonra hemen hamile kaldi :) ve diyor ki asla kedi olmasa hamile kalamazdim. Zaten vucut stresli donemlerde hamileligi erteliyor... relax ol
Bebegin icin cok uzuldum...

Muhabbet kuşum var evde zaten asiri derecede hayvanseverim.Esim evde kedi köpege izin vermez izin verse 1 dakika dusunmem alirim evime bir can. Bu arada stres cok onemli evet stres cok yapiyorum bakalim hakkimzida hayirlisi artik yazdigin icin tesekkur ederim arkadaşım..

Rica ederim canim benim tip okuyorum insallah kadin dogum istiyorum sizin gibilere umut olabilmek icin..

Klasik olacak belki de çok kızacaksın (ben duydugumda cok kızıyordum) kafandan sildigin an hamile kalıyorsun kızımla oglumun arası 13 yaş.ikinci bebek icin yıllarca tedavi oldum 3 aşılama 1 tüp bebek negatif sonuclandi.sonra kabullendim olmuyor dedim tedaviyi bıraktım.4 ay sonra 5 haftalık hamile oldugumu ögrendim.inanıyorum seninde hemen gelecek bebegin Allah yardımcın olsun üzülme sakın

Kafandan sil bak olucak cok kafana takiyorsun cumlesi klişe artık herkes söylüyor bunu bana ve haklilar sende haklisin.Ama nasil silicem onu bilmiyorum ki bide onu söylesen keşke canım ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…