• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşluktayım.....

A
arkadaşım çok benziyor aramızdaki problemler senle özel konuşmak isterim kocalarımız aynı benimkini anlattın sanki duygusal boşluktayım bende bencillik hat safhada beni düşünüyor gibi yaptığı her davranışında aslında kendini düşünerek yapıyor ve bununlar gurur duyuyor bir iyilik yapsa başa kakar yaptığı iyilik değil aslında yapması gerektiği bir sorumluluk ama o bunu çok önemli birşey gibi görüp bak yaptım kıymetimi bil modunda değil mi? ve haklıyken haksız durumuna düşürüyor seni en çok da bu koyuyor insana doğrumu ?
aynen bencil her şeyi işi ne geldiği gibi konuşuyor ve yaşıyor ve yapıyor anlatılmaz yaşanır Nasıl konuşucaz özelden

eşin sürekl akıl verirmi sana, senin yanlış düşündüğünü söylermi, birde tartışma çıkmasın diye konuları kapatırmı hemen konuşarak çözülebilecek zaman varken kaçarmı hemen sorunlar daha da da büyürmü? eşine göre hiç sorun yok değilmi ona sorsan herşey normal mutlusunuz benim eşim aynen bunları söylüyor ve yapıyor da...

eşim ile ayrılma noktasındayız hiç beni anlamıyor ufak tefek şeylerden kavgamız büyüyor ve ayrılacak dereceye geliyor hep haklı kendi ben hep haksızım gözü işten başka bir şey görmüyor ailemin ufak sorunu olduğunda benimle olmuyor ne bileyim Nasıl anlatayım onun için herşey iş ve para tamam biliyorum parasız birşey olmaz ama ama insan hayatında tabiki sorunlar olacak ama anlayışlı bir şekilde halletmek bir iyilik yaptımı yüzüme kalkıyor biliyorum içinde iyilik var ama fakat Nasıl desem beni hep üzüyor ne anladım ben o iyiliği ne konuşacağını bilmiyor hakaret ediyor allahım ne olur bana yardım et çıldırmak üzereyim ne yapacağımı bilmiyorum ne onunla mutluyum nede onsuz mutluyum Nasıl bir hayatım evliliğim var Hep üzülüyorum şimdi çekti gitti ayrılmayı düşünüyorum düşünüyorum ama Nasıl düzen kuracam yüreğim dayanacakmı onun bensiz yaşayacağına kadınlarla olacağına am olmuyor katlanamıyorum hiç yanımda değil

Bazı insanların karakteri böyle. Sadece erkekler değil ki, böyle olan kadınlar da çok.
Belki de zamanla değişir kim bilir..

O
eşin sürekl akıl verirmi sana, senin yanlış düşündüğünü söylermi, birde tartışma çıkmasın diye konuları kapatırmı hemen konuşarak çözülebilecek zaman varken kaçarmı hemen sorunlar daha da da büyürmü? eşine göre hiç sorun yok değilmi ona sorsan herşey normal mutlusunuz benim eşim aynen bunları söylüyor ve yapıyor da...
kaçmaz ama hep kendini haklıya çıkartır ve başka konulara açılır öyle uzar ama haklıdır

Bilemiyorum Nasıl sevdim halada seviyorum ama bana karşı huyunu beni anlayamamasını asla
ben 4 sene beni anlamasını bekledim anlamıyor boşuna beklemişim. benim de 2.5 yaşında bir oğlum var. güçlü olmak zorundayım onun için. boşanalı 5 ay oldu. hala sızlamıyor mu içim evet. ama hayırlısı buymuş gerçekten. yok da diyorum en azından yokluğunun bir sebebi var.

Bence ayrılamazsınız bu iş böyle devam eder..
Çünkü siz eşinizin olumsuz yanlarının yanında iyi olduğunu da görmüşsünüz..
İnsan hayat arkadaşından destek görmek istiyor haklısınız
Ama yaradılış var ya yaradılış, işte o konuda insan kendisine de bir şey yapamıyor..

Ç
Çözme yoluna gitmez kendinyanlışlarını benim yanlışlarımı ortaya koymaz halletmez hep kendi işine geldiği gibi konuşur beni gözü görmez Kör biri Nasıl bir Ada'm aklıma geldimi çıldırıyoeç
ben 4 sene beni anlamasını bekledim anlamıyor boşuna beklemişim. benim de 2.5 yaşında bir oğlum var. güçlü olmak zorundayım onun için. boşanalı 5 ay oldu. hala sızlamıyor mu içim evet. ama hayırlısı buymuş gerçekten. yok da diyorum en azından yokluğunun bir sebebi var.
öylemi ayrımısın çakışıyormusun Nasıl bakıyorsun kendine iyiki ayrılmışım dedinmi gerçekten ben dayanabilecekmiyim onun başkasıyla görmeye

Bence ayrılamazsınız bu iş böyle devam eder..
Çünkü siz eşinizin olumsuz yanlarının yanında iyi olduğunu da görmüşsünüz..
İnsan hayat arkadaşından destek görmek istiyor haklısınız
Ama yaradılış var ya yaradılış, işte o konuda insan kendisine de bir şey yapamıyor..
Ahhhh Can'ım acıyor

Ç
Çözme yoluna gitmez kendinyanlışlarını benim yanlışlarımı ortaya koymaz halletmez hep kendi işine geldiği gibi konuşur beni gözü görmez Kör biri Nasıl bir Ada'm aklıma geldimi çıldırıyoeç

öylemi ayrımısın çakışıyormusun Nasıl bakıyorsun kendine iyiki ayrılmışım dedinmi gerçekten ben dayanabilecekmiyim onun başkasıyla görmeye
Senin şikayetin neydi eşinden ayrıldın canım

Yani ailem tabiki istemiyor ama hayat benim sonuçta maddi ve manevi destek beklemiyorum onları karıştırmam

Gücüm kalmadı artık düşünmekten üzülmekten gözüme kan oturmuş ayrılsam allahım ne olur yardım et

öylemi ayrımısın çakışıyormusun Nasıl bakıyorsun kendine iyiki ayrılmışım dedinmi gerçekten ben dayanabilecekmiyim onun başkasıyla görmeye[/QUOTE]

Çalışıyorum hamdolsun. Öyle bir rahatlıyor ki insan mantıklı düşünmeye başlayınca. Tabii benim durumum çok farklı sizden sanırım. Başkasıyla görmeye dayanmak mı :KK70:ben evliyken başkasıyla yakaladım ve üçümüz aynı masada oturduk 7 aylık hamile halimle.

Back
X