- Konu Sahibi umutsuztaka
-
Ayrı şehirlerdeyiz bir kere bile şehrime gelmedi yazmışsın.Eee telefonda mı ilişki sürdürdünüz? Telefonda mı ağlaştınız?
üff arkadaşım olmuyorsa zorlama ...neden ümit verdiğie hiç girme çünkü erkekler bunu hep yapıyor .. her erkek söz verir ama adam olan tutar ..
zamanında senı hıc nedensız bırakıp baskasına gıden adama bu kadar guvenmek hata bence. umıt vermek bedava oda bunu yapmıs ama sen ona nasıl ınandın?
di mii Allah bi kere kurtarmış, arkadaş gene bulaşmış.. şimdide kurtulmuş inşallah daha güvenmez
Geçmişi onunla beraber geride bırak.
Zaaflarından faydalanmışş.
Seven insan karşısındakiyle bu kadar oynamaz.
Ne yaparsa yapsın ne cevap verin nede tepki.
Sadece geleceğinize konsantre olmaya çalışın.
canım sen evliliği evcilikmi sandın..birine kızdım biriyle evlendim falan..
üzgünüm ama böyle anlık kararlarla hareket edersen böyle sonuçlarla karşılaşırsın..
seni istemeyen bi erkeğin muhasebesini yapma bence ..zaten çok istemiş olsaydı herkese karşı gelirdi.
doğru diyosun
çok ağladı,ağlamalarına inandım,sevdiğine inandım.sevseydi bırakmazdı beni dimi nolursa olsun
Aynı benim olayım biz de bugün ayrıldık.Beni mutsuz edeceğini düşünmüş,evlenirse aldatmaktan beniüzmekten korkuyormuş.Sırf hayalindeki kız tipi yüüznden harcadı beni...
Hazmedemedim,buyüzden çok tartıştık..Kah kızdım,kah kıyamadım..
Ama soğumadım gitti malesef, çoküzüldüm yine..3 yıl kolay değil,en baştan olsa böyle olurmudu?Oyüzden birine başlarken çok dikkatli olmak gerek,alışmadan,sevmeden ayrılması kolay böyle zor..O benim için ikinci umuttu..Kolum kanadık kırık,içim paramparça..Niyetim yoktu tekrar başlamaya,yine ümit verdi ve yine vazgeçti..(burda konu açmıştım)
Bana da yorum yaparsanız sevinirim..Benim de ona zaaafım var,depresyon da var,güçlü olamıyorum..
Aynı benim olayım biz de bugün ayrıldık.Beni mutsuz edeceğini düşünmüş,evlenirse aldatmaktan beniüzmekten korkuyormuş.Sırf hayalindeki kız tipi yüüznden harcadı beni...
Hazmedemedim,buyüzden çok tartıştık..Kah kızdım,kah kıyamadım..
Ama soğumadım gitti malesef, çoküzüldüm yine..3 yıl kolay değil,en baştan olsa böyle olurmudu?Oyüzden birine başlarken çok dikkatli olmak gerek,alışmadan,sevmeden ayrılması kolay böyle zor..O benim için ikinci umuttu..Kolum kanadık kırık,içim paramparça..Niyetim yoktu tekrar başlamaya,yine ümit verdi ve yine vazgeçti..(burda konu açmıştım)
Bana da yorum yaparsanız sevinirim..Benim de ona zaaafım var,depresyon da var,güçlü olamıyorum..
engel olamadım işte olmadı evliliğin içinde buldum kendimi
şuna salak kafamı bi inandırabilsem...kendi istemedi dimi? ailesi sorun değil,kendi istemedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?