Boşluktayım,donuyorum :(

umutsuztaka

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
11
0
16
İstanbul
Merhaba,yeni üye oldum derdimi anlatmak için çok moralim bozuk.
Ben talihsiz bir evlilik yaşadım,birine inat olsun diye evlenme gafletine düştüm.Sonra yapamadım boşandım.
İki yıl boyunca konuşmadığım,aşık olduğum insan boşandıktan sonra tekrar karşıma çıktı.Beni vaktinde durduk yere terketmişti.
Başka biriyle görüşmüştü.Olmayınca benide unutamadığını söylemişti.Gururuma yediremedim inadımdan,unutmak istediğimden,acımdan karşıma ilk çıkana tutundum.
Eski eşimin saçmalıkları yüzünden boşanmak zorunda kaldım bu sefer.

Sonra yine ilk aşkım karşıma çıktı.Yalvardı yakardı konuşmak için mailler attı bir kere aramam için.Ne diceğini merak ettim aradım.
Ben tersler diye düşünürken,yaptığım evliliğin sorun olmayacağını elimden tutacağını söyledi.Ben ümitlenmemeye çalıştıkça o ümitlendirdi.Mobilya bile baktırdı zorla.
Sonra olayı ailesine açtı.Annesi kabul etti ama babası kıyametler kopardı.Ayrılmayı denedik.Ama ikimizde karşılıklı ağlayınca yapamadık.Kaçarız dedi.
Beni yine ümitlendirdi.Sonra iki ay önce yine terketmek zorunda kaldı.Annesi ağız değiştirmiş.Oda razı değilmiş.Ama yine ağladık ayrılamadık.
Sonra annesi babasından dolayı hayır dediğini,hakkını helal edeceğini söyledi.Reddetmeyeceğini söyledi.Tekrar bir araya geldik ve bana ne sözler verdi.
Nolursa olsun bırakmayacağım,ben sensiz yapamam,sana kıyıpda gidemem dedi.Çok güvendim.Ama şüphem vardı.
Ayrı şehirlerdeyizde.Bir kere bile gelip görmedi beni.Gelmesi için çok ısrar ettim.Çeşitli bahaneler sundu işte.

Üç gün önce tekrardan annesiyle konuşmuş.Bir gün öncesinde inşallah o kızla evlenirsin demişti birgün sonra karar değiştirdi.İçim rahat değil istemiyorum dedi.
O da ayrılmamız gerektiğini içinin yandığını ama bu işin olmayacağını söyledi.Aramalarına cevap vermedim mesajlarınada.Onsuz ne hale geldiğimi bildiği halde yine kalkıp gelmedi.Annemi aradı nasıl olduğumu sormak için.Annem de ümit verip ortada bıraktın söylemicem sana nasıl olduğunu dedi.Ben onun için babamdan,babamın bana bırakacağı mirastan vazgeçtim siz bunları bilmiyosunuz dedi anneme.
Bende mesaj attım söz vermiştin, yanmıyo içim sen ailenle mutlu ol diye.Sen de bıraktın mı beni dedi mesajında.Hadi git içim yanmıyo,senden sonra daha mutlu olcam de bana dedi.Ben de daha cevap atmadım.

Ayrıldık işte.Ben napıcam şimdi.O kadar güven verdip bağladıki beni kendine.Madem böyle olcaktı vazgeçecekti niye vaad verdi bana Yorumlarınıza ihtiyacım var yardım edin

Ayrı şehirlerdeyiz bir kere bile şehrime gelmedi yazmışsın.Eee telefonda mı ilişki sürdürdünüz? Telefonda mı ağlaştınız?

Son düzenleme:
üff arkadaşım olmuyorsa zorlama ...neden ümit verdiğie hiç girme çünkü erkekler bunu hep yapıyor .. her erkek söz verir ama adam olan tutar ..

zaten olmayacağı baştan belliymiş.. boşver hayır gelmez böyle bi ilişkiden.. ailesi istemiyosa hiç olmaz.

Geçmişi onunla beraber geride bırak.
Zaaflarından faydalanmışş.
Seven insan karşısındakiyle bu kadar oynamaz.
Ne yaparsa yapsın ne cevap verin nede tepki.
Sadece geleceğinize konsantre olmaya çalışın.

zamanında senı hıc nedensız bırakıp baskasına gıden adama bu kadar guvenmek hata bence. umıt vermek bedava oda bunu yapmıs ama sen ona nasıl ınandın?

zamanında senı hıc nedensız bırakıp baskasına gıden adama bu kadar guvenmek hata bence. umıt vermek bedava oda bunu yapmıs ama sen ona nasıl ınandın?

di mii Allah bi kere kurtarmış, arkadaş gene bulaşmış.. şimdide kurtulmuş inşallah daha güvenmez

o kadar dürüst,iyi niyetli,yani salağımki...
dediklerin çok doğru,zaaflarımı kullandı...

canım sen evliliği evcilikmi sandın..birine kızdım biriyle evlendim falan..
üzgünüm ama böyle anlık kararlarla hareket edersen böyle sonuçlarla karşılaşırsın..
seni istemeyen bi erkeğin muhasebesini yapma bence ..zaten çok istemiş olsaydı herkese karşı gelirdi.

engel olamadım işte olmadı evliliğin içinde buldum kendimi
şuna salak kafamı bi inandırabilsem...kendi istemedi dimi? ailesi sorun değil,kendi istemedi

Aynı benim olayım biz de bugün ayrıldık.Beni mutsuz edeceğini düşünmüş,evlenirse aldatmaktan beniüzmekten korkuyormuş.Sırf hayalindeki kız tipi yüüznden harcadı beni...
Hazmedemedim,buyüzden çok tartıştık..Kah kızdım,kah kıyamadım..
Ama soğumadım gitti malesef, çoküzüldüm yine..3 yıl kolay değil,en baştan olsa böyle olurmudu?Oyüzden birine başlarken çok dikkatli olmak gerek,alışmadan,sevmeden ayrılması kolay böyle zor..O benim için ikinci umuttu..Kolum kanadık kırık,içim paramparça..Niyetim yoktu tekrar başlamaya,yine ümit verdi ve yine vazgeçti..(burda konu açmıştım)
Bana da yorum yaparsanız sevinirim..Benim de ona zaaafım var,depresyon da var,güçlü olamıyorum..

bende sanırım ayrılık kararı aldım söylemedim ama henüz .. hakkımızda hayırlısı yaa ... güçlü olmalısın canım .. yapılcak birşey yok

Ben şimdiden hatırlatan ne varsa yok ediyorum canım öyle daha az acıyor.Sende yap.Allah yardımcımız olsun.Baştan dikkat etsekde etmesekde öyle iyi oynuyolarki.benimde artık erkek milletine güvenim kalmadı ne yazıkki

engel olamadım işte olmadı evliliğin içinde buldum kendimi
şuna salak kafamı bi inandırabilsem...kendi istemedi dimi? ailesi sorun değil,kendi istemedi

bunu kabul et canım..ama üzülmenede gerek yok..
herkes sen gibi içten sevemez..bırak o karakteriyle zaten kimseyi bulamaz.
herkesi kendimiz gibi görüyoruz..sonrada üzülüyoruz..bu erkeklerle sevgili bile olmıcaksın..
köpek edip bırakcaksın bundan anlarlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…