Bunu ne için yazdığımı bilmiyorum ama sebebini bilmediğim bir boşluğun içindeyim kendimi kurulmuş robot gibi hissediyorum neyi ne için yaptığımı bilmeden ne için yaşadığımı bilmeden amaçsızca aslında ne hissettiğimide bilmiyorum bazen delirecek gibi oluyorum yatağa uzandigimda gece kendimi sanki çocukluğumda gibi hissediyorum yada farklı bir zamanda huzursuzum ama ne için bilmiyorum içimde tarif edemediğim bir gariplik var neden böyle oluyor ne sebeb buna bilmiyorum bazen beni kimsenin duymadığı bilmediği biryere gidip avazım çıktığı kadar bağırıp çağırıp ağlamak istiyorum neden böyle ki acaba
Benim de kendimi bir donem bozulmus plaga benzettigim olmustu
Hep ayni sarki ve hep ayni yerde takiliyor
Basliyor ve bitiyor hem ezberimde, her sey rutinde hem kulak tirmaliyor hem calmak zorunda
Bana depresyon gibi gorundu, uzman degilim ama
Sizi bunaltan her neyse once duygularinizi tanimlamaya calisin soyut bir ic sikilmasina care yoktur cunku ama somutlasirsa bir yol acilabilir
Sonra da imkaniniz varsa psikolojik destek alin.
Bence çoğu kişide bazı zamanlar bu his oluyor.Bu aralar ben de sanki bu dünyanın insanı değilmişim gibi hissediyorum.ruhen yabancı gibiyim ama normal hayata devam etmek zorunda olduğumu bildiğim için bir yandan da olması gerektiği gibi devam ediyorum.Rüyalarım bile daha önceden gördüğüm rüyalar.Hani bir dizinin eski bölümlerini izleriz ya belli aralıklarla aynı rüyaları görüyorum.Amaann monotonluktan belki de.Sadece üstünde fazla düşünmemek lazım,Âna geri dönmek.