Kına Gecesi Boşnak şalvarı giymek istiyorum varmı elinizde modeller :)

nes_li

Ömrümün sahibi
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
518
12
118
Merhaba
Kına gecemde boşnak şalvarı giymek istiyorum göstermek istediğiniz modeller var mı :)

Merhaba bende kına gecem için şalvar takımı diktiriyorum.Makedon göçmeni olduğumuz için adetlerimizde var evlenen genç kızlar diktirir yada alır bizdede. Model olarak internette çok fazla örnek var ama bunlar hazır yapılı şeyler olmuyor sanırım genelde ama eğer paraya kıyarsan yelek için birçok dikim yapan terzi(en azından ben İzmirdeyim izmirde benim gitiklerim) Üsküpten her sene gidip hazır alıp getirdikleride oluyormuş yalnız sadece yelek 300 tl civarında daha bunun gömleğiydi şalvarıydı derken 700e çıkıyor.
Ben güzel kumaş alıp sade bişey diktiriyorum şuan için evde olmadığımdan yanımda örnek yok ama en yakın zamanda paylaşabilirim :)

Bende İzmir'deyim ve göçmeniz..
NMButterfly dikilmiş haliyle bir fotoğraf paylaşırsan çok sevinirim..

Eklemeye çalıştım, bu basit bri model ama şalvar genelde bu şekilde kullanıyoruz biz.Tabi bunun pilelisi, beli kemerlisi falanda yapılıyor ama bu resimdeki baya geniş her bedene uyabilecek ve her zaman kullanılabilecek bir model olduğu için bende bunu şalvardan diktirdim.Beli kemerliyi bedenin değiştikçe daraltman yada genişletmen gerek çünkü.
Benimkinden farklı olarak yeleği burda payetli yapmışlar ama benimkisi beyaz şalvar kumaşından yelek üstüne yine altın sarısı işlemeler falan olacak çok abartılı olmayacak şekilde düşünüyorum.
Gömleği de gelende perdelik kumaştan yapıyorlar benimkisi transparan beyaz tül ama üstünde kendinden çiçek desenleri var altın sarısı yine. Belinede mendil dikiliyor onuda gömleğin artan parçasından mendil dikip çevresine sarı dantelde örümcek ağı gibi bi model var onlarla süsleyeceğiz.

Birde başına su damlası gibi bişey takıyosun boncuklu falan ondan almayı planlıyorum kemeraltından bulabilirim sanırım
kumaşlarıda toplam 100 TL tuttu bu arada Kemeraltından.

Birde bu resimdekiler var resimde en sol baştaki gelindi o gece bir tanıdığım olur ve aslında tam bizim giydiklerimiz bu şalvar modeli benimkide buna benzer olacak inşallah :) Ben çok beğeniyorum ama yelekleri arı peteği diye zor dikimi olan bi yelek olduğu için maalesef bütçemi zorluyor o yüzden daha düz bişey diktiriyorum. Bu arada ben Çiğlideyim diktirdiğim terzide burada ama bu modelleri daha çok Yeşilova da bulabilirsiniz.Gerçekten çook güzel modeller var fakat biraz tuzlu Herkesin Allah gönlüne göre versin inş:))

İlginizden dolayı teşekkür ederim göstermiş olduğunuz modeller gibi benim istediğimde :)) Çok şık duruyor ama değil mi bizim yörede yok ama ben yine de giymek istiyorum :)

hepsi çok güzeel bende orjinal buldum şalvarı 3 mt ama çok şekerr :) allahm hepimizn gönlüne göre versn inşşş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…