boşluktayım..

essen791

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2013
387
2
118
35
İzmir
merhaba hepinize kızlar..canımın içi hayatımının anlamı ile 6 yıllık bir ilişkimiz var..öyle bir 6 yıl ki hergünü birlikte geçen..ve o şimdi askerde ben ise döneceği güne şafak sayıyorum içim o kadar sıkılıyor ki kimselerle konuşmak gelmiyor içimden..onsuz bambaşkaa biri oldum çok yalnızlaştım..her aramasından sonra telefonu kapattığım an başlıyor yalnızlığım bir sonraki arayışına kadar..ilk haftalar boşluğa düştüğüm için normal diyordum ama 2 ay oldu birazcık minicik olsun değişemiyorum..yeni filmler ,diziler buluyorum kendime kitaplar alıyorum hepsini yarılamadan atıyorum elimden dahası bunu ona fazlasıyla yansıtıyorum istemeden..eminim ki her sevdiğini askere gönderen bunları yaşıyordur ama ben biraz olsun toparlanmak istiyorum yardım edin nolur

Canim öncelikle allah hayırlı teskereler versin. .. bizde nisanlimla 9 senedir beraberiz ve ayri kaldigimiz zaman gunlerle sayilir anca. O askere gidince bende çok kötü olmuştum. Şöle biraz daha rahatladım. Gun içinde gezdim. Her gun mutlaka bi tur attim vitrin baktim falan. Mutlaka dışarı cik. Akşamları orgu ordum. Askima kazak atki falan ordum. Her Gece bi film izledim.. son olarak yatağa girince bi defterim vardi ona yaziyordum paşam gelince ona verdim. Herseyi anlatiyordum burda ki günleri kacirmasin die:-D umarim çabucak gecer....

sağol canım teşekkür ediyorum..dışarıya çıkıyorum ara ara zaten o da çıık dğıt kafanı kendine birşeyler al diyor kapatma kendini diyor ki çok kıskançtır yani ama artık böyle beni kötü görünce o da ne yapacağını bilmiyor..zaten ben kend durumumdan çok ona bunu yansıttığım için üzülüyorum biliyorum ki ona 2 kat daha fazla acı çektiriyorum..ne bileyim canım ya içimden onun boşluğu geçmiyor aklım kalbim böyle hep onda inan bazen delirecek gibi oluyorum..yalnız kaldığım için psikolojik sıkıntılı bir dönem geçiriyorum sanırım bir an evvel gelsin istiyorum..günlüğü bende yazıyorum , her fırsatta mektup yazıyorum ona birşey fönderiyorum bu beni rahatlatıyor biraz tecrübeli kişilerle konuşmaya ihtiyacım var anlıyacağın tatlım

Aynen öyle olur ttlim.. sadece onunla telefonda konuştuğunda yasadigini hissedersin. Artık gunler aricak aricak ayy aradii sonra tekrar aricak aricak diye gecer. Geceleri hemen uyumak isticeksin bir ab once sabah olsunda arasib sesini duyim diye. Ama geciyor inanki... o kavusma o kadar guzel oluyorki yasadigin herseyi unutuveriyorsun. Zor oluyor ama geçiyor. .. bol bol hayaller kur onunla kavuscagin, sarilcagin, kokusunu duycagin zamanlari düşün. Rabbim tez zamanda kavustursub. Kizzzz duygulandim valla o gunler geldide aklima.. birde sunu bil askerlik boyunca ve dönüşünde sevgisi bi baska oluyor.:-D diyorum bak biz 9senedir berabberiz askerden doneli daha bi sene olmadi. O telefonda canim deyisi yokmu 9 sene hiç ole dememistir
Törene gittiğimde bi sarılışi vardi enemmmm.. sanki o gun sevgilisi olmuşum :-D simdi canin yaniyordur ama guzel anilar kalicak emin ol

canımm şimdilik şafak değil mehtap sayıyorum kısmetse mayıs sonu izne gelecek telefonda konuşuyoruz bazen yani o otobüsten indiği anı hayal bile edemiyorum:) hele tamamen döndüğünüü ayy rüya gibi canım yaa..bir an önce gelsin o günler diye inan uyumaya çalışıyorum uykuda zamanım geçsin bari diye..ama senin gibi askerine kavuşmuş kişilileri görünce seviniyorum biteceğine olan inancım artıyor..döndüğünde olumlu yönde mi değişti senin nişanlın canım

Mayista gelicekse once onu bekle bitisindense. Daha kolay gelie. Evet cook olumlu oldu bizim icin. Gerci bi sıkıntımız yoktu şükür ama farkedebiliorsun. Elini tutabildigine sukrettigi icin onu bile ayri bi kiymetle yapıyor :-D nerde kaldi sevmek öpmek. .. birde bizimki kisaydi 6 aysi bu hale geldi sennnki uzun kimvilir nasil olur. Sonucta onca zaman o kadar erkekle zor zamanlar geciriyor o yüzden dönünce daha bi kıymet bilir oluyorlar :-D işallah seninki de ole olur :-D

Ayrica hayalin zamanimi olur kiz. Et tabiki... sonucta o günde gelicek...;-)

Son düzenleme:
ayy inşallah yani telefonda öyle gibi duruyor..seni düşünmek için çok vaktim oluyor diyor seni kırdığım üzdüğüm zamanlar için pişmanlıklar duyuyorum diyor..bizim bi sıkıntımız yok zaten ilişkimizle alakalı sadece mesafe ..onunda çaresi yok şimdilik bekliyorum birbirirmizi yaralamamak için düzelmek istiyorum canımm

ben konunuzu görmeden size mesaj attım kusura bakmayın ben de bir destek arıyordum sizin anlayabileceğinizi düşünmüştüm ama sizinde desteğe ihtiyacınız varmış çok üzgünüm görsem inanın yazmazdım

olur mu hiç öyle şey beni anlayan insanlarla konuşmak rahatlatıyor beni sen beni ben seni anlıyoruz birbirimiz çünkü yaşadıklarımız aynı çekinme asla cevap attım ben sana tatlım

olur mu hiç öyle şey beni anlayan insanlarla konuşmak rahatlatıyor beni sen beni ben seni anlıyoruz birbirimiz çünkü yaşadıklarımız aynı çekinme asla cevap attım ben sana tatlım

teşekkür ederim sadece sizinle konuşunca yalnız olmadığımı hissediyorum

merhaba kızlar benim de nişanlım askerde 90 günümüz kaldı ilk zamanlar çok çok zor geçiyo ama zamanla kabulleniyorsun yemin törenine gittik kısa dnem izine gelmezsn diye konuşmuştuk gitmeden yılbaşında izine geldi nişanlımda aynı senin sevgilin gibi diyo canım seni ihmal ettiğimin farkına vardm diye böyle deyince dyrm ii ya dayanırım hasretine:) Allah kavuşursun en yakın zamanda inş

canım öyle yanıyor ki bu özlem bitmiyor içim çok acıyor her geçen gün daha da kavruluyorum dayanamıyorum

benimde 6 yıllık bir ilişkim var ve terkedildim.1 aydır ne arama ne sorma dün de baska kızlarla konuştugunu gordum twitterdan kendimi atacak yer bulamıyorum çok acı çekiyorum

benimde 6 yıllık bir ilişkim var ve terkedildim.1 aydır ne arama ne sorma dün de baska kızlarla konuştugunu gordum twitterdan kendimi atacak yer bulamıyorum çok acı çekiyorum
görmedim canım yazdığını kusura bakma..allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın insanın başına herşey gelebiliyor hayatta anlıyabiliyorum seni..uzunda bir ilişkiniz olmuş neden böyle oldu ki..

bilmiyorum canım kendini haklı görüyor.gurur duyduğum güvendiğim insan neler yapıyormuş.bu dünyada kimseye güvenmeyeceksin arkadaş.dayanma gücüm tükendi artık kendimi bırakmaktan korkuyorum

bilmiyorum canım kendini haklı görüyor.gurur duyduğum güvendiğim insan neler yapıyormuş.bu dünyada kimseye güvenmeyeceksin arkadaş.dayanma gücüm tükendi artık kendimi bırakmaktan korkuyorum
böyle yapma allaha dualar et..hiçbirimiz 1 gün sonra neler yaşayacağımızı bilmiyoruz atynı şey bizim başımızada gelebilirdi..halada gelebilir allah çekemeyeceğimiz dertler vermesin boşver akışına başka şeylerle ilgilen yalnız kalma arkadaşların ailenle vakit geçir bol bol

Valla kuzular araniza yazmak ne kadar dogru bilmiyorum ama mutluluğum size ilham versin istiyorum. Asker yolu bekleyenlere soyledim yine söylüyorum şimdisi sancılı sonrasi çok keyifli vw güzel oluyor. Aynn dediginiz gibi düşünmek için bol vakitleri oluyot ve cok şeyin farkına varıyor lar. Şimdi size bi trick vericem :-D zorda olsa şimdi onlara daha da anlayışli davranin:-D arayamadiklarinda canim haklısın zor durumdasin deyin pozitif yaklasin. Atıyorum carsiya çıkınca arkadaşlarıyla olmak istedi bi sure tabiki canm deyin. Böylece durup bidaha düşüncekler yahu bu bnm hatun harbiden süpermis de ben ne öküz musum anlayamamisim diyorlar :-D hoop hopp size aplanizdaan bi kıyak ;-)

Aldatilan arkadaşıma gelince nisanlimdan onceki sevgilim cocukluk askimdi lise sona kadar onunlaydim sonra beni aldatti yıkıldım. Cok uzun zaman tedavi gördüm hastanelerde kivrandim. Öldüğümu düşünüyordum. Sonra nisanlimi buldum. 9 senedir beraberim. Eski sevgilime kocaman bi teşekkür mesaji atmıştım yıllar önce bana geri dönmek istediğinde. İyiki beni aldatmissin sayende hayatımın anlamini buldum diye... ve gercekten ole simdi mayista evleniyorum ve bu adamdan bebiklerim olsun istiyorum :-D o yuzden hayata olan inancını asla kaybetme... :-D

Uzun oldu ama muck hepinizee ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…