Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm bayanlar lutfen bana yardim edin eski sevgilimle 8 aydir telefonla konusuyoruz bazen o bana sitem ediyor ben ona hep pismanligini dile getiriyor ama 2mizde evliyiz cocuklarimiz var ama hala cok seviyoruz bu durumda ne yapmaliyim kafam cok karısık
Eki Görüntüle 1996426
Slm bayanlar lutfen bana yardim edin eski sevgilimle 8 aydir telefonla konusuyoruz bazen o bana sitem ediyor ben ona hep pismanligini dile getiriyor ama 2mizde evliyiz cocuklarimiz var ama hala cok seviyoruz bu durumda ne yapmaliyim kafam cok karısıkEki Görüntüle 1996426
Kıvırma !
İkimiz de seviyoruz , çokça birbirimize sitem ediyoruz diyen sensin ..Üstüne bir de unutamıyoruz diyen de sensin ..klavye üzerinde paylaştığın yazı da cabası. .Ee bu söylemler üzerine dostane konuşuyoruz dersen ,yemezler .......esin haberdar mi bu dostane iletişimden ? Değilse bir fikrini al bakalım ,dostane dostane gebertmiyo mu sizi .........