Boşlukta hissediyorum:(

Kafkas322

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
1.032
246
43
33
iyi aksamlar arkadaslar. Daha önce konu açmıştım. Uzun süreli iliskimi bitirdim bi ay önce. Ailesi de beni istemediğini söyledi , eski sevgilimin beni onlara karşı kötülemelerinden dolayı. Kendisi zamanında beni aldatmıstı. Sevgime yenik düşüp affetmiştim. Cok hatası oldu bana karşı. Ama gel görki bir türlü kopamadım ondan. Ailem de istemedi işi olmadığı ve lise mezunu olduğu icin. Ben memurum cünkü. Sosyal medyasındaki bir kız arkadaşıyla sohbet etmesi yüzünden tartıstık. Ve beni engelledi o kızla da takiplesmye devam etti. Tartstık diye kafasını duvarlara vurmus yani ben o kızla sohbet etmesini sorun ettim diye.. Bir ay oldu biteli..Biliyorum onunla bir sonum yok. Ama kendimi boşlukta hissediyorum. Bir daha sevemem gibi geliyor. Hep böyle mi sürecek. Etrafımdaki herkes mutlu bi ben mutsuzum gibime geliyor

bu adamla mutlu olsanız ne olur? aldattığı anda bitmeliydi.

hayır hep böyle sürmeyecek. az bi zaman geçsin hele “iyi ki kurtulmuşum oh be” diceksin emin ol. seni aldatan bir insanı boşvereceksin. daha iyileriyle karşılaşırsın umarım
Çok istiyorum. Ara ara mutlu oluyorum iyi ki bitti diye. Bazen de cok kötü hissediyorum

bütün ayrılanların hissettiği bir duygu, bir daha sevebilirmiyim:)

Mutlu olamayacağımı biliyorum. Bitti ama bu hissim hep böyle sürecek gibi

önceki ilişkimde aldatılmıştım ben de. ama o kadar salaktım ki yani aldatmasını öğrenene kadar her şeyi sineye çektim resmen. aldattığını öğrendiğim an bitirdim ama. ve hani peşimden geldi uzun süre ama ben onu görünce nasıl desem sanki bir pislik var gibi hissettim karşımda. insan bile değil yani. he çok üzüldüm tabi kolay geçmedi. ama şimdiki sevgilim beni bulduktan sonra, 2 yıldır o kadar mutluyum ki o gerizekalının bana yaşattığı hiçbir şey aklıma bile gelmiyor. o zaman uzun süre "napıcam ben, o olmazsa ne yaparım" diye gezmiştim. şimdi çok dikkatli bakmadığım sürece yanımdan geçse tanımam bile o derece sildim onu. geçecek merak etmeyin. size yaşattığı kötülükler iyiliklerden fazla çünkü.

bütün ayrılanların hissettiği bir duygu, bir daha sevebilirmiyim:)
Valla bana hic olmaz artık gibi geliyor. Çevremdeki herkes evli. Bi ben kaldım böyle. Allah nasip etmedi vardır bi bildiği ama iste.. İnan’a üzülüyor

Daha çoğu seyi yazmadım Bİle. Benim de cok sucum var. Keske bu kadar taviz vermeseymişim. Ama insan yine de üzülüyor. Sevindim sizin adınıza. İnsallah benim de karsıma değer bilen biri cıkar

Ne kadar zamanda atlattınız

Biliyor musun bu aşk falan hormonal mevzular.
Seveceksin inan bana. Ne zaman seveceğin biri çıkar karşına bilemeyiz ama bunun bir kotası yok ki.
Alıştın tabii boşlukta hissetmen normal. Sen de hayatını başka şeylerle doldurabilirsin ama :)
Yogaya başlabilirsin, bir kursa yazılabilirsin gibi gibi gibi.

İnsallah zamanla atlatırım. Alıskanlık mutlaka. Geçecektir umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…