Boşlukta sallanır gibi.. sahi siz neler yapıyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hgjkl1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
90
308
8
Öyle bir dönemdeyim ki hiçbir şey mutlu etmiyor. İnsana dizi izlemek,kitap okumak,yemek yemek bile eziyet gibi gelir mi? Geliyor. Belli bir problemde yok hayatımda, her şey yolunda gibi. Kalbimde kocaman bir boşluk hissediyorum. Mutlu olabileceğim şeyleri deniyorum, yapmaya çalışıyorum.. yok yok, olmuyor. O huzursuzluk hissi öyle yüreğimde ki. Neden yaşıyorum, amacım ne, bu hayat nasıl bitecek daha çok var yahu deyip darlanıyorum. Beni neyin bu kadar mutsuz ettiğini bulamıyorum, çok üzgünüm. Dün tek başıma gezmek istedim, yürüdükçe burnumun direği sızlıyordu. Hani bir de boğazı düğümlenir ya insanın, sıkar seni.. öyle..

Sahi gerçekten sizler nasılsınız? Gerçek anlamda ama, iyiyim deyip geçiyor herkes. Gerçekten nasılsınız?
Gerçekten iyiyseniz bunu neye borçlusunuz? Kötüyseniz de nasıl iyi olacaksınız, biliyor musunuz?
Böyle dönemlerinizde sizi ayağa kaldıran nedir?
Çok karışığım. Yazdıklarınızı dikkatle okuyacağım..

Başıma gelmeyen dert kalmadı... psikolojik hap içip kendime olumlu sözler söylüyorum.. Sonra kızdığım kişilere küfür ediyorum çalışıyorum kk ye takılıyorum Dua ediyorum falan derken idare ediyorum. Hayatında problem yoksa neden kendini üzüyorsun anlamış değilim ? Dertlerimi Sana anlatayımmı istermisin ?

Çocuklarımdır benim .
Sonra yaşama hevesi , sevgisi herhalde , bazen güzellikleride görmek lazımya , birazda şükür gerek sanırım . Hiç birimizin hayatının dört dörtlük olduğunu düşünmüyorum , çok battık çoğumuz ama sonra çıktık bi şekilde yani .

Böyle bir süreçten geçtim.
Bunu en güzel atlatmanın yolu her gün 1 saat yürüyüş yapmak. Bana inanılmaz iyi gelmişti.
Kulaklığımı takıp , kendi dünyamda canımın istediği kadar yürümek.
Evde durdukça insan çok daha kötü oluyor.

Öyle bir dönemdeyim ki hiçbir şey mutlu etmiyor. İnsana dizi izlemek,kitap okumak,yemek yemek bile eziyet gibi gelir mi? Geliyor. Belli bir problemde yok hayatımda, her şey yolunda gibi. Kalbimde kocaman bir boşluk hissediyorum. Mutlu olabileceğim şeyleri deniyorum, yapmaya çalışıyorum.. yok yok, olmuyor. O huzursuzluk hissi öyle yüreğimde ki. Neden yaşıyorum, amacım ne, bu hayat nasıl bitecek daha çok var yahu deyip darlanıyorum. Beni neyin bu kadar mutsuz ettiğini bulamıyorum, çok üzgünüm. Dün tek başıma gezmek istedim, yürüdükçe burnumun direği sızlıyordu. Hani bir de boğazı düğümlenir ya insanın, sıkar seni.. öyle..

Sahi gerçekten sizler nasılsınız? Gerçek anlamda ama, iyiyim deyip geçiyor herkes. Gerçekten nasılsınız?
Gerçekten iyiyseniz bunu neye borçlusunuz? Kötüyseniz de nasıl iyi olacaksınız, biliyor musunuz?
Böyle dönemlerinizde sizi ayağa kaldıran nedir?
Çok karışığım. Yazdıklarınızı dikkatle okuyacağım..
Aynı şeyi yaşıyorum çok şükür sorunum yok ama benim sorunum ne? İçimde kocaman bir iç sıkıntısı ağlama isteği saçma sapan şeyleri kafama takıyorum büyütüyorum hep ağlamak istiyorum anksiyete veya depresyon galiba

Ben de böyle bir dönemdeyim. Bugün ciddi ciddi antidepresana başlamayı düşündüm. Günlerdir elime almıyorum kitabımı. Ama benim somut sıkıntılarım var ve başa sarmaktan yoruldum. Bana tek iyi gelen şey kedim. Onunla kuduruyoruz, koklaşıyoruz biraz iyi geliyor.. Allah hepimizi feraha çıkarsın inşallah..

Aynı şeyi yaşıyorum çok şükür sorunum yok ama benim sorunum ne? İçimde kocaman bir iç sıkıntısı ağlama isteği saçma sapan şeyleri kafama takıyorum büyütüyorum hep ağlamak istiyorum anksiyete veya depresyon galiba
Tiroid olabilir sizinkisi. Çarpıntı ya da kalbiniz hiç atmıyor gibi hisler oluyor mu? Bi Tsh ölçütürun aç karna. 3 gün ilacı aksatsam prima bez reklamına ağladigimi bilirim ben.

8 ay felan bu moddaydım. Sonra iş buldum çalışmaya başladım.
Sıkılmaya depresyona girmeye vaktim kalmadı.
Çok bunalırsam ne kadar iyi bi ailem olduğunu aklıma getiriyorum şükür ediyorum. Başka insanların daha büyük dertlerini düşünüyorum öyle geçip gidiyor

Ayni durum bende de var ama sebebi issizlik oyle daraldim ki hicbisey mutlu etmiyor. O yuruyus meditasyon asamalarini da gectim

Bende ayni sizin gibiyim ama az cok sebebini biliyorum.. eşimi cok özledim görüşemiyoruz bu da bende iştahsizlik ve hicbir sey yapmak istememe sebep oluyor. Elim de degil dua ediyorum ruhumu besleyen seyler yapmaya calisiyorum ama hiçbir sey iyi gelmiyor. Size tavsiyem yalnız kalmamaya ve surekli bir seyler ile mesgul olmaya calisin.( tabi bunu soyluyorum ama kendim ne kadar yapıyorum orasi mechul ) 😥

Geçmişte yaşadığınız kötü durumlar var mı? Belki de zaman geçse de o hisleri tekrar yaşıyor olabilir misiniz? Depresyon böyle bir şey çünkü. Bir de arkadaş yazmış. Troidinize ve b12 değerlerinizi ölçtürün. Çok etkiliyor. Hatta bazı psikiyatristler önce bu sonuçlara bakıyorlar. Bunların eksikliği böyle hissettirebiliyor.

Ayni durumdayim somut sanssizliklar canimi sikan seyler var sebep bunlar biliyorum ve saglikliyim cok sukur diyerek rahatlatiyorum kendimi oldugu kadar.

Bende soranlara iyiyim diyorum ama değilim çözümü benim elimde olmayan dertlerim var sabır gerektiren bazen kaybolup gidiyorum ama hayat devam ediyor sadece kendim olsam çoktan batmıştım çocuklarım için yürüyorum

Tiroid olabilir sizinkisi. Çarpıntı ya da kalbiniz hiç atmıyor gibi hisler oluyor mu? Bi Tsh ölçütürun aç karna. 3 gün ilacı aksatsam prima bez reklamına ağladigimi bilirim ben.
Baktırayım teşekkürler gerçi ben dört yıl önce anksiyete yaşadım iki yıl ilaç kullandım acaba o mu diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X