boşluktayım..

benimde lise de sevdiğim vardı çok seviyordum o zamanlarçok acı çektim ama nişanlımla tanışınca onu unuttum.ama nişanlımı unutamam.lisedeki eskiydşi küçüktük gercek aşkı bulamamıştık ama şimdi başkası olamaz artık hayatım da baskasını sevemem

kimseyle birşey yapmak istemiyorum aılemde yok yanımda olsada farketmez şuan.çekemeyeceğim derdi verdi bana Allahım bu konuda .dayanamam ben sindiremem bunu artık sabır da istemiyorum sabretmekten de yoruldumm artık bitsin istiyorum hayatım

Valla tatlum sen nefes aldigin sürece seversin sevilirsib belki tekrar aci cekersin sonra yeniden seversin. Hayat bu... ne gelir belli mi...sadece sunu bil yeter kimseyo canından cok sevemezsin. Unutma sen sen oldugun icin birileri anlamlı önemli olan sensin. Ben hep bole düşünüyorum ve hayata pozitif bakmami sagliyor. :-D

ben öyle düşünemiyorum işte.ailem ve sevdiklerim hep benden önce gelmiştir.keske takmaz umursamaz biri olsaydım ama yok olmuyor.çok zorlanıyorum daayanma gücüm bitti tükendi.bu böyle gitmemeli böyle gidersem sonum belli benim .herseye dayanırımda onu başka kızlarla konuştugunu görmeye bilmeye dayanamıyorum .bu kadar basit olmamalıydım

Söylediğimi yanlış anlamissin. Ben sana ailene sevdiklerine kıymet verme demedim. Bende ole degilimdir zaten. Ama sen var olduğun icin onların bi anlamı var diyorum. Yani önce kendi kıymetini bileceksin... ayrica başka kizlarla konusuyorsa bu senin basitligin değil. Ama onunda basitligi degil iste. Bu hayatın akışı. .. o acılarını daha cabuk unutmuş sadece... sende yapicaksin diyorum iste... eninde sonunda acıların hafifliyecek, unutmayacaksin ama Geçecek. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…