• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşluktayım

devlet memuruyum ailem Güneydoğulu yöreyle alakası yok belki ama boşanıp dul damgası yemek gibi saçma bir korkuları var
senin mi korkuların var?
çalışıyormuşssun ne güzel okumuş etmiş birisin de.
yahu adam bebeğini öldürmüş karnında daha ötesi var mı?
dul damgası yesen ne yemesen ne.

Beynim yandı gerçekten hala yüzüne bakabiliyormusunuz Afedersiniz en kötü damgayi yesemde kendi doğrumu yapar ve o adamı def ederim

Eşinin geçim ve kavg konusunda nasıl olduğunu bilemem, aile danışmanına gitmeye ne der o yüzden bir şey diyemedim lakin siz kendiniz psikoloğa gidebilirsiniz bakın psikiyatrist demedim, konuşmak için psikoloğa. Eminim iyi gelecektir, okurken gerçekten üzüldüm, keşke yanınızda olabilsek, gelse elimizden bir şey. Dualarımda unutmayacağım sizi...

devlet memuruyum ailem Güneydoğulu yöreyle alakası yok belki ama boşanıp dul damgası yemek gibi saçma bir korkuları var
onlara uzak bir ile tayin iste. boşandığını söyleme.

evet bende yesem beni etkilemez banane afasındayım ama boşanırsam ailemide kaybetcem
ayrıca ailen gerçekten geri kafalı olsa senin okumana, çalışmana, istediğin kişiyle evlenmene engel olurlardı. maksat eziyet olsun.

şiddet,şiddet,şiddet...Maalesef hiç bir çözümü olamayan bir durum şiddet..Ayrılmak dışında..Memurmuşsunuz ne güzel farzedin ki atandınız başka bir ile yine tek kalacaktınız..Yani mesleğiniz varken ve hatta memurken yeni bir hayata atılmak sizin için çok zor olmayacaktır..Cesaret edin..Bu mutsuzluğun sonu yok çünkü..

evet maksat eziyet olsun bu koca konusunda geri kafalılar ama kötü de olsa başında kocan olsun derler
sen çalışan bir kadınsın. kimseye mecbur ve muhtaç değilsin.
kendini mahkum etme. cesur olmadan mutlu olamazsın.

UMRUMDA OLMADI ZATEN GÜVENMİYORDUM SANA....
Bu nedir ne demek bu :SSSS
güvenmiyordum umrumda değil, lütfen tart bu lafları
Ne duruyorsun hala
ve hala eşim nasıl diyorsun :((((((((

B
hanımlar merhaba çok fena boşluktayım ne düşüneceğimi ne yaşayacağımı ne yapacağımı bilmiyorum öyle bomboş amaçsız ümitsizim ağlıyorum devamlı.mutsuz bir evliliğim var bana yardım edin nolur
bosanman gerekiyor acil zarardan baska bisey gelmemis baksan omrunu curutme bosuna

hep iyilikle yaklaştım ama karşılık göremeyince bende anladıkları dilden konuştum ama yine ben kötü oldum.yemin ederim hep iyilik düşündüm hep nasıl yardım ederim diye düşündüm ama el derler ya işte gerçekten öyle

Back
X