Sevgilinizle neden ayrildiginizi soyleyebilseydiniz keske, ona gore biseyler onerebilirdik.
Keske okulum uzadi 3-4 dersim var diyip geri donmeseydiniz, kpssye de ordan calissaydiniz bi yandan da calisirdiniz. Durumunuz nasil onu da bilmiyorum ama bi kurs falan ayarlamayi deneseniz?
Hemen karamsarliga kapilmayin, bi cikar yol mutlaka vardir.
Madem evlenme gibi bir durum yok at o adamı kafandan.Aslında sevgilimden ayrilmadim ama ileriye dönük evlilik gibi şeyler kesinlikle olamaz . Başlarken istemeyerek basladim ama sonra sevince varsın evlenmeyeyim yanımda olsun yeterdedim ama artık ben memlekete döndüğüm için yanimdada yok hiçbir teselli yok okulun bitip ailemin yanına gelmem ayrı bi çöküş sadece atlatabilirmiyim alisabikirmiyim böyle olan varmı diye içimi dökmek istedim
İçinde bulunduğunuz durumu avantaja çevirin, kendinize çok sıkı bir çalışma programı yapın, hedefiniz atanmak olsun. Ağlayıp sızlamanın size bir faydası olmazBen 24 yaşındayım ve bir buçuk ay önce üniversiteden mezun olup eve döndüm. Ailemin yanına döndüğüm için mutluyum ama bu daha ne kadar devam etcek evden bir kere çıkınca bir daha insan ailesiyle olmak istemiyormuş ne kadar düşkün olursa olsun .. Tek başımayken kendi düzenim kendi kurallarım kendi hayatım vardı ama şimdi başkalarının kurallarına hayatına uymak zorunda kalıyorum ve bu canımı sıkıyor evimiz kalabalık iş güç bitmiyor suanlık işe girip çalışamam kpss ye hazırlanmam lazım nerden bakılırsa 2 yıl daha ailemleyim ve bu sevmediğim şehirde.. En önemlisi üniversite okuduğum şehirde bir sevgilim vardı aklım onda kavuşmamız imkansız benim gitmem onun gelmesi imkansız nedenini sormayın.her şey üst üste geldi ve şuan çok kötü boşluktayım kaçıp gitmek istiyorum içimi ateş basıyor ömür boyu bu şehirde durucam düşüncesi mahfedyo beni eğer atanıp gidemezsem. hayatımın atta gezdiğim günleri bitip eşeğe geçiş yaptıgım günlerim başladı öyle görüyorum mutsuzum nasıl kabullenebilirim ne yapabilirim hiç bilmiyorum evden çıkmak istemiyorum hiç arkadaşım yok sevgilimi çok seviyorum ama uzak ve bizim imkansız bir ilişkiydi onun yarası daha çok üzüyor beni zaten. Yaşadığım şehri zerre sevememiştim halada sevmiyorum. Alışır mıyım bu durumda tek ben miyim hiç bilmiyorum sürekli kitap okuyorum müzik dinliyorum ve aglıyorum özlüyorum ..
Keske kurtuluşum evlilik olsa ama sevdigim bi insan var birini severken başkasıyla evlilik ılişki dusunmek sağlıklı degil iste sevgilimlede evlenemem her yerden darbe aldimYalnız değilsin canım. Ben üniversiteden mezun olalı uzun yıllar oldu. Okuduğum yer de yurtdisiydi bi de düşün. Eve geldim böyle mal gibi kaldımyavaş yavaş alıştım islerimi yoluna koydum sonra erkek arkadaşımın yanına kaçar kaçar giderdim binbir yalanla sigara ictigimi ailem bilmiyoru bir de o derdim vardi gerci hala bilmiyorlar uzulurler diye soylemedim. Evlendik de kurtulduk ama sabret geçiyor yavaş yavaş uyum sağlıyor insan.
Iste sorunda o ayrilamiyoruz bende o da birbirimiz icin dogru insandik karsidaki kisi kotu dersin anlasamadik dersin ayrilirsin kabullenirsin bizim oyle bi sebebimzde yoktu bu yuzden kalbime de gomemiyorum bakalimm her seyin hayırlısını diliyorum tesekkurlerrkpss kazanıp ayrılın daha şimdiden bu kadar bunalıma girmeyin.evlilik veya birlikte yaşama asla söz konusu değilse sevgilinizle ayrılmanız daha doğru bir karar değil mi?sonsuza kadar yanımda olsun yeter demek insana yetmez sonuçta.kpss olmazsa girin bir yere çalışın evden ayrılın.
Tek yapabilcegim sey calismak ve sabrrtmek bu yolun sonu iyiye cikar tek umidim buAynı şeyleri bende yaşadım canım sevgilimle imkansızlar kısmı hariç malesef alışılmıyor en azından ben hiç alışamadım ailemin yanında hep eksik kaldım istediğimi yapamadım ve birilerine bağımlı olmak çok zordu işe girdim çalıştım biraz da olsa kafam dağıldı sonunda sevdiğim insanla evlendim çok şükür çok mutluyum Rabbim sizede nasip eder inşallah hayırlıysa önerebileceğim tek şey KPSS ise amacın bi kursa yazıl vaktinin çoğunu dışarda geçirmiş olursun ve en önemlisi sabret sabredince herşeyin en güzeline kavuşuyorsun emin ol
Adam evli?Aslında sevgilimden ayrilmadim ama ileriye dönük evlilik gibi şeyler kesinlikle olamaz . Başlarken istemeyerek basladim ama sonra sevince varsın evlenmeyeyim yanımda olsun yeterdedim ama artık ben memlekete döndüğüm için yanimdada yok hiçbir teselli yok okulun bitip ailemin yanına gelmem ayrı bi çöküş sadece atlatabilirmiyim alisabikirmiyim böyle olan varmı diye içimi dökmek istedim
Hayır bosanmiss ve benden yaşça büyük cocugü var bi tane o yüzden benim içinde ailem içinde imkansız bi durumAdam evli?
Hayır sadece bosanmis ve yaşça büyük bi tane çocuğu var bu yüzden benim içinde ailem içinde imkansız bi durumduAranızdaki engel ne? Aileler mı çok farklı? Mezhep farkı mı var? Çocuğun kötü bir alışkanlığı mı var?
Evet zor olabilir ama imkansız deme bence. Neyse sen şimdi geleceğine odaklan. İnanıyorum ki en az onu sevdigin kadar sevecegin başka insanlar da çıkacaktır karşına. Yasin daha çok genç. Böyle karamsar olma, bardağın dolu tarafını gör. Okulunu bitirmişsin ne güzel, istersen iş sahibi olabilirsin, ayaklarının üzerinde durabilirsin. Bu şansa sahip olmayan o kadar çok kadın var ki. Umarım senin için de her şey yoluna girerHayır sadece bosanmis ve yaşça büyük bi tane çocuğu var bu yüzden benim içinde ailem içinde imkansız bi durumdu
Ben zaten ailesi asla yapamam her şey bi yana dünya bi yana ama sürekli onlarla onların kurallariyla yaşamak yoruyo bazen artık çocuk degiliz universte ortaminda bu imkanı sagladigim için tatlı geldi özgürlük bunun boşluğunu yasyorum asıl sorun ömür boyu yasmaaktan korkuyorum..Atanmaya çalışın ama ya ne kadar rahata özgürlüğe alışırsanız alışın bir aileninnyanı ne kadar kötü olabilir ki. Biraz daha olumlu bakın lütfen.
Böyle pozitif şeyler duyuncaa daha olumlu bakabilyorum tesekkurederimm :)Evet zor olabilir ama imkansız deme bence. Neyse sen şimdi geleceğine odaklan. İnanıyorum ki en az onu sevdigin kadar sevecegin başka insanlar da çıkacaktır karşına. Yasin daha çok genç. Böyle karamsar olma, bardağın dolu tarafını gör. Okulunu bitirmişsin ne güzel, istersen iş sahibi olabilirsin, ayaklarının üzerinde durabilirsin. Bu şansa sahip olmayan o kadar çok kadın var ki. Umarım senin için de her şey yoluna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?