senin mi korkuların var?devlet memuruyum ailem Güneydoğulu yöreyle alakası yok belki ama boşanıp dul damgası yemek gibi saçma bir korkuları var
neden?evet bende yesem beni etkilemez banane afasındayım ama boşanırsam ailemide kaybetcem
onlara uzak bir ile tayin iste. boşandığını söyleme.devlet memuruyum ailem Güneydoğulu yöreyle alakası yok belki ama boşanıp dul damgası yemek gibi saçma bir korkuları var
zaten ailen yok.evet bende yesem beni etkilemez banane afasındayım ama boşanırsam ailemide kaybetcem
ayrıca ailen gerçekten geri kafalı olsa senin okumana, çalışmana, istediğin kişiyle evlenmene engel olurlardı. maksat eziyet olsun.evet bende yesem beni etkilemez banane afasındayım ama boşanırsam ailemide kaybetcem
evet maksat eziyet olsun bu koca konusunda geri kafalılar ama kötü de olsa başında kocan olsun derlerayrıca ailen gerçekten geri kafalı olsa senin okumana, çalışmana, istediğin kişiyle evlenmene engel olurlardı. maksat eziyet olsun.
sen çalışan bir kadınsın. kimseye mecbur ve muhtaç değilsin.evet maksat eziyet olsun bu koca konusunda geri kafalılar ama kötü de olsa başında kocan olsun derler
boşanmak istediğini hiç paylaştın mı ailenle?evet maksat eziyet olsun bu koca konusunda geri kafalılar ama kötü de olsa başında kocan olsun derler
evet maksat eziyet olsun bu koca konusunda geri kafalılar ama kötü de olsa başında kocan olsun derler
bosanman gerekiyor acil zarardan baska bisey gelmemis baksan omrunu curutme bosunahanımlar merhaba çok fena boşluktayım ne düşüneceğimi ne yaşayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum öyle bomboş amaçsız ümitsizim ağlıyorum devamlı.mutsuz bir evliliğim var bana yardım edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?