Boslukta

Ne yapmaliyım

• Cvp

OY: 0 0,0%
  • Cvp

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Semina 58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
2
13
3
42
20170311_141738.webp Slm bayanlar lutfen bana yardim edin eski sevgilimle 8 aydir telefonla konusuyoruz bazen o bana sitem ediyor ben ona hep pismanligini dile getiriyor ama 2mizde evliyiz cocuklarimiz var ama hala cok seviyoruz bu durumda ne yapmaliyim kafam cok karısık
20170311_141738.webp

Eki Görüntüle 1996426 Slm bayanlar lutfen bana yardim edin eski sevgilimle 8 aydir telefonla konusuyoruz bazen o bana sitem ediyor ben ona hep pismanligini dile getiriyor ama 2mizde evliyiz cocuklarimiz var ama hala cok seviyoruz bu durumda ne yapmaliyim kafam cok karısıkEki Görüntüle 1996426
Fotoğrafa cevap yazıyorum : Geber o zaman ...
Kimi seviyorsan onunla yasa ...yaşadığın adamın zamanını çalma ..belki tekrar evlenip aldatilmayacak ?

Yadirgamak istemiyorum durumunu ama dön yaptigin bu hainlikten kocana yazik etme cocuklarin var aklini basina al.

Bayanlar asla nasılsin iyimisin haricinde bi konusma olmadı kimse eski sevgilisiyle dosthane konusmuyormu bu aldatmakmı bilemedim

Bayanlar asla nasılsin iyimisin haricinde bi konusma olmadı kimse eski sevgilisiyle dosthane konusmuyormu bu aldatmakmı bilemedim
Kıvırma !
İkimiz de seviyoruz , çokça birbirimize sitem ediyoruz diyen sensin ..Üstüne bir de unutamıyoruz diyen de sensin ..klavye üzerinde paylaştığın yazı da cabası. .Ee bu söylemler üzerine dostane konuşuyoruz dersen ,yemezler .......esin haberdar mi bu dostane iletişimden ? Değilse bir fikrini al bakalım ,dostane dostane gebertmiyo mu sizi .........

Back
X